Mesaj Panosu

Bİr İlişkide En İdeal Yaş Aralığı?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2006-09-25 (00:14)
2 ile 5 yaş ideal
mesela bnm babamla annemin arasında 8 yaş var
resmen kuşat çatısması içindeler
nauahahahh
2006-09-25 (00:21)
aloneathome
Bay
aloneathome
Türkiye, İzmir
"hiranur" demiş ki:
bence yaş önemlideil küçükte olabilir olgunsa yeterli benim için ve erkekler büyük gösterior zaten benden küçükte olsa dışardan aaaa küçük çok belli die br yorum gelmez sanmıorummmmm..birbirmizi sewelimde fazla göze batmadannnn Göz kırpıyor

pınar altuğ volume two Çok mutlu
2006-09-25 (15:04)
7
2006-09-26 (06:57)
Marigold
Bayan
Marigold
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
"segopeko" demiş ki:
erkek 20 yi, bayan 18 i aştıktan sonra, her kombinasyonda aşk olur. Gülüyor Gülüyor Gülüyor

Valla ask olur da evlilik olur mu bilemem?

Aslinda bu konuda bir arastirma yapilsa da biz de karar verme zahmetinden kurtulsak. Cunku bu onemli bir konu. Gülümsüyor Yasimdan cok kucuk gosterdigim icin dogal olarak benimle ilgilenen erkekler de yasca benden kucuk oluyor. Ama toplumun genel bakis acisi erkegin yasinin buyuk olmasinin anlasmak icin daha yararli oldugu seklinde olusu benim de bakis acimi etkiliyor. Yani hic evlenmedigim icin evliler de hep bu yonde telkinlerde bulununca insan dusunuyor herhalde bir bildikleri vardir diye. Bu nedenle de birini begensem bile yasi benden kucuk diye reddedebiliyorum yani. Ne bileyim iste karisik bir konu Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
2006-09-26 (08:06)
Marigold
Bayan
Marigold
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Her ne kadar bu konuda kesin bir fikrim olmasa da biraz dusununce neden yas farki aranir diye aklima biseyler geldi. Bence erkegin kadindan buyuk olmasinin yararli olacagini ileri surenler yasca buyuk kadin uzerinde erkegin rahatlikla otorite kuramayacagini dusundukleri icin bu konuda israr ediyorler.
Bir ikincisi erkeklerin gec olgunlastiklari teorisi. Ben bunun ailelerin kiz cocuklarina karsi daha baskici olmalarindan ve daha fazla sorumluluk yuklemelerinden kaynaklanabilecegini dusunuyorum. (Buna kimse itiraz etmesin tezimde kiz ve erkek cocuklarina verilen sorumluluklari karsilastirmistim. Kizlar acik ara onde)
Bir ucuncusu kadinlarin erken yaslanmasi. Bu teori de kadinlarin tarlada calisip cok cocuk dogurduklari donemler ve yerler icin gecerli bence. Ayrica kadinlarin cinsel hayatinin erken bitmesi denmis buna da katilmiyorum. Bu sadece kulturel bir yonlendirme. Bilimsel gercekler boyle demiyor. Merak eden arastirsin.
Dorduncu olarak kadinin yasi buyuk olursa zengin olunacagi teorisi. Kadinlar genelde kendilerinden yasca buyuk erkekleri tercih ettikleri icin bu teorinin gercekligini arastirmak zor zannimca.

Son olarak her sey bir yana bilindigi uzere kulturel egilimlerin arka planinda cogunlukla dini inanclarin yer aldigini hatirlarsak bir de dinimize bakmak lazim. Peygamberimizin (sav) evliliklerine bakacak olursak 20'li yaslarda 40 yasindaki Hz. Hatice ile evlenmis, cok yasliyken de 14 yasindaki Hz Ayse ile. Ayrica akranlari ile de evlilik yapmis. Demekki dini bir dayanagi da yok bu teorinin. Insanligin asirlar otesinden gelen bir deger yargisi yani. (yani sadece bize has degil) Zaten Hz. Hatice ile olan evliliginde evlenme teklifini yapan Hz. Hatice imis. Simdi bir bayan boyle birsey yapsa bizim toplumda nasil algilanir acaba? Herneyse bu bizim konuyla ilgili degiil.

Yaptigim bu dusunce egzersizi sonunda son kararimi verdim. Bence bu tamamen kisiye bagli birsey. Asik oldugunuz kisinin yasi kucuktur belki ama olgundur. Ya da siz o kadar cok seviyorsunuzdur ki karsinizdaki kisinin hatalarini hosgorebileceksinizdir. Yani her konuda uygun oldugunuzu dusunuyorsaniz veya askindan oluyorsaniz `neden olmasin?`

Byeee.
2006-09-26 (10:40)
salihlevend1299
Bay
salihlevend1299
Türkiye, Niğde
üsteki yorum güzel bir yorum.

şimdi ben birşey söylerim bu konuda ama makara sarmasın.

onun için aklıma levent kırcanın olacak o kadar programındaki küçük hüsam geldi.düşünsenize bayanlar bi tane küçük hüsamın koluna girmişsiniz Şok olmuş daha doğrusu elinden tutmuşsunuz çünkü koluna giremezsiniz Şok olmuş
2006-09-27 (04:08)
Marigold
Bayan
Marigold
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Yani ne yalan soyleyeyim insan her ne kadar burada sakin sakin mantik yurutse de uygulamaya gelince is degisiyor. Salihleventin de dedigi gibi mesela Seda Sayan ile Nihat Dogan'in iliskisi bana hicbir zaman kabul edilebilir gelmedi. Yani ne bileyim belki de haksizlik ediyorumdur. Ya da belki de Seda Sayan'in olgunluk derecesi ancak Nihat Dogan'inki kadardir Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
2006-09-27 (15:27)
bence erkek bi 3 yaş fln büyük olmalı aynı yaş olmuyo çünkü aynı yaş olunca tripler fln aynı oluyo ve anlaşamıyo insanlar, erkeğin küçük olması zaten en kötüsü en iisi erkeğin 2-3 yaş büyük olması ideal ama aşk öle bişe ki bazen ideal fln dinlemiyo Soğukkanlı Soğukkanlı
yaş farkı olmalıı 2006-09-27 (21:07)
streskop87
Bayan
streskop87
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
ya bence erkekler kızlardan bi 3 yaş kesin büyük olmalı,aynı yaşta olurlarsa çatışma oluyor,ama birinden birinin alttan alması lazım,o olgunlukta erkeklerde olmalı,tabi kızlarda bunu fırsat bilip şımarmamalıı!!!!!1
SELAM 2006-09-29 (09:50)
DENEYİMLERİME GÖRE ERKEK İÇİN EN İDEAL BAYAN YAŞI 17-23 ARALIĞI

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol