Mesaj Panosu

ODTÜ ' lü olmak ayrıcalık mıdır?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 … Sonraki SayfaSon Sayfa

KesİNLKLee bİ ayrıcALK 2006-01-13 (10:58)
bncE üNİversİteNİN ilk 500de OLUP olmAMaSII onEMlii DİLLL.. öNEmlii OLAnn OGREncİLere WERİlEN degerr BNCe.. BNDE bi ODtuluu OLaraKK solimm KendİMii AYRıcaLKLıı HİSSEDıoummm .. oGREncİLere yTERİNCE imkAN werildİGİNİİ dusUNUOUMM.. dİer aRKİLerin BOYLe dUSunmESİİ cokk nORMall AMaaa KİMse BUNU yasamADNN bİLemEZZZ ... Çok mutlu [/b]
2006-02-17 (19:56)
Okulun iyiliğide kampüsle olmuyo imkanlarıyla falan oluyo..(Özel üniversitelerde daha süper kampüsler..)

ne kadar mantıklı bi yaklaşım. kampüsün ne önemi var , ama sizinkiler daha iyi öle mi.

bu lafı diyebiliyorsan ya kampüs nedir bilmiyorsun ya da hiç odtümüze gelmedin...

zaten odtülü olmayan anlayamıyor da ondan diyoruz '' odtülü olmak ayrıcalıktır '' diye...

arkadaşlara katılıyorum , yaşamayan bilemez...

odtülü olmayan şahısların öss deki ezikliğini bu şekilde bertaraf etmeye çabalamaları sadece komik. ( laf gereken yere gidiyordur umarım , ezik azınlık)

Gülümsüyor

odtüye laf yok , dedirtmem...
2006-02-17 (20:21)
arkadaşlar , soru yanlış geldi bence. cevabı kesin bişeyin tartışmasını niye yapıyoruz. ayrıcalık olduğunun herkes farkında ama yarası olan gocunacak elbet.
ne klavuza gerek var ne de tartışmaya
herkes farkında ki bu okul süper
laf atan arkadaşım tercih yaparken biri seni zorladı mı , gelseydin
yoksa canın mı çekmedi...
gelemeyince kötü mü olduk,değerimiz mi düştü
he he Gülümsüyor

ayrıcalığını yaşamadığın bi şeyi sen nerden bileceksin be.
2006-02-27 (15:20)
keanuereewes
Bay
keanuereewes
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
Arkadaşlar mühendislikte tr nin en iyi 2 unisinden birinde okuyorsunuz.Bu çok değerli bişey ama bu size tepeden bakma hakkı vermez.Ben öss de sizin kadar iyi puan alamadım bu doğru.Ama abartıyosunuz işi.Diğer unileri aşağılayamazsınız.Ben kocaeli uni makine mühendisliği öğrencisiyim.Otomotiv sektöründe çalışmak istiyorum.Bütün dev araba fabrikalarını gezdim.Mercedes,toyota,ford,hyundai.Sizde gezin görün.Bizden 1 0 önde başlıyosunuz.Ama ileriki zamanlarda bu avantajınız ne kadar kalıyo gezin görün araştırın.Burda gereksiz tartışmalar yapcanıza üniversteliler olarak bu ülkeyi nasıl layık olduğu yere çıkarırız onları tartışalım.Ne yazık ki bi araba markamız yok onuda geçtim mazda 3 dışında türk tarafından tasarlanan bi araba yok döküntü tanklarımız israilde yenileniyo.Şimdi soruyorum size odtü mü itü mü boğaziçi mi ne farkı var.Hepsi yerinde sayıyo.Biz daha iyiyiz kavgasına devam mı edelim.Yapıcak o kadar şey varken.Ayrıcalığınız varsa buyrun gösterin arkadaşlar.Ama bana dil tr ye ve hatta dünyaya.
2006-02-27 (17:41)
odtülü olmak ayrıcalıksa ve aranızda psikoloji okuyanlar varsa bana gerçekten ayrıcalık olduğunu sorduğum soruyu cevaplayarak ispatlasın,yoksa hayattaaa inanmam
2006-02-27 (19:39)
Bence değil bende ODTÜ'de okuyom ama kendimi sıradan bir insan olarak görüyom.ODTÜ iyi hoş üniversite ama öyle insanı üstün bir ırka taşımıyor yanii
2006-03-01 (22:46)
Şöyle ayrıcalıktır...

Üniversite'ye daha yeni gelmiş ayağı yere basmayan, kimse yoğurdum ekşi demez muhabbetine muhatap olarak okuluna mok sürdürmeyen çömezleri saymazsak (biz de yaptık bi ara) buradaki herkes üniversite'nin bişeyler öğretmekten çok öğrenmeye ortam sağladığını bilir. Dolayısıyla gelişim büyük oranda öğrenciye bağlıdır. Fakat her ne kadar gelişim öğrenciye bağlı olsa da okulların imkanları bu gelişimin sürecini ve büyüklüğünü etkiler. (Bu öğrenme ortamına hocaların kalite faktörü de dahildir)

O yüzden bu durum, kasıntı yapma açısından değil ama geniş imkanlara sahip olabilme açısından diğerlerine göre ayrıcalık teşkil eder.

Yani evet Odtü'de okumak ayrıcalıktır ancak sanıldığı gibi değil (bu arada ben odtü öğrencisi değilim)
2006-03-02 (22:24)
cajun
Bay
cajun
Rusya Federasyonu, Yuzhno-Sakhalinsk
Sakhalin State University
genelde o cumle kalıbını gazı için kullanırlar kı kullanan kesım yonetımdır öğrencıler asla boyle bişi kabul etmeselerde defterlerde kapaklarda her yerde bu kalıp kullanıldıgı için alışmşıtır artık bunyeler

bence odtü için
bırgun herkes odtulu olmasın bırakın o ayrıcalık bızde kalsın
caizdir...saygılar
2006-04-02 (01:58)
selam dostlar...
girene kadar canımızın çıktığı güzel ülkemizin güzide üniversitelerini, böyle abidik gubidik kriterlere göre karşılaştırmak bence yanlış. Tabiki her şeyde olduğu gibi üniversiteler arasında da fark olacaktır. Ama bu farkı, bilinçsiz bir futbol fanatiği mantığıyla ve uslubuyla dile getirmek çok yanlış. Ben de eski bir ODTÜ lü olarak şunu söyliyebilirim ki kaç tanemiz bu okulun bize verdiği yabancı dil artısını gerektiği gibi kullanıyoruz? Kaç tanemiz okurken ya da mezun olduktan sonra gerektiği gibi İngilizce konuşabiliyoruz veya derdimizi anlatabiliyoruz bu İngilizceyle. Yani sevgili dostlar her güzelin bir kusuru vardır. Sadece yemekhanesinde yemek yemekle veya havuzunda yüzmekle ODTÜ'lü değil hiç bir üniversiteli olunmaz. Bana katılan veya katılmayan bütün dostlara saygı ve sevgilerimle.
2006-04-06 (18:57)
orchun
orchun
Türkiye, İzmir
arkadaşlar ben bu yıl girdim bu odtü denilen yere tabiri caizse "dışı sizi yakar, içi bizi" bu ne biçim iştir arkadaşlar ders değil bunlar ya başka bi söz daha vardır " odtüye giriş de çıkış da zordur diye" bunun da doğru olduğunu anladım ben çıkamayacağım burdan Çok mutlu ayrıcalık kısmına gelince de BIRAKIN O KADAR DA AYRICALIĞIMIZ OLSUN
SAYGILAR...

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol