Mesaj Panosu

ODTÜ ' lü olmak ayrıcalık mıdır?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789

2008-04-07 (11:51)
mervebas
Bayan
mervebas
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
odt ulu olmk ayricalk falan degil !!!!!!!!
bizim okldaki yeteneksiz, ipe sapa yaramaayn insanlarin kendini avutma cabasi.
2. sınıfa gledim daha bi ayrıcalıgını goremedim.. millet goturuyor, biz kendimizi avuturoyurz
2008-05-10 (23:48)
passenger01
Bayan
passenger01
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
evet odtu lu olmak ayricaliktir,ama kendini gelistiremeyen bir insani, sadece oss den
basari kazanmis birini degil odtu ye nereye gonderirsen gonder yine olmaz Göz kırpıyor
sonuc olarak;
odtu lu olmak ayricaliktir
2008-05-17 (01:10)
wellboy
Bay
wellboy
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
odtülü olup ta şimarık olmak bi ayrıcalık deildir persenger Niyeti kötü Çok kızmış
2008-05-17 (02:14)
sessosanto
Bay
sessosanto
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
"Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır!"
4 duvar arsında oturmak ve bu duvarın adının ne oldugu kişinin yeteneğini ve zekasını bağlamaz. Elin ekmek tutmaya başlayınca, vergi ödemeye ve ev taksidi ödemeye başlayınca tekrar görüşelim Gülümsüyor Bahar gelince çimenlikte bir yerlerini yaymaya benzemez hayat. Kolay gelsin.
(Bu cümleler şahsa yönelik değildir fakat isteyen alınabilir)
.. 2008-05-17 (14:09)
renevee
Bay
renevee
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
DEĞİLDİR....
ACIL YARDIM EDIN BANA LUTFEN 2008-05-26 (20:11)
fatihalemdar
Bay
fatihalemdar
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
ben azerbaycan da okuyorum ve bir azeri akrabam var bolumu siyasal idarechilik
yani international relations and political administration dir yurtla ilgili VE mastira nasil kabul olunur bana acil bilgi verebilirmisiniz tesekkurler e mail adresim alpinist_young@hotmail.com
*** 2008-05-30 (13:32)
DenizCem
Bay
DenizCem
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
odtülü olmak tabi ki bir ayrıcalıktır..sormak bile yersiz..sonuçta türkiyenin gerçek anlamdaki tek üniversitesinden bahsediyoruz (özelleri saymıyorum zaten bilmiyorumda) 12 yıl ankara da yaşamış biri olarak odtü nün ne olduğunu iyice anlamış olanlardanım..bi kere ankara gibi bir şehrin yaşam alanının 3te 1ini kapsayan bir üniversite..duyduğum kadarıyla kendi gölü de varmış içinde =) örneğin bankacılık sınavlarında dokuz eylüllüler hacettepeliler şöyle bi sınavdan geçirilirken odtülüler ayrı mülakata alnınır..vs vs..odtü fark yaratmak için ideal bir yerdir..tabi odtüye od gelip od gidenlerde var yok değil..ama sözün kısası evet odtülü olmak bir ayrıcalık..
metu 2008-07-16 (17:18)
sahekiret
Bay
sahekiret
Türkiye, Ankara
Özel İlkem Lisesi
abicim şimdi ben ea ögrencisiyim

odtü istiyorum çünkü orda okuyanlar karşı insanın fikirlerine saygı duyuolar,gerçekten arkadaş ve 4 yılını geçirebilecegin güezl bi ortam war eski arkadaşlarım hep odtüde ler

odtü istememdeki ikinci neden topluluklar inanın tm ci olarak ne işletmeden nede ögretmenlikten
hiçbir daldan anlamam

bildigim tek şey bilgisayar alanında tr de sayılı insanlardan olabilecegim, o yüzden odtü ye girip bilişim topllulugunda bilg mühendislerinin bildigi herşeyi bilmek istiyorum...

odtü zaten bir teknik üniversitedir en önemli özelligi budur bence, yoksa iktisadi bilimlerde avantajı sadece ingilizce bence,
ve yatarak geçilecek bi okul deil o yüzden en kazık ayrıcalık lar doguyo Çok mutlu

okul çok eski o yüzden pek sevmiyorum,ordaki ögrencilere bakıyom ölü gibiler nie öleler anlamıyom Çok mutlu

ayrıca madem odtüye girenler çok zekii ler
zekii adam tembel olur be kardeşim Çok mutlu nası giriolar ?

bide kampüsü büük diolar
banane kardeşim ev yapcak halim yok ya oraya Çok mutlu 4 yıl durup gitcez
benim derdim bana ne ögretcegi ve nasıl ögretecegidir
ayrıcalık egitimde varsa tamam ayrıcalıklıdır Gülümsüyor

ne öküz insanlar gördüm odtüde okuyo sadece ineklemiş...
kafa yok adamlarda

ama gazide okumaktan iyidir:D hadi eyw. çok yazacaklarım wardı ama nee olr ne olmaz
siz yinede odtüyazmayın arkadaşlar Şaka yapıyor tavsiyem gitmeyin de puanlar düşsün (A)

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789

Ücretsiz Kayıt Ol