Mesaj Panosu

Sabit ***HOCALARLA YAŞANAN ANILARINIZ VE YORUMLARINIZ***
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /21Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1516171819 … Sonraki SayfaSon Sayfa

ah be ah 2007-09-26 (22:15)
bluesea67
Bay
bluesea67
Türkiye, İstanbul
biz de bi hoca vardıki evlere şenlik.hani hoca lar kıznca hakaret eder ya.bizim kinin hakareti neydi biliyonuzmu. TEPESİ AŞA GELESİCELEEEE..
2007-10-03 (23:51)
gokqos
Bay
gokqos
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
senın okudgun lıseden mzunum bende kaos...okula madara olan sen sarapcı suatdan bahsedıon Gülüyor Gülüyor bıde ustune ustluk hangı terbıyesız cewap kagıdını tukenmesle yazdı dıe sınıfa fırca atıooduu ne adam ya bıkeresınde arkıler karnelerını meyhaneden almaya gıtmıslerdı adam ordan cıkmmıokii Gülüyor
2007-10-05 (15:42)
morinek
Bayan
morinek
Türkiye, Ankara
Bilkent Üniversitesi
Lise 2 'de tarih öğretmenimiz vardı.Nihat Hoca.Adamın boyu çok uzundu ama kafası vücuduyla çok alakasız şekilde küçüktü E.T. gibi duruyordu biraz.Nese konuyla ilgili değil. Pek hazzetmediğimiz bir kız arkadaşımız da bişey dedi işte.Konuşurken tükürmüş farkında olmadan ve salyası ağzında duruyor resmen.Kızın bi de çenesi çok düşüktü ders esnasında her yere yetişiyodu.Adam önce bişey demedi sonra "kızım ağzın ishal olmuş" dedi...

Bir tane de resim öğretmenimizin gafı vardı.İstiklal Marşı'nda çanta indirme uyarısı mutlaka yapılır ya.Sıranın arkasında da resimci var.Tam hazırol moduna geçilcek kadın herkesin duyacağı bir sesle "HADİ İNDİRİN KIZLAR" diye bağırdı. ...
silgi 2007-10-10 (21:28)
mefeşgo
Bay
mefeşgo
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
bir gün xxxxx dersine anfide girdik. -bizim anfinin iki farklı giriş kapısı vardır.- sınıfta tahtayı silmek içsilgi yoktur.hoca bir arkadaşımızı çağırıp;
-"diğer sınıftan sil al da gel " der.
ardaşımızda kuzu kuzu gider.10 saniye sonra tekrardan diğer kapı açılır ve arkadaşımız içeri girer ve der ki;
-"hocam dersinizi bölüyorum ama bizim anfide silgi yok.sizinkini ödünç alabilirmiyim."
hocamızda;
-"evladım bende bir öğrenci gönderdim silgi bulsun diye kusaura bakma" der
arkadaşımız tekrar geldiği kapıdan çıkar ve sınıftan ilk çıktığı kapıdan içeriye girer.
-"hocam diğer anfide de silgi yokmuş " der ve yerine oturur.
bizi o sırada gülme krizi tutar.hoca da arkadaş da ne olduğunu anlar ve onlarda güler.
soruyorum şimdi sizlere böyle bir olay nasıl olabilir.hadi hoca öğrenciyi tanımadı peki öğrencide mi hocasını tanımadı.
2007-10-13 (02:48)
kopil35
Bay
kopil35
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
murat hoca diye bi matematikcimiz vardı.kumeleri işlioruz.hoca kumeye eleman olarak m,u,r,a,t harflerini yazdı illa ismini yazdıracak.-arkadaslar bu kumeden ne cıkar diye sordu cvp yok.ark lar bu kumeden ne cıkar diye sordu gene cvp yok.kendi MURAT yazdı tam o ara biri parmak kaldırdı.cvp mukemmel:)
-hocam o kumeden cıksa cıksa armut cıkar:)
lısee 2007-10-13 (23:41)
dauhulya
Bayan
dauhulya
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gazimağusa
Doğu Akdeniz Üniversitesi
bızım lıse yıllarımız cok farklı ve eglencelı gectı...hocalarımızın genelı rusvetı seven ve hatta bunu cekınmeden soleyen kısılerdıGülümsüyorbızım bıolojı hocası ve kımya hocası cook ıyı anlasan 2 arkadastı ve bızım sınıfıda cook severlerdı..sadece duygusal baglamda(desemde ınanmayın parasal)..cogu zaman kımya hocamıza kucuk hedıeler aldık..bıde ona alınca bıolojı hocamızda ısterdı olan bıse olurdu..ama sorun dııldı..genelde kımya ve bıolojı sınavlarına beraber gırerlerdı..ole de olunca sınıfta senlık olurdu..hocamızın tekı yazılı sorularını bır sıranın basından dıerıde dıer sıranın basından cevap anahtarını daıtırdııGülümsüyor kopya ıle urstırmazlardı canım hocalarımbenım kıııı bız sayısalcıyız.. Şaka yapıyor .ve sınav erken bıter solugu kantınde dondurma salonu yada pastanede alırdık..hocalarımla tabıkıde..:)guzel gunlerdı ınsan o yılları arıoo....ama suan kesek dıorum duzgun hocalarım olsaydı ve bıseyler oretebılselerdı acısını sımdı cekıoruzz...
2007-10-28 (01:20)
ramseses
Bay
ramseses
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
anadolu üniwersitesinde 100 kişilik anfi iktisat dersi we en kıl prof derste,
dersin en ateşli anında telefon çalmaya başladı,tabi bizm hoca durur mu başladı werdi weriştirdi hangi densiz telefonunu kapatmadı ünw okuyınuz daha öğrenemediniz derste nasıl dawranacapınızı telefon ısrarla çalmaya dewam ediyo,hoca başladı telfonun kimin olduğunu aramaya bi de baktı ki kendii telefonu çalıyo:D we bunun üstüne ne yaptı dersiniz bütün herkezi anfiden dışarı çıkarıp telefonla konuştu Gözlerini yuvarlıyor
2007-10-29 (02:50)
MeRvE-N
Bayan
MeRvE-N
Bulgaristan, Varna
Medical University of Varna "Prof. Dr. Paraskev Stoyanov"
Orta okulda bir hocamız vardı simetri hastasıydı heralde Çok mutlu nerde çarpık bişiy görse hemen düzeltirdi Benimde muzurluk yıllarım tabi hoca arkaya doğru gidiyo ben kalkıp haritayı yamultuyorum hoca geliyo düzeltiyo ben yamultuyorum o düzeltiyo bi yakalayamamıştı beni habire noluyo ya buna diip düzeltiodu Gülüyor ya hocam özür dilerim valla şimdi olsa yapmam Yüzü kızarıyor ya yaparmıyım acaba Şaka yapıyor
2007-11-03 (23:36)
upsKEDY
Bayan
upsKEDY
Türkiye, Eskişehir
Eskişehir Yunus Emre Lisesi
ya son sınıftaa bizm sınıf öğrt. fecii bişidi ya:D şopar dioduk kendisinee:D çok uyuz bi insndııÇok mutlu ve takıntılı.
sınıfta kimse onu dinlemesdii Çok mutlu hocayı delirtioduk Çok mutlu Birii şiştt diince hocaada şiişt die baırıodu Çok mutlu olumm diince kızım die baırıodu:D ama irenç olan bişi var:D konuşurkenn hep tükürüoduu irenç herif:D puhahaa:d özledmm bu adamı ya:D tabi en öönemlisii bizim tayfayı [engin-arda-çaqkan-seda-ali- vee ben:D]seviorum sizi Çok mutlu
hhehe 2007-11-06 (19:55)
papatyammm
Bayan
papatyammm
Türkiye, Ankara
Ankara Aydınlıkevler Lisesi (Y.D.A.)
bnde lisedeyken demicem halaa lisedeyim Çok mutlu geçen sene analitik geometri dersinden sınaw olucas hoca kopyaları çektirmek için arkadaş yolladı o da bi tane fazla çektirmiş sadece 1teneffüslük waktimmiz war herkes baktı falan zaten analitikten sınıfça çakmıoduk yane sonuç deişmedi ben 29 aldım dier arkadaşlarda o dolaylarda bişi Çok mutlu

Sayfa /21Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1516171819 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol