Mesaj Panosu

Sabit ***HOCALARLA YAŞANAN ANILARINIZ VE YORUMLARINIZ***
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /22Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1617181920 … Sonraki SayfaSon Sayfa

:D 2007-11-06 (20:00)
papatyammm
Bayan
papatyammm
Türkiye, Ankara
Ankara Aydınlıkevler Lisesi (Y.D.A.)
bi dier aptallığım da bi derste matematik sınawı oluorus ben bu derstnde çakmıorm Çok mutlu hoca anladı dedi ben kapıyı tutuorm siz dewam edin Çok mutlu sınıf bi anda karıştı bende o karışmalıkta bşiler yasdım we lisedeki matematik dersinden ilk 2mi o sayede aldım Mr. Green
Hiç hocaya yetersizsiniz dediniz mi? 2007-11-08 (18:47)
beyazlalee
Bayan
beyazlalee
Türkiye, Aksaray
Aksaray Üniversitesi
Hele bu hoca üniversitesi hocasıysa.Tam sayılmaz ama gene de yetkileri var gene de olsun adı hoca değilmi.hocanın adı:yeter. Hastaneye gelip bize soru soruyolar-tabi gelmeden önce topuk sesini duyunca kaçacak delik arıyosun.ben geliyorum kaçın dercesine sanki inadıma daha sert basıyo neyse o ayrı bi konu- Arkadaşımızın birine bilemedikçe soru sormuş ve "arkadaşlar çok yetersizsiniz.beğenmedim"demiş.buna kızan arkadaş "evet hocam biz yetersiz'iz ama asıl YETERsizsiniz" demiş.Özellikle üniversitede bunları konuşmak hele uygulamalarda sıkıyo ama helal olsun arkadaş çok çalışıp gene o dersi geçti.
2007-11-14 (16:04)
dilosc
Bayan
dilosc
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
walla benim de çok olayım war ama en komiği kuzenimin başına gelmiştir heralde:) yanlış hatırlamıyorsam ismi murat olan padişahlardan biri içki içmeyi ve gece sokağa çıkmayı yasaklamıştı...nese tarih hocası ders bitimi yaklaşırken konuyu su-o kez şöööle bi toparlamamk istemiş 'nese çocuklar şöle bi toparlayım.(......murat yada herkimse ) içki içmeyi ve gece sokmalarını yasaklamıştı demiş....Gülümsüyor halbuki gece sokağa çıkmayı yasaklamıştır olmalıydıGülümsüyor))) ve sevgili hocaları sölediği şeyin farkında olmadığı için sınıfın neden güldüğüne de anlam veremmiş...
2007-12-10 (13:49)
TAMU
Bayan
TAMU
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
BİZİM Bİ FELSEFE HOCAMIZ VARDI ALLAHA İNANMIYORDU VE BİZE SİZDE ALLAHA İNAN MAYIN ALLAH DYE BİRŞY YOKTUR HERŞEY KENDİLİĞİNDEN OLUŞUR VB SÖZLER SÖYLERDİ.BİR GÜN SINIFTAN Bİ ARKADAŞ TAHTAYA EŞŞEK RESMİ YAPTI VE YANINA FELSEFECİNİN İSMİNİ YAZDI FELSEFECİ DERSE GİRİP TAHTADAKİLERİ GÖRÜNCE SİNİRLENİP KİM YAPTI BUNU DİYE BAĞIRDI ARKADAŞ HOCAM SİZ HERŞEY KENDİLİĞİNDEN OLUŞUR DEDİNİZYA BUDA KENDİLİĞİNDEN OLUŞTU İŞTE DEDİ VE HOCA REZİL OLDU AĞZINI BİLE AÇMADI ARADAN BİRHAFTA GEÇTİ VE HOCANIN İNTİHAR ETTİĞİNİ DUYDUK Göz kırpıyor Şok olmuş
2007-12-10 (13:59)
TAMU
Bayan
TAMU
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
BİZİM LİSENİN MÜDÜRÜ SINIFLARI KONTROL EDERKEN KAPININ DELİĞİNDEN BAKIYORDU BİR GÜN YİNE BÖYLE KAPININ DELİĞİNDEN BAKARKEN Bİ ARKADAŞ KAPIYI AÇTI VE MÜDÜR ZÖNG YERE DÜŞTÜ BİZ GÜLMEKTEN KOPTUK TABİ Şaka yapıyor Şaka yapıyor Şaka yapıyor Mr. Green Mr. Green
2007-12-15 (19:51)
AaRrZzUu
Bayan
AaRrZzUu
Bulgaristan, Sofia
Sofia Medical University
bi gün lisedeyken bennn Gülümsüyor ders boş bende yan sınıfın kapısını açıp kankişime bişeyler anlatmaya çalışıom tabi onlar dersde snr arkamı bi döndüm bizim en korkunç müdür yardımcısı gerçi ben severdim onu ama tek korktuğum hocaydı nesem bana kötü kötü bakıp napıon sen burda arzu dedi bende nedim hiçç hocama ii dersler diodum dedim tam ağzını açıodu saymaya başlıcaktı ki hemen hocam siz ne zmn emekli olacksınız dedim oda yüzündeki o kötü ifadeyi hç bozmadan ''senin zeki bir öğrencimi yoksa delinin önde gidenimi olduğunu anladığım zmn ''dedi Gözlerini yuvarlıyor
2007-12-15 (22:13)
smaibü
Bayan
smaibü
Türkiye, Bolu
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
biz yine bi aksam vakti muhtesem işletme dersindeiz işde nse hoca bize yinee taktikler verio ehuehu ama bu sefer süper bişi söledi erkek arkadaslar costu hernesee dedigi lafa gelelim dediki'' arkadaslar sizler bir işletmecisiniz ve her işletmeci bir girişimcidir ve bir girişimci muhakkak girecek bi delik bulur... zuhahaha yav bayanlar özür dilerim ''
mustafa hocaya saygılar Çok mutlu
2007-12-20 (18:50)
GencBJKlee
Bay
GencBJKlee
Türkiye, Kars
Kars Fen Lisesi
aaaaaaaaaaaaaaaa
Şey 2007-12-21 (10:58)
fırathan
Bay
fırathan
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Orta okulda imam hatip lisesinde okukerken arapça dersinde sınıfın huzurunda hocamıza "Şey" in arapça anlamını sordum hoca yanlış anladı ve kızardı bozardı cevap alamadık tabi herkes merakla cevap bekliyo sora açıklama yapıp cevabı almıştık.
2007-12-21 (22:25)
-mert-
Bay
-mert-
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
lise hayatı bambaşkaaaaa

Sayfa /22Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1617181920 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol