Mesaj Panosu

Bilkent mi, Başkent mi?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-02-14 (08:15)
"MHMT1905" demiş ki:
ANKARA'yı En iyi Bilenden Not

yabancı dille egitim yapan bi yere gittiginizde su yukardaki arkadas gibi Ş harfi yerine sh 'yi kullanırsınız.. ki bu kendi ülkene yaptıgın en büyük ihanettir.. bunun degerini sonra anlarsınız.. ayrıca tunalı gibi salak saçma yerleri tercih etmek de 2.büyük bi hatadır.. ben doğdugumdan beri Ankara da yaşıyorum.. Ankara nın her yerini bilirim nerdeyse ve dışardan gelenler hemen Çankaya nın sanal dünyasına kapılıp uçar giderler.. Eger gerçekten aklı başında birisi okursa bana hak verir.... eger Ankara da okumak istiyorsan Hacettepe-TOBB-Ankara-GAzi o digger Atılım dı Ufuk falan hikaye..sakın oraları yazmayın.. TOBB da özel ama orda burslular agırlıktadır.. eger kampüs de istiyorsan HACETTEPE yi tek geçerim Soğukkanlı Soğukkanlı Soğukkanlı Soğukkanlı Soğukkanlı

Sırf senin için türkçe klavyesini install (türkçesini unnuttum, bir defa hatırlatıyım yabancıyım) ettim, ne varki Tunalı Hilmi sokağın, gayet normal bir cadde, en azından sineması yakında, HACETTEPEDE arkadaşım okudu 7 sene tıpta, yine de Bilkentin kütüphanesine geliyordu çünkü HACETTEPEdeki kütüphanesi o derecede zengin değildi. Yabancı bilen insanlar eksi olmuyorlar, daha çok şanşsları artıyor.... burada insanlar sadece Bilkent yada başka özel ünivlere göre konuşuyorlar... sense buraya gelip alt üst ettin forumu....
2007-02-15 (01:11)
MHMT1905
Bay
MHMT1905
St.Barthelemy
imkanlarda iyi olabilir ama rahat edemedigin sürece hiç bi işine yaramaz.. ayrıca Türkçe'nin belli kalıpları vardır.. yabancı da olsan onları bilceksin.. ogrenene kadar da belirtceksin.. bak sırf adamın birisi bi kelime soyledi diye onu vurdular.. demek istedigi oyle degilmiş sözde ya neyse o tartısılır.. bu konu cok onemlidir.. asla ch veya sh olamaz.. ç harfi yoksa c yi kullan

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol