Mesaj Panosu

Başkent mi,Bilkent mi?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Başkent mi,Bilkent mi? 2005-02-25 (22:47)
Arkadaşlar bu yıl öss sınavına gireceğim ve tercih etmeyi düşündüğüm iki bölüm BİLKENT İŞLETME ve BAŞKENT ULUSLARARASI TİCARET.
Arkadaşlar baa bu iki üniversitelerin arasındaki farklar hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.Aşağıda öğrenmek istediğim bi kaç şeyi sıralıyorum;
1) Ortamlar nasıldır? Burslu-Burssuz, Zengin-Orta Halli ayrımı yapılan yerlermidir?
2) İlişkiler nasıldır? Yani gittiğimizde dostlar edinebilir miyim?
3) Kampüs olanakları olarak hangisis daha iyidir?
4) Verdiği eğirim kalitesinde ve öğretim görevlileri bakımından hangisi öne çıkar?
5) Ankara'nın ortamı nasıldır? 4 senemi dolu dolu yaşayabilir miyim?
6) Yurt olanakları nasıldır?
7) Kampüste hayat nasıldır?

Eğer ilgilenirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler
2005-02-26 (15:30)
fztba
fztba
Türkiye, Ankara
1)baskent üni. böyle bir ayrım yapıldığına rastlamadım.
2)Dost edinebilirsin(Baskent üni.)
3)Bence bilkent daha iyidir diye düşünüyorum.. Çünkü başkent yeni kurulduğu için daha gelişmesi gerekiyor.
4)Bence ikiside iyi olduğunu düşünüyorum. Ama bilkent üni.bilmediğim için bir şey söyleyemiyeceğim ama baskent üni. öğretim görevlileri iyidir. En azında bizim bölümün çok iyi....
5) İstanbul'a göre Ankara çok büyük bir şehir değil... yinede dolu dolu yaşayabilirsin gibi geliyor..
6)Başkenttin yurdu kısıtlı, çoğunlukla çoğu kişi dışardaki yurtlarda kalıyor.bence dışarda kalmak daha iyi çünkü yurtta yapılacak bir şey yok. yani sıkıcı....
7)baskenttin kampüsüde gelişmekte... yani çok fazla yapacağın bir şey yok tabiki spor dışında ...
ayrıca şunuda söylemek istiyorum. ben baskentte okuduğum için sorularının çoğuna cevabım baskentten oldu ve bilkentti fazla bilmediğim içinde cevap veremedim. Bence seçim yapmadan önce her iki okuluda gezip dolaşırsan daha iyi olur.
2005-02-26 (15:33)
fztba
fztba
Türkiye, Ankara
en son şunu eklemeyi unutmuşum, basşkenttin eğitimi iyidir ve işi ciddi tutarlar..
2005-05-22 (11:18)
tabiki bilkent dostum tartısmasız
2006-03-28 (15:46)
caglaaa
Bayan
caglaaa
Türkiye, Ankara
baskentte okuyan bır oğrencı olarak tabıkı bılkentı sec derım
ama sunu da unutma ingilizcesı baya bı zor bılkentın.....
2006-03-28 (15:50)
caglaaa
Bayan
caglaaa
Türkiye, Ankara
ıkı unıversıtenın de kendıne gore eksı ve artıları var sunu da unutma ingilizcesı baya bı zor bılkentın.....bılkentte kampus hayatın cok ıı olur ama baskentn kampusu kucuk ... arkadas cevresı olarak bakarsan da ben ce bılkentte kasıntı bır ortam var ....
ama baskent de daha sıcak ve samımı bı ortam var.... ben baskentte okuyorum ve gayet memnunum.... aaa ama sunu da solemeden gecmıyım bılkent baskentın yanın da cok daha fazla gecerlılgı olan bı unıversıte....
2006-04-04 (05:08)
DOKUZHARF
DOKUZHARF
ARKDAŞALR SİZE 2 SEÇENEK EĞER EWİN ÇINAR SİTESİ ÜMİT KÖY ÜMİT KENT KONUT-1,KONUT-2 VE O TARAFLARDA İSEN BAŞKENT DEİLSE BİLKENT ZATEN 75İN HEPSİ BAŞKENT DİYOR AMA KÖKSAL TOPTANDA YARISI BİLKENT YARISI BAŞKENT ŞEKLİNDE PAYLAŞTIRILIYOR BAŞARILILAR TABİKİ DEVELETE KAPAK Çok mutlu ATIYOR
2006-04-04 (05:09)
DOKUZHARF
DOKUZHARF
"shekers" demiş ki:
tabiki bilkent dostum tartısmasız
GELDE KATILMA Göz kırpıyor
Ücretsiz Kayıt Ol