ya kardesım senın aklını celmıs bu kızlar,hem ben onlar icin kahpe falan demedim.tamammi?senin icin fesatsa ben ne yapabilirimki?tabi sen burda yenisin neyin ne oldugunu daha kavrayamamissin.yakinda anlarsin.onlar icin sen veya bir baskasi hic onemli degil.yeterki bir turkle evlenip trye gitsinler onlarin tek dusuncesi bu.turkiyeli olsun topraktan olsun.yakinda gorur yasar ve anlarsin.
--sunuda soyliyeyim.seni muhatap alip sana cevap yaziyorum,hitaplarina dikkat et.sen cok sabit dusunceli bir adamsin.aklinda tek bir yargi var.ne olursa hemen onunla bagdastiriyorsun.
--bir kere burda kizlari kandiran dogudan gelenler falan degil.dogudan gelen adam.ilk defa burda kizlara bu kadar yakin olabiliyorlar.agizlari acik ilk gordugu kiza asik olup onunla evlenmek istiyor.asil onlari kandiranlar siz bati piclerisiniz.yanlis anlama sakin kotu manada kullanmiyorum o kelimeyi.yani capkin,kurnaz bazende iltifat olarak kullnln o klmyi.daldan dala atliyrsnz.seni svyrm diyrsnz.isinizi bitrp kizi tulluyorsnz