lütfen cevap yazın
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

FATAL NATION FROM AZERBAIJAN! 2005-04-05 (21:24)
Serkan Yokus (volter07)
Serkan Yokus (volter07)
Çok kızmış Niyeti kötü slm tmyavuz kardes.benim suan bakude 4.senem.ben buraya gelmeden once burasi hakkinda pek bir bilgim yoktu.sadece burda okuyan bir kiz arkadastan bir kac sey duymustum.bana ballandira ballandira anlatii.soyle guzel boyle guzel.insanlari cok medeni kizlari soyle guzel,ama oda daha hazirliktaydi daha univ.ye gecmemisti yani anliyacagin comezdi.bana anlattiklari cok cazip geldi. bende atladim ucaga geldim.ama daha ucaga biner binmez burda okuyan yillanmis ogrenciler basladilar .polislerden uzak dur,hava kararmadan evde ol....vs birsuru safsafa.ben nasil korktum bilemezsiniz.yolda yururken polis gordummu yolumu degistiriyordum.taxiye tek bindimmi kafamda birsuru fantazi yaratiyordum^beni simdi issiz bir yere goturucek,parcalarima ayiricak,parami alicak kacicak^diye.hava kararacak gibi oldumu eve kosa kosa giderdim.ama bunlarin yersiz oldugunu yasadikca ogrendim.ne o kadar super bir yer nede o kadar kotu..abi ustune alinmada burda isini bilmeyen saf insanlari yoluyorlar burasida bir gercek.kimse seni yolda durdurupta senden rusvet alamaz.bir suc islemedigin surece.burda olaylardan uzak durucaksin.
--bak sana safliktan bir ornek.....arkadasin biri gunduz vakti sahilde kiz arkadasi ile bankta otururken polisler bunlara yaklasiyor ve siz burda ne yapiyorsunuz diyo.sizi karakola goturucem,kiza,ailene haber vericem soyle yapicam boyle yapicam deyip korkutuyorlar ve cocuktan 100$ aliyorlar...iyimi??adam orda onu vermese ona kimse birsey yapamaz.burda arkamizda dev gibi elcilik var.inanin korkulacak hic birsey yok.4 senedir vermedim diyemem verdim ama suclu oldugum icin verdim rusveti.aslinda bu bizim icin bir sans.turkiyede olsan bir suc islesen surunursun.ama burda ver parayi cik disari.bu kadar basit.
-----YANI BURASI KENYA FALAN DEGIL TABII IS SENDE BITIYOR.ISINI BILICEN Niyeti kötü Çok kızmış
SLM NINOVA 2005-04-05 (21:36)
Serkan Yokus (volter07)
Serkan Yokus (volter07)
Çok kızmış Niyeti kötü hemso keyfine duskunsen okumak istemiyorsan cik gel.hic dusunme bile.burda okumak cok kolay kolaydanda ote
---.neyse yolun ve telefonun acik olsun. Çok kızmış Niyeti kötü
---ozune yaxsi bax.. Çok kızmış
2005-04-05 (21:37)
Caddemuzo (caddemuzo)
Caddemuzo (caddemuzo)
volter kerdeşim dediklerine katiliyorum ben zaten mükemmel bir şehir beklemiyorum bizim volter kardeşimin dediği gibi sen saf olmadiğin sürece kimse seni yok rüşvet ver yok onu yap yok bunu yap olmaz kardeşim ben buna inanmiyorum ya sen kimsenin etlisine sütlüsüne karişmadiğin sürece onlar seni ne yapsin sen zaten oaraya okumaya gidiosun adamlarla papaz olmaya değil yavuz kardeşim sakin beni yanliş anlama ben kendime güzenen bir adamin bu benim yurt dişina ilk çikişim değil ben neler gördüm o yüzden merak etme benii ben kolay kolay pes edecek kişilikte bir adam değilim azimin yenemeyeceği şey yoktur bak volter kardeşimiz 4 senedir ordaymiş peki bu adam nasil kalmiş demek ki isteyince bu işler oluyo lütfen azerbaycani kötülemeyelim sonüçta gideceğiniz ülke demokrat bir ülke ayrica rüşvet konusunu tekrarlamak istiyorum bana hangi ülkede olursan ol rüşvetin geçmediği bir yer göster okumaktan vazgeçeçem..rüşvet olayini bu kadar çok abartmayalim lütfenn... eyvallah her zaman her yerde her türlü alayina giderrr...Gülümsüyor))
2005-04-08 (10:53)
Mk (mk82)
Mk (mk82)
SLM ARKADASLAR BU RUSVET KONUSUNA BIDE SU ACIDAN BAKIN BIZ TURKIYEYE GELEN PARASI BIZIMKINDEN DEGERLI ULKELERIN VATANDASLARINA AZERİLERİN BİZE DAVRANDİGINDAN FARKLI DAVRANMIYORUZ SEN ÖGRENCI HALINLE ORANIN DOKTORUNDAN FAZLA PARA HARCARSAN ADAMLAR GICIK KAPAR HALİYLE TURKLERE BIDE TURK ARKADASLAR ORDA BIRBIRIMIZE SAHIP CIKMASSAK EZERLAR BOS BULDUKLARI YERDE HER ULKENIN HIRSIZIDA VAR NAMUSLUSUDA VAR BURDAKI YABANCI OGRENCILARE YAN GOZLE BAKAMASSIN BEN EGE UNIVERSITESINDE OKUYORUM IYI BILIYORUM ADAMLAR BIRBIRLARINI COK KOLLUYOLAR BIZIM POLISTE BAZEN ONLARIN YOLUNU KESIYO SORUN O DEGIL EGITIM KALITESİ ONEMLI GECE VAKTI İZMIRDE BILE YURUNMUYO ARTIK GECEN ARKADASIMI GASPEDIP BICAKLADILAR COCUK HASTANADE SİMDI BU SADECE AZ.DA YOK YANI BOSVERIN SIZ BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA TEL NO GONDERIN BEN SIZI ARARIM Soğukkanlı
2005-04-08 (10:55)
Mk (mk82)
Mk (mk82)
2005-04-09 (14:37)
Serkan Yokus (volter07)
Serkan Yokus (volter07)
Çok kızmış Niyeti kötü tebrikler arkadaslar.sizin gibi acik fikirli insanlarin oldugunu bilmek beni sevindiriyor dogrusu.bende kendimden suphe duymaya baslamistim.acaba burasi cok kotude ben kendimimi avutuyorum diye.ama %100 haklisiniz. Niyeti kötü
2005-05-15 (19:01)
Taha Apuhan (ruh adam)
Taha Apuhan (ruh adam)
CADDEMUZO arkadaşım. burda ders çalışmaz, okula gitmessen senden valla söke söke alırlar bu rüşveti .birde dediğin doğru rüşvetin olmadığı yer yok, ama azerbeycan gerçekten bu rüşvet olayında çok vahim durumda . ama düzelir işallah. siz yinede gelin burda dil kursları çok ucuz .. ingilizce ve rusça öğrenseniz size yeter. gider tercümanlık yaparsınız. herşey sizinelinizde ben oraya mail adresimi yazdım. irtibat kurarsanız yardımcı olurum.
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN ...
Re: cevaba cevap:) 2005-05-20 (11:45)
İbo Turhan (fenerzade)
İbo Turhan (fenerzade)
mrh ba ben kırgızisitana gidecem.onun icin tüm kırgizistanı yuttum istersen ban a bu adreslerden ulasabilirsin iboshow1986@hotmail.com iboshow471@hotmail.com
2005-05-20 (11:51)
İbo Turhan (fenerzade)
İbo Turhan (fenerzade)
Çok mutlu Çok mutlu slm arkadaslar acaba kırgızistanda eczacılık fakültesi ne kadar eger bilen varsa lütfen bana yazsın parası nekadar bide dernklik veriyorlarmı[/b]
2005-05-31 (10:12)
Hasan Kerim (efikra)
Hasan Kerim (efikra)
iboshow.öss kitapçığunda yazmadığına göre denklik vermiyor.
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12