slm tmyavuz kardes.benim suan bakude 4.senem.ben buraya gelmeden once burasi hakkinda pek bir bilgim yoktu.sadece burda okuyan bir kiz arkadastan bir kac sey duymustum.bana ballandira ballandira anlatii.soyle guzel boyle guzel.insanlari cok medeni kizlari soyle guzel,ama oda daha hazirliktaydi daha univ.ye gecmemisti yani anliyacagin comezdi.bana anlattiklari cok cazip geldi. bende atladim ucaga geldim.ama daha ucaga biner binmez burda okuyan yillanmis ogrenciler basladilar .polislerden uzak dur,hava kararmadan evde ol....vs birsuru safsafa.ben nasil korktum bilemezsiniz.yolda yururken polis gordummu yolumu degistiriyordum.taxiye tek bindimmi kafamda birsuru fantazi yaratiyordum^beni simdi issiz bir yere goturucek,parcalarima ayiricak,parami alicak kacicak^diye.hava kararacak gibi oldumu eve kosa kosa giderdim.ama bunlarin yersiz oldugunu yasadikca ogrendim.ne o kadar super bir yer nede o kadar kotu..abi ustune alinmada burda isini bilmeyen saf insanlari yoluyorlar burasida bir gercek.kimse seni yolda durdurupta senden rusvet alamaz.bir suc islemedigin surece.burda olaylardan uzak durucaksin.
--bak sana safliktan bir ornek.....arkadasin biri gunduz vakti sahilde kiz arkadasi ile bankta otururken polisler bunlara yaklasiyor ve siz burda ne yapiyorsunuz diyo.sizi karakola goturucem,kiza,ailene haber vericem soyle yapicam boyle yapicam deyip korkutuyorlar ve cocuktan 100$ aliyorlar...iyimi??adam orda onu vermese ona kimse birsey yapamaz.burda arkamizda dev gibi elcilik var.inanin korkulacak hic birsey yok.4 senedir vermedim diyemem verdim ama suclu oldugum icin verdim rusveti.aslinda bu bizim icin bir sans.turkiyede olsan bir suc islesen surunursun.ama burda ver parayi cik disari.bu kadar basit.
-----YANI BURASI KENYA FALAN DEGIL TABII IS SENDE BITIYOR.ISINI BILICEN