ya güzel kardeşim hiç bulunmadım azerbaycandada bulunun tanıdıklarımız aile dostlarımız oldu...Genel fikir seninde dediğin gibi eğer okumaya gidiyosan orada okunur...Senin yeterki amacın olsun.Bende isterdim istanbulda ing. okuyim ama olmuyo napiyim 3. kez mi bekliyim sınawa girmek için...Napalım bizde ancak azerbaycanda okuyabiliyoruz bu puanla yoksa ne fantezi yapcam ben ne işim olur azerbaycanla...Ama hayatta bazen zorluklarla yüzleşmek zorunda kalıyosun geleceğin için...Bende bu sefer bu zorluklarla karşılaşıcam mecbur.Kesin gelicem azerbaycana tabi çok büyük bi sürpriz olmazda İSTANBUL ARAP DİLİ WE EDEBİYATINI kazanamazsam...orası 322 puandı geçen sene bu sene kesin 330 olur bende zaten 310 alabiliyorum en fazla anlicağın azerbaycana gelcem mecbur...Buarada bıktım artık bu sitede klasik burası çok kötü rüşwet falan filan.Ulan türkiye sanki çok temiz ülke anasını satiyim açtırmayın ağzımı,dünyanın pis olmuyan biyerini saysanıza.Süpergüç dediğiniz amerika bile insanlığın en büyük UTANCIDIR!!!!
buarada uguraydin madem baküdesin bana mail adresini werir misin?Buarada cidden bu siteyi 1 yıldır takip ediyorum hep bir zıtlık war...Herkez gelme etme diyo...Geliyosun abicim bazen mecburiyetten geliyosun.Türkiyede adam olupta yapamıyasak 360-370 puan gelcez mecbur baküye...Ama asla moldova ukraynaya gitmem bu benim şahsi görüşüm can güwenliği konusunda hiç iç açıcı değiller...Neyse ne diyim ben gelmek istiyen gelir kimse olumlu yada olumsuz eleştiri yapmasın bence...Çünki okumak istiyene amacı olana farklıdır amacı karı kız 200-300 dolarla günümü gün ederim diyen farklıdır
OFFF BEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!YARDIMCI OLMİCAKSANIZ KEMİK ATMAYIN ORTAYA LAN