Mesaj Panosu

Dunyanin En gelismis ulkesi Tayvan
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2006-03-14 (02:28)
Slmnlykm,
aslında çok mantıklı çin süper güç olacak çince lazım falanda .Ya kardeş için kararmıyor mu ya ?Irkçı demesin kimse ama ,ben almanyadayım ama çekirge misali her yere saldıran bu çinliler burayı da doldurmuş .Yani ne bilim yani çok idealist olmak ,kendini bilime adamak ve etraftan soyutlamak lazım herhalde yaşayabilmek için .Yani olaya yaşam mutluluk açısından bakarsak pek iç açıcı gelmiyor .Tabi herkesin kendi hayatı .

*Okumaya gidiyorsun eğlenmeye değil diyeceklere :Sorun sadece çinli hatunların çok çirkin olması değil ,çinlilerin çok dışlayıcı olması vs .(Tayvan çin toprağı çinlilere göre )

Kardeş bak o kadar para harcıyorsan o paraya başka bir ülkede de rahat okursun kurtar kendini Gülümsüyor
2006-03-14 (05:45)
scar-tissue
Bay
scar-tissue
Türkiye, İstanbul
Kadıköy Habire Yahşi Lisesi (Y.D.A.)
Feanor nickli arkadasim.
Ben buraya Tayvanlinin Cinlinin karisi kizi icin gelmedim. Burada lisansimi ogrenip kaliteli bir egitim alip Ticaret yapmayi dusunuyorum.
Cirkinlermis Guzellermis beni hic ama hic alakadar etmiyor.

Adamlar dunyayi savurmuslar. Almanyada yasadigini soylemisin o gordugunun cogu belki cinlide degildir. Koreli, Filipinli, Japon, Malezyali, Tayvan, Cin, Vietnam, Tayland, v.b. ulkelerden insanlardir. sana bunlari en ayirt etme yolunuda soyliyeyim.

Malezya Endonezyalilar cok esmer olurlar boylari Cinlilere nazaran daha kisadir ve bunlarin sakallari cikar:)

Talyand, Kambocya, Vietnam bu ucude ayni irktan sayilirlar bunlarda esmerdirler sakallari cikmaz orta boyludur kisa boylu daha fazladir.

Tayvan soylarinin %70 Cine dayanir cunku cindeki Kominist rejimden dolayi demokrat humumet Tayvana goc etmis o siralar Tayvan adasinda Japonlar varmis onlarda Japonyaya geri donmusler Or=jinal Tayvanlilar sonradan goc edenlerden biraz daha esmerdirler ama Cinden gocen Tayvanlilar Cindekilerle ten rengi aynidir fakat dahada acik renkli olabiliyorlar.

Koreliler. renk tenleri cinlilerle hemen hemen ayni zaten koreliler mogollarla Cinlilerin evlenmeleriyle meydana geldikleri soyleniliyor. Ama yuzleri daha bir duz Cinlilerde Tayvanlilarda Japonlarda yuzleri oval olanlar daha fazla tabiki bu ulkelerdede tam duz yuzlu var ama korelilerin yuzu daha genis ve daha duz. Japonlarda Cinliler gibi fakat onlardada cene alti sakallari Cinlilerden daha fazla olur.
Gülümsüyor

Nekadar tarif etsemde ayirt etmek yine zor olur. Gorup aralarinda yasamaniz lazim.
2006-03-14 (05:47)
scar-tissue
Bay
scar-tissue
Türkiye, İstanbul
2006-03-15 (10:07)
dream88
dream88
Türkiye, İzmir
merhaba benim scar-tissue tayvanla ilgili bir sorum olacak şu an bilgisayar müh. hazırlıkta okuyorum aynı sınıfta elektrik ve elektronik müh. arkadaşım var.Şu an ingilizce öğreniyoruz zaten bölümümüz de %100 ingilizce ama bizim amacımız seneye tayvana gitmek.Hiç olmadı sene sonu kaydımızı dondurup bir senemizi bu iş için harcayacağız fakat tayvan hakkında pek bişey bilmiyoruz ilk yapmamız gerekenler vize alırkenki sorunlar ordaki kalma problemi...... yardımcı olursan sevinirim
2006-03-15 (12:04)
scar-tissue
Bay
scar-tissue
Türkiye, İstanbul
2006-03-30 (17:00)
dream88
dream88
Türkiye, İzmir
Bizim merak ettiğimiz birşey var biz burda bir sene kasıp bilgisayar ve elektronik mühendisliğini kazandık.Tayvana gittiğimizde burdaki kazandığımız bölümlerin hiçbir önemi olmayacak mı sıradan bir öğrenci gibi mi gideceğiz oraya.Bizi en çok korkutan eğitim ücreti her ne kadar diğer ülkelerden az olsa da sonuçta büyük meblağ.Bizim amacımız tayvana bursla gitmek eğer tayvan üniversitelerine başvurursak bize gerekli burs sağlanır mı.Bir de tayvan üniversitelerinin dünyadaki otoritesi nasıl bildiğim kadarıyla Türkiye tanımıyor.Bilgi verirseniz seviniriz...
2006-04-05 (13:09)
scar-tissue
Bay
scar-tissue
Türkiye, İstanbul
2006-04-05 (13:13)
scar-tissue
Bay
scar-tissue
Türkiye, İstanbul