Ya bu Tayvan hakkinda ne guzel seyler yazmissiniz.Valla ben de okumak istiyorum orada.Fiyatlari da oyle cok ucuk degilmis.Aslinda ben simdi anadolu lisesi 2. sinif yabanci dil ingilizce bolumunde okuyorum, ve daha simdiden sinavlarda cok iyi sonuclar cikariyorum.Fakat ayni zamanda Turkiyedeki bir universiteden mezun oldugumda cok iyi yerlere gelemeyecegimi de biliyorum.Ben ileride iyi bir kariyere sahip olmak istiyorum ve dolayisiyla yurtdisinda bana uygun sartlarda olan beni zorlamayacak bir ulkede lisans egitimi almak istiyorum.Bu da simdilik Tayvan gibi gozukuyor.Fakat acikcasi bu Cince meselesi biraz zorlayacak gibi gozukuyor cunku cince ayni zamanda gorsel hafiza gerektiriyor.O ideogramlarin sekillerini aklimda tutup tutamayacagimdan hic emin degilim.Ama zoru basarabilirim!Benim onumde OSS ve YDSye girmem icin daha bir sene var fakat Tayvan beni gercekten cok cezbetti.Yalniz henuz ayrintili bilgiye sahip degilim o yuzden mumkunse bu konu hakkinda bana ayrintili bilgi verebilecek birilerine ihtiyacim var.MSN adresim selcuktastan1@hotmail.com lutfen yardim edin...Gelecegimi etkileyecek seyler icin gec kalmak istemiyorum...
selamün aleyküm arkadaşlar.ben böyle vize işi kolay,hangi bölümde istersen okumak kolaydan anlamam.bana daha fazla bilgi lazım.danışman şirket var diyenleriniz var.ama bunlar hangileri.sarı çizmeli mehmet ağa.zaten doğru dürüst pc kullanmayı bilmiyom.şu taiwanda okuyan çok mübarek kardeşlerim benim mail adresime kendileri taiwana nasıl,hangi kanalla gitmiş bi mail atsalar nolur sanki.adresim gulbahcesi28@hot.Allah rızası için ya.
arkadaşlar merhaba
ben ingilizce bolumundeyim rusyadayım okul bitecek bitirdikten sonra bi dil daha ogrenmek ıstıyorum bu cince olabilir . tayvana gelip sadece bi sene hazırlık okumak istiyorum cince ogrenmek icin sınav felan geyigi yok degil mi
yani ben şimdi elimi kolumu sallaya sallaya gelsem herhangi bi universitede hazırlık okuyabilirmiyim yoksa uni ile yazışıp kendimi kabul ettirmem mi gerekiyo
kısacası orada cince ogrenebilmek icin ne gibi resmi işlemler lazım
ilginiz icin teşekkurler
selamün aleyküm scar-tissue.seninle daha önce maille görüştüğümüzü biliyorum.bana inşallah kızmazsın.ama tüm çabalarıma rağmen ingilizce bilen birini bulamadığım için studyintaiwan.org adresinden üniversitelere kayıt için giremedim.bana şahsi olarak yardım etmen mümkün mü?sanırım sen zaten ingilizce bildiğin için kayıt olmakta ve üniversitelerle irtibata geçmekte zorluk yaşamadın.bana daha fazla yardım edebilirsen çok sevinirim.yada bu sorunumu nasıl çözeceğimle ilgili bir tavsiyen varsa çok memnun olurum.Allah'a emanet ol
selamün aleyküm scar-tissue.seninle daha önce maille görüştüğümüzü biliyorum.bana inşallah kızmazsın.ama tüm çabalarıma rağmen ingilizce bilen birini bulamadığım için studyintaiwan.org adresinden üniversitelere kayıt için giremedim.bana şahsi olarak yardım etmen mümkün mü?sanırım sen zaten ingilizce bildiğin için kayıt olmakta ve üniversitelerle irtibata geçmekte zorluk yaşamadın.bana daha fazla yardım edebilirsen çok sevinirim.yada bu sorunumu nasıl çözeceğimle ilgili bir tavsiyen varsa çok memnun olurum.Allah'a emanet ol
Forumda gezinirken daha once gondermis oldugun mesaji okudum.cinliler hakkinda onyargili davranman beni uzdu dogrusu.Bilmiyorum neden bizde boyle onyargilar var sadece cinliler konusunda degil diger ulkeler ve irklar konusunda.Simdi baska bir irktan birisi kalksa deseki Turkler cok cirkin hepsi kaba saba (ki avrupada calisan Turklerin cogu isci).NE dusunursun?
Ben Malezya da okudum simdide burda yasiyorum burda nufusun yuzde 30 u cin asilli.Ayrica birde Singapore var tabii ki.Simdi bu arkadasa soruyorum sen hic bilmeden yok bunlar cirkin cekirge misali demen cok yaksiksiz.(Eminim Almanya da Turkler icin de Almanyalilar ayni sekilde dusunuyorlardir.) herkes ekmeginin pesinde.Ben Cin ide gordum.Cinliler cok caliskan insanlar.
Ayrica scar-tissue arkadasim saydigin diger irklarin hepsini biliyorum.Malezya da hepsi var.Cok guzel olanlarida var.
Lutfen su ucuz irkciligi birakalim.scar-tissue nun dedigi gibi biz burda birinci sinif vatandasiz.Bende daha once avrupada egitim gordum.Orada ikinci sinif insan muamelesi goruyorsun.
Yigit18 ABD, New York New York Institute of Technology
dün taiwan konsoloslugundan geldim vize için okuldan kayıt kabul belgesi ve mali durumu gosteren evrak filan dosyalarım eksik cıktı..
1 ay ıcınde tainan'a ucuyorum. universiteler ingilizce bolumu okumak icin bile ogrencilerden belli duzeyde chince istedikelri filan duydum bu dogrumu_?
bu duydugum bilgi NAtional Chang Kung Universitesi'nin prosödürüymüş ?
taizhong Türkiye, İstanbul Avcılar 50.Yıl İnsa Lisesi (Y.D.A.)
ya ben sana ne dıyım bı ınsan bu kadar mı onyargılı olur size adam taıwanda bu yogunlugu arasında bılgı verıyor bakıyorum sorular sorular bılgı ye ac ınsanlar kımseniz yok sıze yardımcı olacak bekirimi üzü,yorsunuz bekir harıka bı insandır baskasınınderdını kendı derdi gibi gorur bana mılyonlarca yardımı dokundu karsılıksız sever sevdıgı ınsanı evınde kaldım haftalarca ahkam kesen sen bı ınsana evını actınmı hiç ebubekıre ıftıra atıyorsun benı delırtıyorsun yardımcı olmaya calısıyor sende kalşkmıssın ıste cemaat cısın gerıcısın beyın yıkıyorsun fılan dıyosun eger makul biriysen hıç tanımadıgın bı adamın dınsel bı kımlıgı oldugu cıkarımını nasıl yapıyosun nasıl yobaz gerıcı lakırdısı yapıyosun bekir tam anlamıyla modern egitimini son derece kalıtelı bı yerde devam ettıren umut vadeden bır turk gencı adam senın hayellerının ulasamayacagı yere gıtmıs senelerdır yasıyor benım bekır kardesımle tanısma onla arkadas olma fırsatınını bulduguma cok sevınıyorum bende taıwanda yasıyorum fong chia unıversıtesınde dil egitimi aldım ama ınan buncaq ısım arasında ınsanlara faydalı olıyım dıye ınternete gırıp yazı yazmıslıgım yoktur umrumdada degıl ama umrunda olanı yıpratmayın .Bekir taiwanda esine az rastlanacak kadar ıyı nıyetlı bırıdır.Taıwanı sen oturdugun yerden bekır gıbı duyarlı arkadaslar olmasa nereden tanıyacaksın buna senın gıbı ınsanları suçlayan aklı dengesı bozuk adamlar bılemez .Demişsin cemaatcı gerici bızım ne cemattle baglantımız var nede sıyasetle hem ınsan kendı kımlıgıni bu kadar nıye yadırgar asırlardır bızler turk ve muslumanız bundan utanc mı duyuyorsun zoruna mı gıdıyor muslıman turkler sana kaldıramıyacagın seyler soyler haberın ola ebu bekır ılımlıdır ama ben dıgılım benle onu kıyaslıyorum ama senın gıbı aslaklara baskasının sırtından bılgı sahıbı olup paylasımcı degıl sömürucu dusuncedekılere kızıp tek satır yazmıyorum .ne gerekk var yıyosa gel tayvana da sen anlat ınsanlara bıraz yardımcı ol bılgı ver.canım sıkıldı yazmakktan son sozum ebubekırı degerlendırmeye bilgi almaya bakın akıllı olun byyysss sana daha degısık mesaj atacaktım ama bekir okadar guzel bı ınsan kı degmez dedi işte kalıteyı gor