kimmiş bolu'yu sewen?!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa

kimmiş bolu'yu sewen?! 2005-05-17 (02:43)
Toroman (toroman)
Toroman (toroman)
ben 1 yıldır boludayım şehir güzel gölköy güzel ama otlar için ben geldiğimden beri n zamn döneceğimi hesap ediyorum. küçük şehirlerden gelmiş olanlar(bolu'dan daha küçük nere olur bilmiyorum ama) var ya da aile baskısı taşıyanlar onlar ki benim ot diye tabir ettiğim şahsiyetler onlar bolu'da çok eğleniyorlar. bi de sölemeden geçemicem bu tiplemelerin takıldığı bi yer var kardeln diye geceleri pavyon oluyo ya orayı kapatsınlar ya tahamül edemiyorum.80'lerden kalma bi disco ışığı caddeden geçerken bile görünüyo harbi tahammül sınırlartını zorluyo.
2005-05-17 (19:17)
Hatice Yalçın (@sude)
Hatice Yalçın (@sude)
çok yanılıyosun.sen sevmeyebilirsin.Ben ne aile baskısı gördün ne de küçük şehir çocuğuyum.Bence sen bolu da yaşada biraz ukalalığın kendini beğenmişliğin kırılsın biraz.Bu ne önyargı.Sırf boluyu seviyoruz diye aile baskısı falan falan.Bence sen az şeylerle yetinmeyi öğren ve eğlenmesini bil.Sonuçta bolu istanbula 4 saat ankara ya 2,15 dakida biz hep giderdik.para yok dersen de otostop çek.E-5 e çıkmak zor değil ya.Ayrıca öğrencileri gerçekten seven insanlar var.sevmeyenler de var tabii ama.sevenlerde çcukları üniversitede okuyanlar zaten.neyse.sonuç olarak elindeki onu gerektiyor.Yatay geçiş yap da kurtul.Bolu da eğlenemem afedersin ama senin öküzlüğünden.Bu kelime inan bana senin önyargıların kadar ağır değil.sana bolu da mutluluklar.Sevgili bulabilirsen biraz eğlenebilirsin.Tabii bulabilirsen.hoşçakal
2005-05-18 (11:20)
Ayhan Canayakın (zencefil)
Ayhan Canayakın (zencefil)
asık olup asık olduğun kısının yasadığı yerı sevmek bence aıle baskısı veya benzer seyler değildir.bence bu asktır sadece

ben 23 yasındayım ankarada yasıyorum su anda 3,unıversıtemın ılk yılındayım ve ben düzceyi seviyorum o orda okuduğu için ve gözümde tütüyor
İnşallah 15 hazıranda düzcedeyim
höyyt 2005-06-27 (13:25)
Fatih Erdogan (fatih2)
Fatih Erdogan (fatih2)
tam 7 sene yaşadım .öt kadar yer orası işte bi abnt gölcük bide golkoy war baska her yer ağac (insanlar dahil) daha ne diyeyim be
heyyyyyyyyyyyy 2005-06-28 (17:17)
Hatice Yalçın (@sude)
Hatice Yalçın (@sude)
hey slm
bolu nun döt kadar olması ya da olmaması çok önemli değil.biliyo musun abanta gitmişliğim çok az.gölcüğe bir kere.gölköye hiç.ama ben boluyu seviyorum.ağaca benzer insanlarını değil.ben boluyu seviyorum.ve hayatımda çok önemli bir yeri her zaman olacak.orada başlayan 5 senelik ilişkim bittiği halde.ama olsun.ne diyeyim.aşkımız buraya kadarmış.sağlık olsun.
2005-06-29 (15:15)
Fatih Erdogan (fatih2)
Fatih Erdogan (fatih2)
iii bak şöyle yapalım bir gün msnde görüşeli yada telefondan görüşelim sana ben bolunun kaç bucak olduğunu söylüyeyim olurmu yada büyüklüğünü filan hıı Çok kızmış Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Gülümsüyor Soğukkanlı
2005-06-29 (15:21)
Fatih Erdogan (fatih2)
Fatih Erdogan (fatih2)
ha bide sen boludan birisine mi aşık oldun bide aile baskısı görmedim filan demişsin sen ozaman şımarık kendini bilmezin tekisin bence yada öyledir işte... ben şu anda kocaelinde yim aşkından ayrılmışsan bide benle tanış iyi gelir
önyargılı olma 2005-06-30 (16:36)
Hatice Yalçın (@sude)
Hatice Yalçın (@sude)
inanlar neden bu kadar ön yargılı olurlar?söylediklerinin hiç birine katılmıyorum.Tanımadığın bir insan hakkında bu kadar ileri geri yazmak ne kadar doğru sorarım.Önyargılı davranmadan önce beni tanısaydın eğer bu yazdığın şeyleri tekrar söyleyemezdin inan bana.bu arada sanal ortamdayız diye bu şekilde bir uslup takınman çok yanlış.İnsan her yerde her zaman insanım.Bu arada şunu belirteyim dikkatinden kaçmış ya da o şekilde algılamak istediğin için bu düşünceye kapılmışsın.Ben boluda aşık oldum sevdim ve bi sevgilim oldu dedim.Fahişe değilim yani.bu şekilde bir uslup kullandığın üzgünüm. sene bir birlikteliği yürütmek hiç de kolay değil bitirmek de kolay değil.
Eğer doğru bi uslup kullanmış olsaydın karşında bir bayanın olduğu dikkatine vrasaydın önerini kabul edebilirdim.
şu da var tabi böyle bir düşünceye kapılıp sorumsuzca karşılık veren birinin bu yazdıklarımı iyi niyetiyle idrak etmesi mümkün mü bu da ayrı bi konu
sana tek dileğim: kaç yaşındasın nesin bilmiyorum ama bundan sonra insanlara karşı önyargılı olma ve insanları üzmekten kırmaktan kork bence.Yazık yani.3 günlük dünya.ama bu senin karakterini kişiliğini oluşturmuşsa denecek fazla da bi söz yok yani.
Ama ben senin uslubunla karşılık vermiyorum sana.Bence aramızdaki fark bu.
kendine iyi bak.
ve sen mutlu ol.
2005-07-01 (08:16)
Fatih Erdogan (fatih2)
Fatih Erdogan (fatih2)
Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Çok kızmış Çok kızmış defolllllll Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü
2005-07-01 (08:20)
Fatih Erdogan (fatih2)
Fatih Erdogan (fatih2)
aslında açık sözlü olmak daha iyi diye düşünüyorum bu yazdıklarım sırf
sanal ortamda olduğumuz için yani karşılıklı olsaydık bunları belki söylemeyecektim.. bilmem ne kadar yararlı olur ama yazdıklarım için özrü bir borç bilirim... Yüzü kızarıyor kendimi tanıtmak isterdim ama bunun bi yararı olacağını düşün müyorum boluda kime aşık olddun onuda çok merak ediyorum
inşalllah mutlu olursun
Mr. Green
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa