oguzhannn
Türkiye, Bolu
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
ben yeni kayıt oldum içimi kararttın

Mrhba arkadşlar özellikler bolulu insanlara ot ağaç tabiri kullanan arkadaşlar mrhb sizler yediğiniz tasa eden cinslerdensinz sanrm insanlar öyle bahsettiğin gibi değiller ünili öğrncleri sevnler var sevmynler var ama şunu bilin ki kimse kimseye karışmaz.. ık kadar dediğiniz yerin yaşam şartları uygun eğlence alanları fazla yok bi mecburiyet caddesi die tabir ettiğim izzet baysal caddesi var orda bulduğun yerde takılırsn gitcek daha yer var ama sen bilmiyorsn öğrenemediysen senin sorunun ha birde ıçı kalkıklık yapıp kimsesiz kalırsan eğlencede yapamazsn insanlarına lafı olan insanları beklerim bolulu olarak ürkmeyin bişi yapmıycam insanlık göstercem ha gerekirse sizin dildende konuşuruz beni kasmaz akıllı konuşun can sıkmayın ünide güzel memlekette insanlarıda küçükse çok eğlencek yeri yoksa hocaları 2else insaları kötüyse **** gidin başka yerde okuyun istbl güzeldir mesela insanları akşam çık bakim bi caddede yürü hangi parçanı bulcan sabaha delirmeyin insanı sude sana gelince desteklerinden dolayı teşekkürler