TURK DUNYASI ISLETME FAKULTESI BAKU
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
TURK DUNYASI ISLETME FAKULTESI BAKU 2005-05-21 (21:47)
Taha Apuhan (ruh adam)
Taha Apuhan (ruh adam)
ARKADASLAR ARASTIRDIGINIZDA GORECEKSINIZ KI AZERBAYCANIN EN KALITELI OKULU TURK DUNYASI ISLETME FAKULTESIDIR..HOCALAR VE DEKANI TURKIYELIDIR VE RUSVET DEGIL EGITIM VARDIR.OGRETIM DILI TURKIYE TURKCESIDIR..BIZ DAHA ONCE BU OKULA GELENLERI HAVALIMANINDA KARSILAMAK HARIC HER ISLERIYLE ALLAH RIZASI ICIN UGRASACAGIMIZI BELIRTMISTIK..AMA BAZI TEPKILER ALDIK..BAZI INCE TEHDITLER..VE SIMDI DIYORUZ KI HICBIR MADDI CIKAR GOZETMEKSIZIN BU OKULA GELENLERI VE TURKIYE ICIN DUSUNEN TURK GIBI YASAYAN ISLAM AHLAKIYLA FAZILETLENMIS HER KARDESIMIZI BIZ HAVALIMANINDAN KARSILAMAK TA HARIC HER SORUNUYLA SAHIPLENECEGIZ..SINAVDA HERKESE BASARILAR..ruhadam_1984@mynet.com
Re: TURK DUNYASI ISLETME FAKULTESI BAKU 2005-05-21 (23:24)
Bluenight (blue_night)
Bluenight (blue_night)
"ruh adam" demiş ki:
SIMDI DIYORUZ KI HICBIR MADDI CIKAR GOZETMEKSIZIN BU OKULA GELENLERI VE TURKIYE ICIN DUSUNEN TURK GIBI YASAYAN ISLAM AHLAKIYLA FAZILETLENMIS HER KARDESIMIZI BIZ HAVALIMANINDAN KARSILAMAK TA HARIC HER SORUNUYLA SAHIPLENECEGIZ.

islam ahlakiyla faziletlenmisde noluyo!sart mi koyuyosun yardim etceklerine?
2005-05-24 (14:17)
Taha Apuhan (ruh adam)
Taha Apuhan (ruh adam)
kardesim yardim eden ben degilmiyim sart ta koyarim kayitta sende islam ahlakiyla faziltlenmemeis kardeslerimizi karsila olsun bitsin
2005-05-25 (07:31)
Alper Yilmaz (davilmaycare)
bu ne kardesim ya.. sizin ediceginiz yardım anca bu kadar olur. ne yani cemaatinize mensup olmayan turklere yardım etmiyecekmisiniz. ayıp ya. bende bunlar sadece kırgızistanda var sanıyordum. bırak kardes bırak sizden gelcek yardım allahtan gelsin...
HADİ ORDAN SEXSİ... 2005-05-25 (07:37)
blue kardes bunlar boyledir. sen daha gitmedin bildigim kadarıyla. gittiginde goreceklerine inanamayacaksın.. guleceksin bunların rezilliklerine. bu faziletli arkadasların !sveta'larla devushkalarla yaptıklarını goreceksin.. anlatmakla bitmez.. Çok kızmış Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü Niyeti kötü
basit insanlar 2005-05-26 (13:52)
Taha Apuhan (ruh adam)
Taha Apuhan (ruh adam)
ya kardesim akil var mantik var sizene yardim eden biz degilmiyiz..ben yalan mi atayim herkese karsilarim ev bulurum diye ..yapamam gucum yetmez.ama turk dunyasina gelen 70 80 kisi bunu kaldirabilirim..birde sizde kendi okulunuza gelen arkadaslara yardimda bulunursunuz olur biter..birde boyle gayri ciddi tartismayalim arkadaslar herkes adini okulunu soylesin sonra elestirsin.sagolun.