bende sizin gibiyim.bu sene kazandım üniversiteyi.baya iyi bir puan yaptım.herkes bana sen bu dereceyle heryerden burs alırsın dedi.ama daha tık yok.bende vakıf üniversitesinde burslu okuyorum.buyüzdende burs almak dahada zorlaşıyor.
arkadaşlar bu yıl odtü elektrik elektronik müh. kazandım. ya şööle anlatiim türkiye 1. adamla aynı yurtta kalıorum öyle bir olay ama bana burs murs veren yok... hikaye tüm burs olayları...
ben geçen yıl giriş yaptım ibb ve siyasal vakfindan burs aldım.Bu yıl da alcaam

)))arkadaşlar ekim ayı yatırım ayı uyumayalıııııııım!işletme iktisat kamu y. ulus. ilişkiler bölümleri;istanbul'da iseniz İ.T.O ve Ticaret Borsası'na başvurun.Bana vermiyolar çünkü kardeşim yook.Bari siz alın.Şimdi hemşehri burslarını araştırıyorum,Trabzonlular derneği fln..Bu konuda bilgisi olan varsa haberdar ederse beni bi hoş olurum:))))
cok teşekkür ederim umarım gelecek sene bunlardan yararlanabilirim
TÜRKİYE'DE BURS VEREN KURUM VE KURULUŞLAR
Tübitak
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Adana Ticaret Odası
Afyon Ticaret ve Sanayi Odası
Akdeniz Üniversitesi Kurulmasına Yardım ve Destekleme Vakfı
Aydın Ticaret Odası
Bilkent Üniversitesi
Boğaziçi Üniversitesi Vakfı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ereğli Kömür Havzası Amalebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı
Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Eskişehir Sanayi Odası
Galatasaray Eğitim Vakfı
Gaziantep Üniversitesi Vakfı
Hacı Ömer Sabancı Vakfı
İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı
İzmir Ticaret Odası
İzmit Ticaret Odası
İzzet Baysal Vakfı
Kepez Elektrik T.A.Ş.
Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası
On dokuz mayıs Üniversitesi Vakfı
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı
Selçuk Üniversitesi Güçlendirme Vakfı
Sema Yazar Gençlik Vakfı
TED Ankara Koleji Vakfı
Türk Anadolu Vakfı
Türk Eğitim Vakfı
Uludağ Üniversitesi Güçlendirme Vakfı
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü Vakfı
Türkiye Diyanet Vakfı
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)
Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK)
İstanbul Ticaret Odası Vakfı (İTO Vakfı)
Fulbright (The Turkish Fulbright Commission)
İCEP Vakfı
Bu vakıf veya kuruluşlardan çoğunun web sitesi var ayrıntılı bilgiyi oradan bulabilirsiniz.. Google da aratma yaparakta resmi web sitelerine ulaşabilirsiniz...
burs verenler genellıkle bırıncı sınıflara veriyolar.3.sınıflara burs yok mu.bilgisi olan arkadasım lutfen paylassın.
sağol bizim içşin aryıp bulmuşsun bende devlet üniversitesinde okyorum 3. senem ama hala biryerden burs alamadım her sene başveuruyorum ama torpilli olanlar benden önce gelip alıyo bizde havamızı alıyoz sadece
arkadaslar mrb..ben sakarya uni muh. fakultesi ogrencisiyim..bu yıl hiç olmadık bişey oldu ailede ve maddi durum berbat.

okula devam için acil burs bulmam gerek..ilgilenirseniz sevinirim..hepim-nizi cookk opuyorum..
turkiyenin gelecekleri...

ben 2 yıldır arıyorum,arıyorum... ama bulamıyorum.zor durumdayım yani.bulan bana da haber versin.çok sevinirim arkadaşlar.

slm ben üiversiteyi bu yıl kazandım ve bu siteyede ilk defa giriorum burs imkanlarından yararlanmak istiyorum ancak okula kayıt dönemi başlamadı tam olarak bursların nasıl alındıını bilmiyorum