Mesaj Panosu

Sabit Türkiyedeki Öğrenciler İçin Vakıf Bursları Adresler
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-09-12 (17:47)
andercivil
Bay
andercivil
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
geçenn sene bana başbakanlık çıktı şuan onu almaktayım ama o sıralarda kendi üniversitemede başvurdum burs için ama daha başbakanlık bellii olmamıştı.Burs alırken bir kural var işte başka yerden burs almamak koşulu tabi okuun bursuna baş vuruyorken burayı boş bırakmıştım.sonra okuldanda burs çıktı bana ama ancak üç ay alabildimm sebep başka yerden de burs alıyormuşumm ya kendilerine göre haklı olabilirler ama koskoca itü ayda bana ... verdi diee zarar mıı edecekti.ya yine şanslıyımm 3 ay verdikleri parayı geri almadılarrr Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu
Özel Üniversiteler 2007-09-15 (20:57)
habun
Bay
habun
Türkiye, İstanbul
Bende Özel üniversitede okuyorum ..ama burslu olarak, ancak bursuma sadece okul bursu dahildir, yurt ücreti dahil değildir, ben il birincisi ve turkiye derecesi yaparak bu universiteyi kazandım..ama başta sabancı vakfı olmak üzere hiç bir kuruluş bize burs vermiyor sebebide özel üniversitede okumamız...bu çok saçma değilmi arkadaşlar...biz paramızla değil başarımızla buraya geldik neden bize ayırımcılık yapılıyor kim buna bir çare bulacak...
burs 2007-09-21 (13:47)
zephyrcilek
Bayan
zephyrcilek
Türkiye, İstanbul
Bahçeşehir Üniversitesi
evet burslu okuyanlara burs çıkmaması yada pürüz çıkması çok saçma..çünkü burslu okuyanlar da baya yüksek puanlar almış ve orayı o şekilde kazanmış öğrenciler..ayrıca maddi durumu kötü olma anlayışı nedir tam olarak..çoğu kişi durabiliyo ayakta ama kendi başarasıyla götürmek istiyo okulunu..baba parası nereye kadar..şimdiden başlamak lazım..yanlış anlaşılmasın durumu çok kötü olanların, burssuz okuyamayacakların öncelikli hakkı olmalı..ama çoğunluk torpil dönüyor böyle işlerde bence..kyk ya başvurdum anca bende burslu okucam vakıf ünisinde..bi de ibb ye başvururum ama çıkacağını sanıyorum..devamlı maaş bodroları, vakıfsan olmaz hikayeleri dönüyor..o maaş bosrosu benim değilki!!yaptığım puanda düşük değil onuda babam yapmıyor herhalde..ailenin katkısı bi yere kadar devamlı ona yüklenmek olmaz..cidden çok kötü durumu olanlar alsın ok ama kimler kimler alıyor yaa..onları görünce insan nedir bu durum diyo yani..
ozele burs veren ılk genclık vakfı:D 2007-09-21 (21:38)
akopsedem
Bayan
akopsedem
Türkiye, İstanbul
Okan Üniversitesi
vallahı arkadaslar hepınıze katılıyorum.nedır bu ogrencılerın halı nereye kadar surer bılmıyorum.ben de vakıf unı'de okıcam bu sene ve burs vermıyolar:(3 aydır ugrasıyorum.ya vallahı varya burs yerlerını arıcam dıye eve gelen tel faturalarını bırıktırseydım zaten bursumu karsılams olucktm.ama soz verıyorum ılerde durumum olursa ben tam tersı devlet unı'lerıne gırene vermıcem ozele gıdıp ıhtıyacı olan burslu ogrencılere verıcem ve bolece belkıde turkıyede ılkı gerceklestırıcem.bana katılan varsa msjlarınızı beklıyorum;)
fotune ye 2007-09-23 (14:12)
rainnn
Bay
rainnn
Türkiye, Kütahya
Dumlupınar Üniversitesi
bildiğim kadarıyla işe yarar mesela esisehir ticaretodasl okulla birlikte 320 üstü yapanlara burs veriyo.belki işine yarar
fotune ye 2007-09-23 (14:12)
rainnn
Bay
rainnn
Türkiye, Kütahya
Dumlupınar Üniversitesi
bildiğim kadarıyla işe yarar mesela esisehir ticaretodasl okulla birlikte 320 üstü yapanlara burs veriyo.belki işine yarar
mrb 2007-09-26 (14:54)
KAANNnnN
Bay
KAANNnnN
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
slm ben bu sene gırdım ve henuz ıkı beledıyeden baska bı yere basvuramadım unıvde burs lıstelerı asılmısmıdır okulun acılmasını bekleyerek gec mı kalıyorum acaba
2007-10-04 (14:03)
ingilazcz
Bayan
ingilazcz
Türkiye, Zonguldak
Zonguldak M.Çelikel Anadolu Lisesi
azerbaycan üniverste diploması türkiyede geçerlimi ya bilen varmı ? Şaşkın: Üzgün
2007-10-04 (14:05)
ingilazcz
Bayan
ingilazcz
Türkiye, Zonguldak
Zonguldak M.Çelikel Anadolu Lisesi
yaaaaaaaaaaaaaaaa kimse yok mu fazla kalmıcaz bi cvp lütfennnnnnnnnnnnn
slm 2007-10-06 (14:18)
diffrence
Bayan
diffrence
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
ya bende farklı bi yerden burs alamk istiyorum fakat imkansız gelio böle bakıncaa napıcamm bana yardımcı olabilicek olan warmı

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol