Mesaj Panosu

ANKARA ANKARA ANKARA:)))))
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /16Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1112131415 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-04-06 (15:58)
independece
Bay
independece
Türkiye, İstanbul
izmir caddesinde bulabilirmişim..fiyatı uygun... Gözlerini yuvarlıyor

2007-04-09 (03:54)
electromania
Bayan
electromania
Türkiye, Kırıkkale
Kırıkkale Üniversitesi
kandırmışlar seni Gözlerini yuvarlıyor Mr. Green

aştide birilerini ugurlamadıysanız

sakaryadan çiçek almadıysanız

karanfilin ordaki heykelle konuşmadıysanız

olgunlara gidip korsan kitap almadıysanız

akşamları 7 tanesi 1 ytlye düşen poğaca ve simitlerden çantanıza atmadıysanız

aksamın dokuzunda gimadan aldıgınız aburcuburu yemediyseniz

okulu kırıp kızlayda gezmediyseniz

Anıtkabire hala gitmediyseniz

angaralı degilsiniz Göz kırpıyor
2007-04-09 (13:51)
MHMT1905
Bay
MHMT1905
St.Barthelemy
"electromania" demiş ki:
kandırmışlar seni Gözlerini yuvarlıyor Mr. Green

aştide birilerini ugurlamadıysanız

vedalaşıp ağlamadıysanız

sakaryadan çiçek almadıysanız

daha almadık.. çim adam aldıydım Mr. Green

karanfilin ordaki heykelle konuşmadıysanız

arada bi hal hatır sormak şart.. Mr. Green

olgunlara gidip korsan kitap almadıysanız

oo.. anlatmayalım şimdi

akşamları 7 tanesi 1 ytlye düşen poğaca ve simitlerden çantanıza atmadıysanız

tane 100.000 7 tane 1.000.000 yalan yok aynen böyle yazıyo.. Mr. Green

aksamın dokuzunda gimadan aldıgınız aburcuburu yemediyseniz

9-10 hele onu gidip güvenparkta oturup yiyceksin

okulu kırıp kızlayda gezmediyseniz

en az 4000 kere yaptım Mr. Green

Anıtkabire hala gitmediyseniz

lafını bile etmeyim isterseniz

angaralı degilsiniz Göz kırpıyor

üstüne üstük

begendikte tart yemediyseniz

kaleye çıkıp etrafa bakmadıysanız

aşırı kar yüzünden kızılaydan eve yürümediyseniz

melih gökçekjin toplarıunı kapmak için kapışmadıysanız

ulusta hala bi lokantaya gitmediyseniz

45 dakka yapmak için otobüscüyle anlaşmalar yapmadıysanız

ve Ayrıldıgınızda eksikligini hissetmiyorsanız

ANGARA'Lİ DEGİLSİNİZ
2007-04-09 (17:33)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
ANGARALIYIM Soğukkanlı
2007-04-22 (19:42)
firavuntikky
Bay
firavuntikky
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
dogma büyüme angaranın BEBE siyim hiç bi güzelliği yok vala
2007-04-24 (14:08)
itfaiye pazarı
2007-04-29 (21:53)
MHMT1905
Bay
MHMT1905
St.Barthelemy
angarada doğdum,okula başlamadan önceki 5 senem agnarada kaldık.. okula başladım ilk okulu angarada okudum.. orta okulu angarada okudum... liseyi angarada okudum.. dersaneye angarada gittim... üniversite hacettepeyi tutturduk.. askerlik de inşallah

18 senedir kopamadım senden..başka yere kalmaya gitsem hemen özlüyom.. angara angara ne gözel şehirsin be taşına ayyaşına gurban olayım Soğukkanlı Soğukkanlı
2007-04-29 (22:12)
mondfee
Bayan
mondfee
Avusturya, Wien
"MHMT1905" demiş ki:
angarada doğdum,okula başlamadan önceki 5 senem agnarada kaldık.. okula başladım ilk okulu angarada okudum.. orta okulu angarada okudum... liseyi angarada okudum.. dersaneye angarada gittim... üniversite hacettepeyi tutturduk.. askerlik de inşallah

18 senedir kopamadım senden..başka yere kalmaya gitsem hemen özlüyom.. angara angara ne gözel şehirsin be taşına ayyaşına gurban olayım Soğukkanlı Soğukkanlı

Gelemiyorum ankaraya kiymetini bilin offff benim üniversite isi olmuyor ailevi sebeblerden gelemiyorum sen hacettepenin ve ankaranin kiymetini bil.
anlayacagin ankarali olamiyorum Çok üzgün, ağlıyor
2007-04-30 (18:14)
geçen gün gittim ankara ya..
berbat bir yer sanıyordum ama o kadar fena değildi. burger king, pizza hut, kfc var starbucks bile var. köyden biraz hallice sanıyordum: ) ama fena değilmiş. kızılayda bir havuz var. deniz niyetine orada serinleyebilirsiniz... atakule var. asık suratlı bir amcanın eşliğinde çıkabilirsiniz sonra dürbüne 1 ytl atıp karşıdaki evleri dikizleyebilirsiniz: ) sanırım kulenin yanındaki yeşil alanın adı da botanik bahçesi(?) orda bir su birikintisi var. bir de oldukça tuhaf bir heykel var( uzun eşek oynayan çocuklar- yastık olanın yüzünü görmelisiniz: ) en güzel yanı düzenli olması. hakikaten bir istanbullu nun ankara da imrenceği şey bu olsa gerek... bir de metrosu var , o da güzel, kullanışlı... aşti deki tuvaleti de görmelisiniz para vermezseniz çıkamıyorsunuz( hani bilet atar geçersiniz ya ne derler ona işte öyle bişeyler var)
şimdilik bu kadar Gözlerini yuvarlıyor Gülüyor
2007-04-30 (22:56)
MHMT1905
Bay
MHMT1905
St.Barthelemy
"furkanx" demiş ki:
geçen gün gittim ankara ya..
berbat bir yer sanıyordum ama o kadar fena değildi. burger king, pizza hut, kfc var starbucks bile var. köyden biraz hallice sanıyordum: ) ama fena değilmiş. kızılayda bir havuz var. deniz niyetine orada serinleyebilirsiniz... atakule var. asık suratlı bir amcanın eşliğinde çıkabilirsiniz sonra dürbüne 1 ytl atıp karşıdaki evleri dikizleyebilirsiniz: ) sanırım kulenin yanındaki yeşil alanın adı da botanik bahçesi(?) orda bir su birikintisi var. bir de oldukça tuhaf bir heykel var( uzun eşek oynayan çocuklar- yastık olanın yüzünü görmelisiniz: ) en güzel yanı düzenli olması. hakikaten bir istanbullu nun ankara da imrenceği şey bu olsa gerek... bir de metrosu var , o da güzel, kullanışlı... aşti deki tuvaleti de görmelisiniz para vermezseniz çıkamıyorsunuz( hani bilet atar geçersiniz ya ne derler ona işte öyle bişeyler var)
şimdilik bu kadar Gözlerini yuvarlıyor Gülüyor

köy gibi bi yer mi sanıyodun çüş sende naptın arkadaşım.. başkent burası yani ama keşke köy gibi olsa.. starbucks ının da burger kingininde bunları buraya getirip açanında ben........ adam gibi Uludağ İskender varken Hacıbayram varken ve onun gibi ankara nın birçok doğal mekanı varken starbucks umrumda bile değil.. Belki Ankaranın heryerine gitmişimdir ama ne starbucks a bi kere girdim ne de o burger kinge.. çünkü ordaki tipler biraz tiki oluyo.. salla ya biz kafe gençliği değiliz nasılsa.. adamlar okuldan çıkıyo gidiyolar kafeye 3 saat konuşmaya.. fuzuli herifler bunlara biz Bahçelievler gençliği diyoruz Gülüyor

Sayfa /16Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1112131415 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol