Mesaj Panosu

ANKARA ANKARA ANKARA:)))))
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /16Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1213141516 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-04-30 (23:38)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
"furkanx" demiş ki:
geçen gün gittim ankara ya..
berbat bir yer sanıyordum ama o kadar fena değildi. burger king, pizza hut, kfc var starbucks bile var. köyden biraz hallice sanıyordum: ) ama fena değilmiş. kızılayda bir havuz var. deniz niyetine orada serinleyebilirsiniz... atakule var. asık suratlı bir amcanın eşliğinde çıkabilirsiniz sonra dürbüne 1 ytl atıp karşıdaki evleri dikizleyebilirsiniz: ) sanırım kulenin yanındaki yeşil alanın adı da botanik bahçesi(?) orda bir su birikintisi var. bir de oldukça tuhaf bir heykel var( uzun eşek oynayan çocuklar- yastık olanın yüzünü görmelisiniz: ) en güzel yanı düzenli olması. hakikaten bir istanbullu nun ankara da imrenceği şey bu olsa gerek... bir de metrosu var , o da güzel, kullanışlı... aşti deki tuvaleti de görmelisiniz para vermezseniz çıkamıyorsunuz( hani bilet atar geçersiniz ya ne derler ona işte öyle bişeyler var)
şimdilik bu kadar Gözlerini yuvarlıyor Gülüyor

arkadasım sen sırf mesaj yazayım diyemi yazdın bunu...Türkiye'nin başkentinden 4.5 milyonluk ankara'dan bahsediyorsun ve köyden hallice diyip birde üstüne üstelik şu komik cümleyi sıralıyorsun pizza hut burger king bile var...bile var ne demek sanki çok olagan dışı doga üstü bi mekandan bahseder gibisin burger king pizza hut olması neyi simgeler...basit cümleler basit düşüncelerle bişeyler yazmışsın kusura bakma ama resmen saçmalamışsın...
2007-05-01 (08:54)
arkadaşlarım görünce starbucks ı " aaa burda starbucks da varmış " diye bağırdılar: ) koskoca paragraftaki iki şey yüzünden mi saçmalamışım?
havuz kenarında serinlenen yer ankara Gülüyor
ankara, canberra ya da ottowa gibi bişey. büyük şehrin yanında sönük kalan memur deposu adı bilinmeyen -yurtdışında-tuhaf başkent
2007-05-01 (11:30)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
memur şehri olması çok normal.çünkü bütün bakanlıkların bulundugu bir şehirde memur yerine şarkıcı sanatçı olması beklenemez.yurt dışında siyasi ortamlarda adı biliniyor başkent olarak gerisi mühim değil.sanki Türkiyede bütün illerimiz senegalden nepale çinden amerikaya şakır şakır söyleniyorda bi tek Ankara telafuz edilmiyor.
coğrafi konumu itibariyle de deniz olmaması gayet doğal normal olağan bişey deniz yok diye feryat figan edip kendimizi camdan aşağıya atacakta değiliz.eh istanbulda izmirde deniz varda ne oluyor.mikrop yuvası bi manzara.ha kızılaydaki havuz ha boğazdaki büyük havuz.
2007-05-01 (20:47)
independece
Bay
independece
Türkiye, İstanbul
pazar sabahı aşti'nin soğuğu..kızılaY'da kahvaltı...Sakarya'daki Pink Cafe....Tandoğan'dan ATA'ya yürümek....güzeldi...Ankara başka.....

haa parkta otururken veletler daha ısrarcı..İst'dan farkı bu Gülümsüyor gene gelicim walla Çok mutlu
2007-05-02 (16:11)
"datronx[morg_bekcisi demiş ki:
"]sanki Türkiyede bütün illerimiz senegalden nepale çinden amerikaya şakır şakır söyleniyorda bi tek Ankara telafuz edilmiyor.
coğrafi konumu itibariyle de deniz olmaması gayet doğal normal olağan bişey deniz yok diye feryat figan edip kendimizi camdan aşağıya atacakta değiliz.eh istanbulda izmirde deniz varda ne oluyor.mikrop yuvası bi manzara.ha kızılaydaki havuz ha boğazdaki büyük havuz.

ewt istanbul un adı şakır şakır söyleniyor-malesef başkent sanıyorlar ama.
hayır boğazdan atla dicem olmayacak, en iyisi o havuza atla. derin mi bari? Gülüyor Gülüyor Gözlerini yuvarlıyor
2007-05-02 (17:38)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
"furkanx" demiş ki:
"]sanki Türkiyede bütün illerimiz senegalden nepale çinden amerikaya şakır şakır söyleniyorda bi tek Ankara telafuz edilmiyor.

hayır boğazdan atla dicem olmayacak, en iyisi o havuza atla. derin mi bari? Gülüyor Gülüyor Gözlerini yuvarlıyor

o onların gerizekalılığı...Allah' a şükür coğrafyamız iyi...
2007-05-02 (19:15)
electromania
Bayan
electromania
Türkiye, Kırıkkale
Kırıkkale Üniversitesi
"independece" demiş ki:
pazar sabahı aşti'nin soğuğu..kızılaY'da kahvaltı...Sakarya'daki Pink Cafe....Tandoğan'dan ATA'ya yürümek....güzeldi...Ankara başka.....

haa parkta otururken veletler daha ısrarcı..İst'dan farkı bu Gülümsüyor gene gelicim walla Çok mutlu

gözümüzün önündeki kafeyi göremedik yav Gülümsüyor veletlerin biri gidip biri geliyor sırayla ellerinde aynı poşet Gülümsüyor iyiki geldin cocuk hoşgeldin sefalar getirdin yine bekleriz Göz kırpıyor
2007-05-25 (17:36)
MHMT1905
Bay
MHMT1905
St.Barthelemy
"]
"furkanx" demiş ki:

o onların gerizekalılığı...Allah' a şükür coğrafyamız iyi...

su dediğin nedir ki... Ankara'nın doğal güzellikleri yeter.. başkenti İstanbul zannedenler de pek salakmış ya.. Çorum zannedenleri anlarım ama İstanbul ne ya Gülüyor
2007-07-20 (01:34)
ayşe tuğba
Bayan
ayşe tuğba
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
ankara güzel bi şehir ama ben ilk senemde sevememiştim bu sene çok seviyorum alışkanlık yaptı vala seni çok ösledim ankara okul açılsa da gelsem
2007-07-20 (10:20)
MHMT1905
Bay
MHMT1905
St.Barthelemy
"ayşe tuğba" demiş ki:
ankara güzel bi şehir ama ben ilk senemde sevememiştim bu sene çok seviyorum alışkanlık yaptı vala seni çok ösledim ankara okul açılsa da gelsem

gelince de o kadar laf etme ama Gülüyor

Sayfa /16Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1213141516 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol