Mesaj Panosu

ANKARA ANKARA ANKARA:)))))
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /16Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1213141516 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-07-21 (22:04)
ayşe tuğba
Bayan
ayşe tuğba
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
"MHMT1905" demiş ki:
"ayşe tuğba" demiş ki:
ankara güzel bi şehir ama ben ilk senemde sevememiştim bu sene çok seviyorum alışkanlık yaptı vala seni çok ösledim ankara okul açılsa da gelsem

gelince de o kadar laf etme ama Gülüyor

etmem artık ankarayı seviyorum gecen sene sevmemiştim başka bi şehir çıkartcı arkadaşlar deniz yok soğuk hep bunlar sebepti sevmeyişime
2008-01-05 (11:16)
alphie
Bay
alphie
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
yani hakikaten insanların bukadar saçma sapan yazaılar yazabileceğini tahmin etmezdim... sanırım furkanx arkadaşımız ankarayı kenyanın başketi ya da afganistanın bir kasabası sanmış... ehhh normal görmek lazım.. belki de hayatında ilk kez geliyordur.. hatta bu köyden hallice yerde bir de anıtkabir diye bir yer var...bilmem onları da duydunmu...

valla bir ankara fanatiği olarak ankara bu şekilde söylemlerde bulunulması ülkem adına beni gerçekten endişelendirdi... bunların tamamen bir "geyik"ten ibaret olmasını temenni ederim..

not: kızılaydaki havuzda serinlemeye gerek kalmıyor,

datronx[morg_bekcisi demiş ki:
]
"furkanx" demiş ki:
geçen gün gittim ankara ya..
berbat bir yer sanıyordum ama o kadar fena değildi. burger king, pizza hut, kfc var starbucks bile var. köyden biraz hallice sanıyordum: ) ama fena değilmiş. kızılayda bir havuz var. deniz niyetine orada serinleyebilirsiniz... atakule var. asık suratlı bir amcanın eşliğinde çıkabilirsiniz sonra dürbüne 1 ytl atıp karşıdaki evleri dikizleyebilirsiniz: ) sanırım kulenin yanındaki yeşil alanın adı da botanik bahçesi(?) orda bir su birikintisi var. bir de oldukça tuhaf bir heykel var( uzun eşek oynayan çocuklar- yastık olanın yüzünü görmelisiniz: ) en güzel yanı düzenli olması. hakikaten bir istanbullu nun ankara da imrenceği şey bu olsa gerek... bir de metrosu var , o da güzel, kullanışlı... aşti deki tuvaleti de görmelisiniz para vermezseniz çıkamıyorsunuz( hani bilet atar geçersiniz ya ne derler ona işte öyle bişeyler var)
şimdilik bu kadar Gözlerini yuvarlıyor Gülüyor

arkadasım sen sırf mesaj yazayım diyemi yazdın bunu...Türkiye'nin başkentinden 4.5 milyonluk ankara'dan bahsediyorsun ve köyden hallice diyip birde üstüne üstelik şu komik cümleyi sıralıyorsun pizza hut burger king bile var...bile var ne demek sanki çok olagan dışı doga üstü bi mekandan bahseder gibisin burger king pizza hut olması neyi simgeler...basit cümleler basit düşüncelerle bişeyler yazmışsın kusura bakma ama resmen saçmalamışsın...
2008-01-11 (23:53)
Dil-Tarih
Bay
Dil-Tarih
İngiltere, Manchester
University of Manchester
...
2008-01-21 (20:46)
wellboy
Bay
wellboy
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
BEN ANKARALIYIM ANKARA GÜZEL
ANKARA BANA ÖZEL
BELKİ ŞAİRLİĞİMİN İLK MISRASI
BELKİ MUTSUZ BİR SON
KAYIP BİR AŞKIN SON PERDESİ
AMA HERŞEYE RAĞMEN ANKARA
2008-02-19 (02:36)
alphie
Bay
alphie
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Miss demiş ki:
beyler neden üstünüze alindiniz? ben kimseyi sorgulamadim, sorgulamayada niyetim yok...yarasi olan gocunur!
bana ukala diyenler: acaba kendileri ukala üstü bisiylermi???

ve sunu söylemek istiyorum öbür dünyaya gidip gelmis diye duydugum tek insan sizsiniz eminim bundan sonra ahiretin güzelliklerine layik sekilde yasamaya gayret edersiniz... Göz kırpıyor madem gidip geldiniz cenneti cehennemi gördünüz o halde...dilegim iyi olani kazanmak icin yasamanizdir...ben dininize karismiyorum ama hatirlatmakta yarar vardir diye düsünmüstüm...

eger ne icin yaratildigini merak ediyorsan ishak kardes, o zaman uyarici kitaplar almani tavsiye ederim...kisace söyle söyliyim bu dünyaya Allaha kulluk icin geldik onun haram kildigi seylerden uzak durup helal dedigi nimetlerden faydalanmak ve insanlari sevmek icin geldik...eger siz bunu yanlis görüyorsaniz sizin sorununuz, ben daha fazla bisiy demiyorum bu konuda...

ben ankarayi bilmiyorum hic gelmedim görmedim fakat iyi bir ankarali arkadasimin anlatisina göre ankaranin anlattiklarinizdan cok farkli bi yer oldugunu düsünüyordum...

bu arada yasadigin ülkede demokrasi diye bisiy olsa ben rahatlikla basimin örtüsüyle üniversiteye girebilirdim..demokrat lakirtilarini gecin Allah askina...

neyse basinizi agrittim özr dilerim...ama cvp vermek zorunda idim, affola...

Byee

ey zahit şaraba eyle ihtiram
insan ol cihan cihanda bu dünya fani
ehline helaldir, na ehle haram
biz içeriz bize yoktur vebali...

sevap almak için içeriz şarap
içmezsek oluruz, üç ağrı azap...
senin aklın ermez bu başka hesap
meyhanede bulduk biz bu cemali

kandil geceleri kandil oluruz
kandilin içinde fitil oluruz
hakkı göstermeye delil oluruz
fakat kör olanlar görmez bu hali...

sen münkirsin sana haramdır bade
bekle ki içesin öbür dünyada...
basaçma harami bundan ziyade
çünkü bilemez haram ile helali

aşık harami

hiç bir ülke yokki ülkem kadar demokratik olan... ister içki içer, ister namaz kılar... benim ülkemin insanları..

mevzu kimilerinin baş örtüsü kimilerinin ise türban dedği şeye gelince, bu ülke zaten demokratik olduğu için üniversitelerde baş örtüsünü istememek de... (idi).. bu saatten sonra fark da etmez zaten.. çankaya köşküne girdikten sonra üniversitelere girse ne olacak ki...
2008-03-07 (00:00)
erenemre-ibf
Bay
erenemre-ibf
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
var mı Bala'lı agalar Gülümsüyor
2008-03-09 (06:29)
KURT - BEY
Bay
KURT - BEY
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
2008-03-19 (16:22)
hotlife79
Bay
hotlife79
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
CANIM ANKARAMMMM GELİYORUMMMMMMMMMMM BEKLEEEEEEEE
2008-04-29 (08:18)
sureyya13
Bay
sureyya13
Türkiye, Kars
Kafkas Üniversitesi
Ankara'ya daha once hic gitmedim, ama delice gitmek istedigim tek yer. Ozellikle Tabu kafeyi, ve ODTU'yu gormek istiyorum. Insallah nasip olur, gec olmadan...
2008-04-29 (23:17)
Ezahir-el-Zebani
Bay
Ezahir-el-Zebani
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
sureyya13 demiş ki:
Ankara'ya daha once hic gitmedim, ama delice gitmek istedigim tek yer. Ozellikle Tabu kafeyi, ve ODTU'yu gormek istiyorum. Insallah nasip olur, gec olmadan...

Dostum gidilecek yerler değil oralar, nerde boş beleş adam varsa oralarda Gözlerini yuvarlıyor
ODTÜ lüler alınmasın ama ortamı hoş değil Göz kırpıyor

Sayfa /16Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1213141516 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol