Miss demiş ki:
beyler neden üstünüze alindiniz? ben kimseyi sorgulamadim, sorgulamayada niyetim yok...yarasi olan gocunur!
bana ukala diyenler: acaba kendileri ukala üstü bisiylermi???
ve sunu söylemek istiyorum öbür dünyaya gidip gelmis diye duydugum tek insan sizsiniz eminim bundan sonra ahiretin güzelliklerine layik sekilde yasamaya gayret edersiniz...

madem gidip geldiniz cenneti cehennemi gördünüz o halde...dilegim iyi olani kazanmak icin yasamanizdir...ben dininize karismiyorum ama hatirlatmakta yarar vardir diye düsünmüstüm...
eger ne icin yaratildigini merak ediyorsan ishak kardes, o zaman uyarici kitaplar almani tavsiye ederim...kisace söyle söyliyim bu dünyaya Allaha kulluk icin geldik onun haram kildigi seylerden uzak durup helal dedigi nimetlerden faydalanmak ve insanlari sevmek icin geldik...eger siz bunu yanlis görüyorsaniz sizin sorununuz, ben daha fazla bisiy demiyorum bu konuda...
ben ankarayi bilmiyorum hic gelmedim görmedim fakat iyi bir ankarali arkadasimin anlatisina göre ankaranin anlattiklarinizdan cok farkli bi yer oldugunu düsünüyordum...
bu arada yasadigin ülkede demokrasi diye bisiy olsa ben rahatlikla basimin örtüsüyle üniversiteye girebilirdim..demokrat lakirtilarini gecin Allah askina...
neyse basinizi agrittim özr dilerim...ama cvp vermek zorunda idim, affola...
Byee
ey zahit şaraba eyle ihtiram
insan ol cihan cihanda bu dünya fani
ehline helaldir, na ehle haram
biz içeriz bize yoktur vebali...
sevap almak için içeriz şarap
içmezsek oluruz, üç ağrı azap...
senin aklın ermez bu başka hesap
meyhanede bulduk biz bu cemali
kandil geceleri kandil oluruz
kandilin içinde fitil oluruz
hakkı göstermeye delil oluruz
fakat kör olanlar görmez bu hali...
sen münkirsin sana haramdır bade
bekle ki içesin öbür dünyada...
basaçma harami bundan ziyade
çünkü bilemez haram ile helali
aşık harami
hiç bir ülke yokki ülkem kadar demokratik olan... ister içki içer, ister namaz kılar... benim ülkemin insanları..
mevzu kimilerinin baş örtüsü kimilerinin ise türban dedği şeye gelince, bu ülke zaten demokratik olduğu için üniversitelerde baş örtüsünü istememek de... (idi).. bu saatten sonra fark da etmez zaten.. çankaya köşküne girdikten sonra üniversitelere girse ne olacak ki...