Mesaj Panosu

ANKARA ANKARA ANKARA:)))))
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /16Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2005-06-03 (11:41)
prodigy_
Bay
prodigy_
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
Alıntı:
datronx[morg_bekcisi] demiş ki:
güzelim şehrime laf etmeyin...ankara midemi bulandıyor diyenlere sizlere kusmuklarınızı yediririm sabahlara kadar...edebinizle yazın yazılarınızı...saygısızlık yapmayın...zırvalayacaksanızda adam gibi kelimeler kullanın...burası lunapark degil...çocukmu avutuyoruz...artık birazda usluplu yazılar yazılsın su forumda allah aşkına...

olur paşam başka bi arzun varmıydı.. istersen mesajlarımı önce sana yollim.. sen onayla sora atayım.. he, olurmu?
sen nasıl bu kadar tehditkar ve agresif konuşma hakkına sahipsen bende ankara hakkında istediğimi yazacak kadar özgürüm..

tehditkar değildi abim.
beni özgür yapma....
2005-06-04 (10:31)
Lawful
Bay
Lawful
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
ANKARA MARŞI

Ankara, Ankara, güzel Ankara,
Seni görmek ister her bahtı kara.
Senden yardım ister her düşen dara,
Yetersin onlara güzel Ankara.

Burcuna göz diken, dik başlar insin,
Türk gücü orada her zoru yensin,
Yoktan var edilmiş ilk şehir sensin,
Varolsun toprağın, taşın Ankara.

Halil Bedii YÖNETKEN
2005-06-04 (10:33)
Lawful
Bay
Lawful
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
ANKARA

Ankara’da doğdu gün;
Öğün Türk oğlu öğün.
Tan yeridir Türklüğün,
Bahtı ak, taşı kara
Adı büyük Ankara.

Ordu kuruldu,
Düşman orda vuruldu.
Türk’e bir kale oldu.
Bahtı ak, taşı kara
Yurdun kalbi Ankara.

Harp meydanı orası
Başkomutan ovası
Bahtı ak, taşı kara
Can evimiz Ankara.

H.Ali YÜCEL
2005-06-04 (12:21)
38>06 ruhunu korusam da ankaraya ısındım....Ama ileride burda yaşarsam ve çocuğum buradaki fenerlilerden etkilenip fenerli olursa ankaraya karşı nefret duyarım... Göz kırpıyor
2006-04-19 (17:53)
*hande*
Bayan
*hande*
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
hıı gördük ankarayı işin varsa yaşayabilirsin işte yuvarlanıp gidersin gezmeye gittysen 2 gün yetiyor da artıyor birşeyler eksik ankarada deniz yok trafik ışıkları bozuk yayalara kırmızı yanarken arabalar durdu biz karşıya geçtik meclisin önünde oluyor bu olay hemde Gülüyor ters işliyor orada işler galiba işte kafanı çevir dağ tepe ağaçlık olan yerler hep yapay herşey suni geldi bana ee alışmışız üsküdar beykoz arası yeşil yollara nereden bakarsan bak boğazı görmeye çamlıcadan boğazı izlemeye...atakule çok bakımsızdı bir heves çıktık hüsrana uğrayıp indik evlerin çatısına bakıyorsun işte gördüğün tek şey binalar e tabi ankarada binadan başka ne var kuğulu parkı yapay...valla iki günde avucumn içi gibi ezberledim anıtepe tunalı kızılay beşevler yüzüncü yıl..bu şehre ayakbasanlar mümkünse taksicilere dikkat etsinler oyle gel abla bu taksiler sizi götürmez deyip kendi taksisine bindiren 5 dakikalık yolu 15 dk da götüren taksimetreyi açmayı unutmuşum diip 5 ytllik yere 15 ytl para biçen..her türlüsü mevcut. tunalıda ve benzeri yerlerde kapkaç almış başını yürümüş taksici amcaya sorduk nesi meşhurdur neresi gezilir ne yenir ne içilir dedik burası istanbul mu kızım dedi walla yok işte tek saygım vatanımızın bir toprağı olmasındandır atamızın mezarı orada olduğu içindir başkentimiz olmasındandır yoksa valla pek heveslenecek övülecek bir tarafı yok ankaranın şu satırlar yetiyor anlatmaya fazlası var eksiği yok

gittiğim gezdiğim gördüğüm yerlerde hep aklım kalır..tuhaf hiç keşke biraz daha kalsaydık demedik...
2006-04-21 (17:32)
Ankarayla ilgili en komik şey bence 11 den sonra heryerin kapanması Şaşkın hayat bitiyo yani aksamları pek canlı değil bide benim bildiğim bi aoç var o kadar ondan sonra metronun saat 24 00 te kapanması çok saçma baskente yakısmıyo bilmiyorum bu yönlerden pek ii denmez ama büyük şehirlere göre daha temiz sayılabilir Gözlerini yuvarlıyor
2006-04-23 (00:40)
her telden insan var burda... Gözlerini yuvarlıyor
o yönünü çok seviyorum... Göz kırpıyor
2006-04-23 (01:30)
katakomp
Bay
katakomp
Türkiye, Ankara
Ankara ile İstanbulun bahsi yapılamaz İstanbul için dökülen kanlar ile Ankaranın tüm cadde ve sokakları kırmızıya boyanır,makyaj yapıp etek giydirilir.

dünyanın bir ucuna gidin bakalım bi İstanbul diyin bide Ankara diyin. Gülümsüyor
2006-04-24 (00:30)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
"katakomp" demiş ki:
Ankara ile İstanbulun bahsi yapılamaz İstanbul için dökülen kanlar ile Ankaranın tüm cadde ve sokakları kırmızıya boyanır,makyaj yapıp etek giydirilir.

dünyanın bir ucuna gidin bakalım bi İstanbul diyin bide Ankara diyin. Gülümsüyor

bu ne sacma bi benzetme allah aşkına ya..bu vatanın her toprağı için kan döküldü...sacma sapan cocukca laflar etmeyin
2006-04-24 (13:29)
kesinlikleee
yaa nedir bu istanbullu diyemeyecegim
sagdan soldan bir nesil önce istanbula gelmis kendini
saltanat ailesinden zanneden insanların sindirememezlikleri anlamıyorumm
ben hiç bir ankaralının kalkıptaa istanbulla idrar yarıstırdıgını görmedimm
kaldı ki denizi kenarındaki hiçbir sehri bozkırın ortasında kurulmus bi sehirle karsılastırmanın mantıgı yokturr
insanlara yasadıkları sehrin eksiklerini görmeden baska bir sehirde üç gün kalıpta o sehrin eksiklerini farketmeleri de ilginç dogrusu

11 den sonra heryer kapanıyoomu
allam yaa
sen nereye gittinki kapanıyoo
aoç 5 de kapanır normaldee
sabaha kadar metro calısan hangi sehir var ben bilmiyorumm

handenin yasadıklarına gelincee
bir sehrin yabancısı oldugunuzu ilk önce taksi söforleri anlar
aa be sekerim bi haber verseydin
alır gezdirirdik seni öle sacma sapan yerlere gitmek zorunda kalmazsın ne işin vardı atakuledee

Sayfa /16Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol