Mesaj Panosu

ANKARA ANKARA ANKARA:)))))
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /16Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2006-04-24 (13:45)
"DAMLAA" demiş ki:

11 den sonra heryer kapanıyoomu
allam yaa
sen nereye gittinki kapanıyoo
aoç 5 de kapanır normaldee
sabaha kadar metro calısan hangi sehir var ben bilmiyorumm

sehirde doğrudürüst açık biryer kalmıyo aoç açık dedik zaten bizde. sadece ankarada siz oturuyomussunuz gibi konusma tarzınada gülüyom doğrusu .bende ankaralıyım Soğukkanlı Çok mutlu

ikincisi benim kıyaslamam ist. olmaz ben diğer baskentlerle kıyaslarım berlin londra pariste metro sabaha kadar çalısır ha sefer sayısı az olur ama çalısır ankara baskent baskentimiz keske diğer baskentlerden geri kalmasa yoksa ne önemi var Göz kırpıyor

istanbullular yazıp duruyoda Kızmış yollar pislik içinde etraf manyak sapık dolu heryerden acaip adam var sehriniz tarihi olsa ne olurki düzgün bişekilde yasayamadıktan sonra Göz kırpıyor ->
2006-04-24 (13:54)
eldeki mal bu kardesim
begenen alır Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2006-04-24 (14:00)
"DAMLAA" demiş ki:
eldeki mal bu kardesim
begenen alır Gülüyor Gülüyor Gülüyor

haklısın bende böyle seviyorum zaten ankarayı

Soğukkanlı Çok mutlu Çok mutlu
2006-04-24 (18:26)
katakomp
Bay
katakomp
Türkiye, Ankara
"datronx[morg_bekcisi demiş ki:
"]
"katakomp" demiş ki:
Ankara ile İstanbulun bahsi yapılamaz İstanbul için dökülen kanlar ile Ankaranın tüm cadde ve sokakları kırmızıya boyanır,makyaj yapıp etek giydirilir.

dünyanın bir ucuna gidin bakalım bi İstanbul diyin bide Ankara diyin. Gülümsüyor

bu ne sacma bi benzetme allah aşkına ya..bu vatanın her toprağı için kan döküldü...sacma sapan cocukca laflar etmeyin
herhangi bir lafı ederken sanamı soracağım?
kumdan kaleler yap hadi.
2006-04-26 (21:28)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
kumdankaleleri ben sennin yaşındayken yaptım..benimle yaş konusunda sidik yarıştırma...kıyısından köşesindne geçemezsin...
ettiğin laf gayet saçma bişeyki bu vatan tıoparğının her bir parçası için şehitler verdik..bi laf ediyorsanız adam akıllı mantıklı şeyler söyleyinki bizde okuyalım hak verelim...bu tarz gereksiz polemikler yapıpta benide kendi saçmalıklarınız içine çekmeyin...
2006-04-26 (22:37)
katakomp
Bay
katakomp
Türkiye, Ankara
konu dahilinde Tc ve Forum kurallarını İhlal etmeyceğim şekilde istediğim yere konuyla alakalı İstediğim şeyi yazarım.
bu ne seni ilgilendirir nede bir başkasını.
birşey yazarkende sana soracak değilim dimi?
forum kurallarında datronxa sorarak yazı yazın dıye bırsey okumadım boyle bır kural yok.
yazdığım mesajda bu kuralları egale eden bir şey var ise bunu forum admınlerıne bıldır.
tartışmak istiyorsanda seviyeni koru.
sidik anca sana yakışır ve sende güzel kokar......
2006-04-26 (22:51)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
sidik her insanda olan biyolojik bi sıvıdır..her insanda ayrı kokar..bendede kokar sendede kokar...enteresan değil yani..sidik yarıştırmakta bi halk deyimidir...seviyeyi filan belirlemez merak etme...iyi hadi ortalıkta cirit at sen...
2006-04-26 (22:56)
katakomp
Bay
katakomp
Türkiye, Ankara
hııı
2006-04-26 (23:17)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
"DAMLAA" demiş ki:
kesinlikleee
yaa nedir bu istanbullu diyemeyecegim
sagdan soldan bir nesil önce istanbula gelmis kendini
saltanat ailesinden zanneden insanların sindirememezlikleri anlamıyorumm
ben hiç bir ankaralının kalkıptaa istanbulla idrar yarıstırdıgını görmedimm
kaldı ki denizi kenarındaki hiçbir sehri bozkırın ortasında kurulmus bi sehirle karsılastırmanın mantıgı yokturr
insanlara yasadıkları sehrin eksiklerini görmeden baska bir sehirde üç gün kalıpta o sehrin eksiklerini farketmeleri de ilginç dogrusu

11 den sonra heryer kapanıyoomu
allam yaa
sen nereye gittinki kapanıyoo
aoç 5 de kapanır normaldee
sabaha kadar metro calısan hangi sehir var ben bilmiyorumm

handenin yasadıklarına gelincee
bir sehrin yabancısı oldugunuzu ilk önce taksi söforleri anlar
aa be sekerim bi haber verseydin
alır gezdirirdik seni öle sacma sapan yerlere gitmek zorunda kalmazsın ne işin vardı atakuledee

ilahii damla sendeee Gülüyor
2006-04-27 (22:07)
*hande*
Bayan
*hande*
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
napalım cnm milletin gönlünü hoş edelim diye ankaraya karşı olumlu tutum geliştirecek değiliz ya bu başlık varsa insanların eleştiri hakkı varsa eleştirir duygu düşüncelerini yaşadıklarını paylaşır ben de bu şehrin yabancısı olarak izlenimlerimi paylaşmıştıım ankaraya ilk defa gidecek olanlar için yardımcı olalım dikkatli olsunlar istedik biraz da hayal kırıklığına uğramasınlar istedik ne yani söylemeylim de herkes taksiciler tarafından kazıklansın mı Gülümsüyor
ankarada kapkaç da var yankesici de var hırsızlık da var hem de alası var sadece istanbul ankara değil, maalesef türkiyenin birçok şehri böyle olmuş.. ankaranın iki avantajını söyleyelim de dengelensin durum bari daha ucuz ve sokakları daha temiz.. Gülümsüyor ama boğaz yok deniz yok ağaç yok (dikmendeki ve kuğuludaki toplam ağaç sayısı bizm bahçedikini geçmez ama tabi kırsal şehir) bence biraz daha ağaçlandırılmalı sonra merkez çok küçük bir anda kendinizi şehir dışında buluveriyorsunuz yer gez gez iki günde bitti..amaç şehirleri yarıştırmak değil, istanbulda da büyükşehir çalışıyo diolar ama tek yaptıkları kaldırım taşlarını söküp çıkarmak bi de lalere harcanan trilyonlar ama laleler güzel oldu şimdi oo da ayrı...biraz daha adına yakışır olmalı ankara, merkezi büyümeli merkezden 10 dakika minibüs yolculugundan sonra kendimi şehir dışına çıkmış gibi hissetmemeliyim..

bu arada ankarayı gayet iyi bilen biri gezdirdi damla..yine de düşündüğün için saol

Sayfa /16Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol