arkadaşlar ben bi danışmalık şirketiyle konuştum. okadar sıcak insanlarki anlatamam.
neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendi zararlarına bile olsa açık açık söylüyolar.
bir arkadaşım bana italyada bir üniversite bulduğunu oraya gitmek istediğini söyledi. bizde bunun üzerine bu danışmanlık şirketine gittik. meğer o okul üniversite bile değilmiş. akademiymiş yök tarafından kabul edilmiyor.
ama internet ortamında görüyorum ki bir çok kişi ve firma bu okulu yök tarafından kabul edilen bir üniversite olarak tanıtıyorlar. tabi kanıp giden insanlar yıllarca okuyup ellerinde geçerliliği olmayan bir kağıt parçası ile geri dönüyorlar. üstelik bu okul ucuz da değil ve öğrencilerini staj bile göndermiyor.
ayrıca bu gittiğim danışmalık şirketi hem italyada eğitim konusunda hem de italyanaca-ispanyolca dil eğitimi (burada) konusunda profesyonel.
şuan orada italyanca kursuna yazıldık nisan ayının ilk haftası başlıyor. hocalarıyla konuştuk çok şirin sevecen ve birine birşey öğetmekten mutluluk duyan insanlar ve bu sene devlet üniversitesine başvuruda bulunacağız. senelik harç ücretleri 750 € civarında.onunda son başvuru tarihi mart sonuymuş.
ayrıca biz gittiğimizde her türlü sorumuz için firma yetkilileri hiç tereddüt etmeden italyayı arıyıp bizi saatlerce oradaki eğitim müdürü hanım efendi ile konuşturdu.aklımıza gelen tüm soruları sorduk ve kapıdan çıktığımızda aklımızda tek bir soru işareti bile kalmamıştı. sabırla saatlerce bizi dinlediler ve tüm sorularımıza dürüst ve içtenlikle cevaplar verdiler.
birde bu kurum hakkında propaganda yapanlar olmuş

ellerinde hepsinin belgesi mevcut. yapılan tüm propagandalar yalan ve iftira. gözümle gördüm kendileri hakkında söylenen tüm kötü sözlerin karşılığı belgeler ellerinde var.
şimdi diyeceksiniz ki bunları neden anlatıyosun? eğer biz o kuruma gitmeseydik çok büyük bir yanlışlık yapacaktık. burada eğitimini italyada almak isteyen tüm arkadaşlara yardımcı olmak için bunları yaıyorum. yoksa hem zaman hem dünyanın parası kaybolabilir.
aşağıda kurumun web adresi var ilgilenenler bakabilir ayrıca birçok danışmalık şirketinden farklı olarak bu firma görüşmeler için bir ücret almıyor. ayrıca italyadaki öğrencileriyle görüşme imkanınız da var ister telefonda ister msn de. tek yapmanız gereken telefon edip bir randevu almak.
http://www.prontoitaliaedu.com/
ayrıca benim msn adresimide ekleyip sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.okadar çok şey anlattılarki bende italyaya gitmiş okulları görmüş kadar oldum
snoppy_nuray@hotmail.com