Mesaj Panosu

italyada üniversite
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /19Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1516171819

2008-04-03 (17:40)
jimi
Bay
jimi
Türkiye, İstanbul
Bahçelievler Anadolu Lisesi
italya da denizcilik üstüne eğitim görmek istiyorum bu konu hakkında bana yardımcı olablirmisiniz.. ?
2008-04-10 (08:42)
Paelynn
Bayan
Paelynn
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
mimarlik benim de istedigm bolum o hazirlik siniflari sene olarka sayiliyor mu? bir de italyanca bilmeden universiteye kabul edilme sansin var mi veya ne kadar italyanca bilmen gerekiyor? sen hangi universiteye basvurdun yardim edersen sevinirm cok
2008-04-19 (20:44)
cyber
Bay
cyber
ABD, New York
State University of New York
denizcilik uzerine bilgiye sahip deilim...ama genel olarak mimarlik v.s fakultelerine basvuru icin yeterli seviyede italianca bilmek sart..bunun seviyesi de konsolosluk tarafindan belirleniyor..3 sene once sayilmiyordu hazirlik ama simdi degistimi bilemiyorum...diger mesajlarda yazdigim gibi konslolosluk size gerekli bilgileri veriyor...
bol sans...
2008-05-06 (14:06)
Gencay Ertunk
Bay
Gencay Ertunk
Türkiye, İstanbul
Maltepe Halit Armay Lisesi
Gemi İnşa Bölümü ile ilgili bilgiye nerden ulaşabiliriz ? Eğitim masrafı ne olur? bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim...
2008-05-13 (13:31)
rookievince
Bay
rookievince
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
selam arkadaşlar... öncelikle bilgim olan bazı konularda arkadaşların ısrarlı sorularına cevap vereyi. başvuru hakkı kazanabilmeniz için hazırlık sınıfı hariç en az 12 yıl okumuş olmanız gerekiyor. yani lisede ya da üniversitede hazırlık okumuş olsanızda bu okuduğunuz sınıf kabu edilmiyo. ya 4 yıllık bir liseden mezun olmanız gerekiyor ya da üniversitenin 1. sınıfını alttan ders kalmayacak şekilde bitirmiş olmanız gerekiyo (açık öğretimde olabilir farketmiyor). konsoloslukta başvuru şartları dışında bir bilgi vermiyolar o yüzden bilgisi olan arkadaşlara sormam gerekti. 1 ay kadar önce pronto italia da nalan hanımla görüştükten sonra kafamda italya belirmeye başladı. nalan hanım not ortalmasının yüksek lisans ya da master için ön planda olmadığını söylemişti. fakat uzunca konuşamadık. acaba başvuruda not ortalamam beni ön plana çıkarmıcaksa ne çıkaracak? yani kabul edilmek için ne yapmak gerekir? yoksa italya'da yüksek lisans yapan insan sayısı az ve bu yüzden seçme kriterleri düşükmü? diğer yandan milano gibi kuzey şehirlerinin insanlarının güneydekiler gibi sıcak olmadığını duydum doğrumu acaba? bir de temel bilimler konusunda iyi bir üniversite varmı? fizik öğrencisiyim ve büyük ihtimalle fizik yüksek lisansı için italya'ya gideceğim.

Sayfa /19Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1516171819

Ücretsiz Kayıt Ol