evet arkadaslar bir sene zor da olsa bitti bakalım seneye nasıl olacak gorusmek uzere (:
selam arkadaslar.yazdiginiz mesajlari okudumda icerik hep ayni. hatayi sevmemek ,alisamamak, falan filan.ama ordan ayrilacaginiz gün geldiginde cok zorlanacaksiniz cünkü farkinda olmadan alisiyorsunuz.antakya büyülü biryer. ayrica okadar abarttiginiz gibi kötüde degil.cok genis bir tarihe sahip .bende istanbul kadiköylüyüm. 2oo1 de antakyadaydim.bende aglayarak geldim ama aglayarakta ayrildim.kendine has birseyi var antakyanin.bunalinca gidin antakya parkina oturun orta kahvede arkadaslarinizla tavla oynayin. mesela arkeoloji müzesini kesinlikle görmenizi tavsiye ederim.yada ara sokaklara gidip tarihi binalari, hala hic bozulmamis sokaklari evleri görün.sellaleye gidip oturun.yapilacak cok sey var. istanbuldan ankaradan izmirden yada baska bir büyük sehirden gelmeniz önemli degil . tekrar söylemek istiyorum zamaninizi iyi degerlendirin simdi kacmak istediginiz sehirden birgün geleckki ayrilmak istemeyeceksiniz
benim sehirle bi sorunum yok zaten tum problem okulla yoksa bende benzer guzellikte olan bir sehir diyarbakırdan geliyorum hataya