Mesaj Panosu

turizm
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2005-08-07 (17:14)
surada 2 ya da3 hafta kaldı sonucların acıklanmasına ve ben sadece akdenız turızmı ıstıyorum.!!!
gelecekte sadece turızmcı olmak ıstıyorum.
offf offf!!!artık su sonucları ogrensem de kurtulsam!
2005-08-23 (00:24)
murat_neu
Bay
murat_neu
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
"pinnar" demiş ki:
surada 2 ya da3 hafta kaldı sonucların acıklanmasına ve ben sadece akdenız turızmı ıstıyorum.!!!
gelecekte sadece turızmcı olmak ıstıyorum.
offf offf!!!artık su sonucları ogrensem de kurtulsam!

pınar akdenız gelmemesıne uzuldum ama muglada guzel bır yer karıyerını orada gerceklerstırebılecegıne ınanıyorum cunku cok kararlı bırı oldugunu gordum yazılarından cıkardım hayırlısı olur ınsallah
2005-08-23 (01:01)
sağolun sağolun sağolun...Çok mutlu
artık ben de sewınırorum ama yurtların 4er kısılık ldugunu orenmek ıcıme oturdu of ya 4 kısı nasıl kalınır bı odada off banyosu war bunu wc war.war da war off off neyse kazandık ya kızm sen ona bak Soğukkanlı
yapıjammm!!!turızmjı olujam!!!
arycanda adem 2007-08-24 (16:35)
arycanda
Bay
arycanda
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
pınar mrb öncelikle şunu sorayım nerden okuyorsun kaçıncı sınıf vala bende üni. yi yeni kazananlardanım ama şuun söleyebilirim ki lise hayatımdan turizm işi yorucu dur ama çok zevkli ve eglewnceli bi sektördür gelecekte öne açıktır kişisel yeteneklere bağlı olarak başarıya ulaşabilirsin. kendine güzeniyorsan turizm seyah istiyorsan gel derim iş bulma konunda kafana hiç bişey takma derim bura çok güzel bi mesleğe sahip olmak istiyorsan sadece 6aylık bi yurt dışı eğitimi yetiyo bunun örneklerini çok gördüm turizm üni. mezunu olup yurt dışında çalışıp eğitim görüp te burada otellerde genel müdür olanı yönetici olanı tabi yabancı dili sevmen lazım bu konuda
Öğrenmek istediğin seyahat işletmeciliği hakkında 2007-12-16 (01:23)
thunder143
Bay
thunder143
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
Selam Pınar
Öğrenmek istediğin bölümün mezunuyum.Akdeniz üniversitesi Seyahat İşletmeciliği bölümü mezunuyum yani.Bu işe gönül verdim.Hala da öyle.turizmin farklı meslek dallarında çalışmam ve lise olarakta turizm çıkışlı olmam en büyük tecrübem.Eğer ben yapıcam ve yapmak istiyorum diyosan Turizm çok çeşitli eğlenceli ve farklı bi bölüm.Herkes turizm okuyamaz ve bizim halimizden anlıyamaz.Bu senin içinde olmalı.Ben bu bölümü bitirdim diye böyle konuşmuyorum.Elbet ki vardır kusurları o heryerde var zaten sorun olmadığı anda doğar.Şimdi sen neyi yapmak istiyosan onu yap diyorum.En azından bu mesleği bu işi bilmeyen bizi geriye götürecek lerin elinden almış oluruz bu yüzden sana yazmak istedim.Saygılarımla..
kusura bakma 2007-12-16 (01:57)
thunder143
Bay
thunder143
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
bu bilgi biraz geç olmuş.

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol