Mesaj Panosu

Antalya'da hukuk fakültesi ne durumda?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Antalya'da hukuk fakültesi ne durumda? 2003-09-09 (09:35)
heidelberg
heidelberg
Almanya
Antalyalı arkadaşlar, son zamanda Antalya'da da hukuk fakültesi açıldığını duyduk. Bazı arkadaşlar daha çok ilerlemedi kütüphane filan yok demişlerdi bir yıl önce. Acabu bu geçen zamanda Hukuk fakültesindeki gelişmeleri bilen var mı?
2003-10-22 (02:38)
Misafir
Misafir
antalyalıyım ama öyle bişey duymadım.alanyada acılacak dıye duymustum.ama eger akdenız üniversitesının kampüsüne açıldıysa hıc tavsıye etmem.akdenız üni.den bi şey çıkmaz.ayrıca kampüs diye adlandırılan yer dağ taştan ibaret.bin şahit ister kampüs demeye.
bye
2003-10-22 (02:39)
aman
aman
antalyalıyım ama öyle bişey duymadım.alanyada acılacak dıye duymustum.ama eger akdenız üniversitesının kampüsüne açıldıysa hıc tavsıye etmem.akdenız üni.den bi şey çıkmaz.ayrıca kampüs diye adlandırılan yer dağ taştan ibaret.bin şahit ister kampüs demeye.
bye
2003-11-15 (20:55)
Misafir
Misafir
EVET ÖYLE BİR FAKÜLTE VAR...
BU YIL İLK MEZUNLARINI VERECEK...
FAKÜLTENİN ZAMANA İHTİYACI VAR...
akdeniz üniversitesi hukuk fakültesi hakkında 2004-02-04 (21:47)
biraz geç oldu sanırım ama yinede cevaplayayım antalya akdeniz üniversitesinde hukuk fakültesi iktisat fakültesinin bitişik binasındadır. zaten bölüm yeni açıldı. ögretim üyesi sıkıntısı olduğunu biliyorum ama kampüs dağ başında filan deil. içindeki olbia çarşısı pek çok kampüsde yok. (istanbulluyum ve ordaki fakültelere göre çok daha kolay ulaşılabilir yerde. tek vesayit her koşulda) antalya istanbula göre daha ucuz bir şehir. ögrenciler açısından çok rahat. sosyal aktiviteler bol. hukuk fakültesinin kullanabildiği merkezi ve ayrıca iktisat fak. bağlı olmak üzere iki kütüphane var. hukuk fakültesinin tek sorununun ögretim üyesi eksikliği olduğunu biliyorum. bunun dışında akdeniz üniversitesi üç büyük ildeki üniversitelerden sonra oldukça iyi konumda bulunmakta ve gittikçe büyümekte. yurt imkanı var. ilk başta asil üye olamasanızda kesinlikle daha sonra yurt imkanı sağlanıyor. isteyipte yurt kur yurduna giremeyen ögrneci ben daha görmedim. 5. senem burda.
2006-04-08 (19:45)
cornelia
Bayan
cornelia
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
"Anonymous" demiş ki:
bye
arkadaşım sen bu msjı yazalı 3 sene olmuş tamda benim okula başladığım sene ben geldiğimde de bu kampüs dağ taş değildi çokta bakımlıydı şimdide öyle değil.hukuk fakültesinde benim arkadaşım okuyor tamam hala zamana ihtiyaçları var fakültenin kadrolu hocası da çok az ama hep en iyi üniversitelerden hocalar derse geliyor çogu üniversitenin hukuk fakültesinde olmayan kalitede hocalar geliyor.ben okulumu seviyorumm ve dışardan böle anlmadan öğrenmeden konuşanları hiç hoş karşılamıyorum isacc böle onu bunu tanımaya kalkıcağına okulunu savun derim...
2007-06-14 (21:25)
oFfodicoRse
Bayan
oFfodicoRse
Türkiye, Ankara
Ben acikcasi akademik kadrosunu yeterli bulmadigimdan Antalyaya basvuru yapmayacagim.
1 docent, 2 prof., 7 yrd. prof bence cok az bir hukuk fakültesi icin, mevcut kütüphane eksikligi de cabasi. Yeni bir bölüm olmasinin dez avantajlarinin hepsini tasiyor, daha iyi bir yere girebiliyorsan Akdeniz-hukuk yanlis bir secim olur.
Ücretsiz Kayıt Ol