öncelikle herkese selamlar daha forumda yeniyim bende bu bölümü liseye başladığımdan itibaren takip ediyorum bana geniş bilgi verecek arkadaş varmı varsa msn den görüşebilirmiyiz yardımlarınızı bekliyorum
arycanda
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
slm arkadaşlar bende Turizm otelcilik Seyaha işl. kazandım lise arkadaşlarımdan 3 kişi de Konaklamayı kazandı çok merak ediyoruz her şeyini arkadaş ortamını falan şimdiden sabırsızlandım ama inş. hazırlık okumayız öle bişey varmış sınav falan diolar
arycanda
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
ya arkadaşlar ben bu siteyi çok sevdim muhabbetler falan harika yaaa

:

hele detay ebru pınar baya sohbeti geliştirmiş merak ettim doğrusu sizi yaff tanışmak isterdim
seda eken
Türkiye, Konya
Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi
herkese merhaba ben lise 3 de okuyorum ve seneye sınava gırecem akdenız unıversıtesı turızm bolumunu cok ıstıyorum.yazdıklarınız gercekten cok guzel cok yardımcı oldunuz ben derslerınız hakkında bılgı edımek ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım...
seda eken
Türkiye, Konya
turızme gercekten cok ılgı duyuyorum ama bır sorum var yabancı dıl olarak dort tane yabancı dıl dersı var demıssınız ben zaten suan da lıse de almanca ve ıngılızce goruyorum unıversıteyı kazanınca da bunları gormek ıstıyorum dıger yabancı dıllerı gormem zorunlumu acaba? yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden tesekkurler....
seda eken
Türkiye, Konya
slm arkadaslar nasılsınız dersler nasıl gıdıyor bekleyın yakında bende gelıyorum kendınıze ıyı bakın
detay1234
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
Ben geri döndüm

)) Ne zamandır girmiyordum bu siteye. İyi oldu. Nereden nereye yaa.. Üç sene geçmiş bu bölümü açmamdan itibaren... Ve Antalya'da olmaktan pişmanım... Ama şehir ile alakalı değil. Sınıfta kalmak istiyorsanız Antalya'ya gelin:)))
detay1234
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
PINAR - EBRU yoklar mı?

HexeN
Türkiye, Van
Van M.Akif Ersoy Lisesi
Slm Arkadaşlar, Bende bu sene ÖSS'ye gircek ekibin üyelerinden biriyim...
Van Anadolu Turizm ve Seyahat Acenteciliği bölümü mezunuyum
ve Allah nasip ederse bu sene bende Antalya'da olacam ...
Antalya Turizm hakkında elimden geldiği kadar bilgi toplamaya çalışıyorum.
Üni'nin turizm ve iş için bize sunacağı fırsatlar, Yurt içi ve Yurt dışı Staj bilgileri
AB ve diğer kurumlarla bağlantılı olan Öğrenci değişim programları
Verilen burslar, Burs başvuruları ve üni içerisinde faaliyet gösteren Kulüp, Dernekler fln
Üniversite kampüsü ve yaşam, Konaklama ve Ulaşım için gerekli bilgiler...
Nys... ÖSS'ye son 2 ay ve şimdilik denemelerden aldığım puanlar Antalya Üni için yeterli görünüyor. Ben özellikle İkinci Öğretimde okumak istiyorum. İş ve okulu bir arada götürmek için (Bu yıl KPSS'ye de hazırlanacam ve Ondan da iyi bir puan bekliyorum)
Bildiğiniz gibi AntalyaTurizm EA1'den alıyor ve benim Netler
TR: 25
SOS: 25
Mat: 10-15 arası ve Bu netler ile Boğaziçi haric tüm Üniler tercih verebilirim.
Şimdilik hedef puan ÖSS için Bu, ama Kim blir belki sınavda bi heyecan, bi sorun olur yerleşemeyizde (tabi Allah göstermesin =)
Nys... Umarım yine sizlerle bu konular hakkında daha detaylı görüşebiliriz..
Bu arada Detay ve Çağrı arkadaşlar; Sizler 2-3 yıllık öğrencilersiniz değilmi ?
faltha
Türkiye, Hatay
Antakya Necmi Asfuroğlu Lisesi
slm.. akdeniz turizm ist ama seyahat ve konaklama işlt. die iki bölüme ayrılıyor iş alanında nasıl bi fark gözetilir mezunlar arasında?