Mesaj Panosu

TURİZM OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEL OKULU
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /11Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2005-08-22 (08:20)
epruuu
Bayan
epruuu
Almanya, Paderborn
Universität Paderborn
"pinnar" demiş ki:
ANTALYA HAYALLERIMIN ILK YERIYDI AMA BANA MUĞLA YOLLARI GÖRÜNDÜ....ama sonuçta turizm diil mi olsun warsın....

Pınnar Mugla cok iyi,sonuçta yine turizmin içinde olucaksın.
İnan detay ın da seninde kazanmanıza cok sevindim,cunku bu yıl kazanamayan cok olmus galiba.

Benim Muğla da Almanca ögretmenim var,Dilek Hanım.Mutlaka tanış her konuda çok yardımcı olmaya çalışır.

Herşeyin gönlünüzce olması dilegiyle.
2005-08-22 (08:58)
epru çok teşekkür ediyorum.isminin ebru olduğunu düşünüp öyle hitap etmek istiyorum....
artık o kadar alıştım ki yazılarına sanki sen yorum yazmazsan kötü bişiy yapmışım gibi geliyor.muğla konusunda herkes kötü şeyler söyledı ama senın pozitif düşünmen beni rahatlattı Gülüyor
dilek hanımla tanışmamı istemişsin....peki nasıl Şaşkın
bir dee bir de bir de.....yurtta kalıcam daha onje kaldın mı ya da bu konuda bi fikrin var mı...
2005-08-22 (18:14)
epruuu
Bayan
epruuu
Almanya, Paderborn
Universität Paderborn
Evet ismim Ebru:)Seninki de Pınar dır,galiba.
Elimden geldigince yazmaya çalışıyorum,ama sakın öyle kendini kötü falan hissetme.Muğla için niye kötü birşeyler diyorlar ki?

şöyle düşün (bence) bir yeri kendin için çekilir ya da çekilmez yapmak birazda sana bağlıdır.Yani eğer sen istersen orasını kendin için güzelleştirebilir,yada çirkinleştirebilirsin.Bu biraz senin bakış açına da bağlı bence. Sonuçta oraya gidiş amacın belli ,bu amaç dogrultusunda yapıcagın tek şey elindeki imkanları en iyi şekilde degerlendirmek olmalı.

Şunu unutmaki öğrencilik baba ocagına benzemez,orda herşeyinden sen sorumlusun,bu yüzden kolay olmıcak ama alışılıyor herşeye.

Birde düşünmen gereken Turizm merkezlerinden biri olan Bodrum a cok yakın olmandır.Bu da çok büyük bir avantaj .Bu avantajı ,okul başlayıp sektörde kendine sezonlup iş aramaya başladıgında daha iyi anlıcaksın.

Ben yurtta kalmadım.ilk olarak oda kiraladım,sonrada arkadaslarla kalmıştım.Ama ilk etapta kimseyle eve çıkmasan daha saglıklı olur.Yurtta kal,arkadas ortamın oluşsun,sonra rahat edemezsen yurttan cıkarsın.

okula baslayınca eminim bir şekilde Dilek hanıma ulaşırsın.Almanca ögretmenlerinin sayısının çok fazla oldugunu sanmıyorum.Kayıt için gittiginde Dilek Bektaş diye bir sorarsın.
Göz kırpıyor
2005-08-22 (18:38)
detay1234
Bay
detay1234
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
EBRU, YARDIMLARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. TERCİH SIRALAMAMDA SÖYLEDİKLERİNİN DE ETKİSİ OLDU.

PINARR, NEDEN MUĞLA KÖTÜ DİYE NİTELENDİRLİYOR ANLAYAMADIM. BENİM AKDENİZDEN SONRAKİ TERCİHİM MUĞLAYDI. 3. TERCİHİMDİ. DERSANE İLE KONUŞTUM, TURİZM İÇİN İDEAL BİR YER DİYE SÖYLEMİŞTİ. MUĞLAYI AKDENİZDEN ÖNCE YAZMAMAMIN SEBEBİ KÖTÜ OLDUĞUNDAN DEĞİL, BİR SENE DAHA HAZIRLIK OKUMAK İSTEMEMEMDEN. SANIRIM AKDENİZDE HAZIRLIKSIZ, 1.SINIFA BAŞLIYORSUN. 2 SENE ÇÖMEZ OLMAK İSTEMEDİM Gülümsüyor ALLAH SANA O KONUDA SABIR VERSİN...
2005-08-22 (18:48)
detay ve ebru...
ikinize de cok tesekkurler.detay bı kere akdenızde okumanın kıymetını bıl.bugunku aklım olsa daha fazla calısıp akdenızı kesın kazanırdım neyse benım yerıme sen tadını çıkartırsın artık...
muğla konusuna gelince...çok pahalı oldugunu,insanlarının ters olduğunu ve bunun gıbı bır suru sey daha soledıler.zaten annem dısında kımse turızm konusunda bana destek vermiyor.allahtan annem hep yanımda.
yurtta kalmak acıkcası benı korkutuyor.odaların kaç kişilik oldugunu bıle bılmıorum.sonra oda arkadasım (ya da arkadaslarım) nasıl tipler olacak.anlaşabılecek mıyım.
yurtta battanıye yastık ve çarşaf weriolarmış onun dısında kendın bişiy getıremıomussun.ben nerden bılım onlar ne kadar temız ayrıja kendı eşyalarım olmadan uyuyamam ki Gözlerini yuvarlıyor
belkı bunlar en son düşünülmesi gerekenler ama bir de yemek olayı var tabi annemin yemeklerı olmadan ben n'aparım...
off offf!unıversıteyı kazandık da tek derdım bu oldu...halıme bakın Yüzü kızarıyor Gülüyor
2005-08-22 (19:13)
şimdi baktım da ders programları belli olmuşÇok mutlu heyecanlanıyor muyum ne Şok olmuş Şaka yapıyor Şaka yapıyor
2005-08-23 (00:16)
murat_neu
Bay
murat_neu
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
"pinnar" demiş ki:
şimdi baktım da ders programları belli olmuşÇok mutlu heyecanlanıyor muyum ne Şok olmuş Şaka yapıyor Şaka yapıyor

valla cok ıyı kazandıgınıza sevındım hayırlı olsun ANTALYAmıza hayırlı bir arkadasımız daha unıversıtelı GülümsüyorGülümsüyorGülümsüyorGülümsüyor
2005-08-23 (00:22)
ah murat ah ole dıosun a ben muglayı kazandım ama keske antalya olsaydı kı en cok ıstedıım yer antalyaydı.ama butun calısmalarım antalya ıcın olacak Gülüyor
2005-08-23 (00:25)
murat_neu
Bay
murat_neu
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
evet haklısın ama kader dıyelım belkı mugla snın ıcın daha ıyı olacak ben de kıbrısta okuyorum edebıyatta 4.sınıf oldum bıtıyor master yapacagım nasıl olacak bılmıyorum murat_neu@hotmail.com msn varsa konusbılırız
2005-08-23 (18:06)
epruuu
Bayan
epruuu
Almanya, Paderborn
Universität Paderborn
"detay1234" demiş ki:
EBRU, YARDIMLARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. TERCİH SIRALAMAMDA SÖYLEDİKLERİNİN DE ETKİSİ OLDU.

Detay, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.ve yine yardımcı olabilecegim bir konu olursa seve seve yardımcı olmak isterim.

Uni hayatında şimdiden başarılar dilerim. Pınar'da sende cok şanslısınız.
Turizmin ortasında hem eğitim hemde pratik imkanınız olucak.Kesinlikle önceden de dediğim gibi imkanlarınızı iyi degerlendirin.

Sayfa /11Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol