Evet ismim Ebru:)Seninki de Pınar dır,galiba.
Elimden geldigince yazmaya çalışıyorum,ama sakın öyle kendini kötü falan hissetme.Muğla için niye kötü birşeyler diyorlar ki?
şöyle düşün (bence) bir yeri kendin için çekilir ya da çekilmez yapmak birazda sana bağlıdır.Yani eğer sen istersen orasını kendin için güzelleştirebilir,yada çirkinleştirebilirsin.Bu biraz senin bakış açına da bağlı bence. Sonuçta oraya gidiş amacın belli ,bu amaç dogrultusunda yapıcagın tek şey elindeki imkanları en iyi şekilde degerlendirmek olmalı.
Şunu unutmaki öğrencilik baba ocagına benzemez,orda herşeyinden sen sorumlusun,bu yüzden kolay olmıcak ama alışılıyor herşeye.
Birde düşünmen gereken Turizm merkezlerinden biri olan Bodrum a cok yakın olmandır.Bu da çok büyük bir avantaj .Bu avantajı ,okul başlayıp sektörde kendine sezonlup iş aramaya başladıgında daha iyi anlıcaksın.
Ben yurtta kalmadım.ilk olarak oda kiraladım,sonrada arkadaslarla kalmıştım.Ama ilk etapta kimseyle eve çıkmasan daha saglıklı olur.Yurtta kal,arkadas ortamın oluşsun,sonra rahat edemezsen yurttan cıkarsın.
okula baslayınca eminim bir şekilde Dilek hanıma ulaşırsın.Almanca ögretmenlerinin sayısının çok fazla oldugunu sanmıyorum.Kayıt için gittiginde Dilek Bektaş diye bir sorarsın.