detay1234
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
AAAA EV ARKADAŞIM
(BULAŞIKLARI YIKAMAMIŞSIN

)
yıkadım eve gelseydin görürdün

detay evladım dön artık evine

detay1234
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
İŞLETME BİLİMİ DERSİNDEN KALDIM. ŞİMDİ NE OLACAK? BİLEN VAR MI? YAZ OKULU MU OLACAK. GANO İLE KURTARABİLİR MİYİM YOKSA? GANO DA NEYSE ARTIK. ONU BİLE BİLMİYORUM. BEN BU OKULU BİTİREMEM YA

selamlar bu konuyu baştan sona okudum detay geçmiin burda saklı senin yau girmek istiyorum yazmışsın girmişsin şimdi dersten kalmışsın falan çok eğlenceli olmuş =) bu sene bende yazdım 3. senem inş kazanırım da bende gelirim. benim korkum meslek lisesi mezunu değilim anadolu lisesi mezunuyum ben inş bi aksilik çıkmazda yerleşirim.
bişwy olmaz ya bende meslek lisesi mezunu deilim umarım kazanırsın da sende detay gbi olursun.ama ben yinede bida düşün derim turizmi isteyip istememe konusunda
cağri neden öyle dedin dostum ya turizmden hiç memnun değilsin galiba? sevmediğin tarafları biraz anlatırsan sevinirim
aslında memnunum ama çok deil.turizm işine girdiğinde tatil diye bişeyin olmuyo çünkü işin tatil zamanı.ve meslek lisesi mezunu olmadığın için staj yapacak yer bulmakta çok zorlanıyosun tanıdığının olması şart.üstelik turizm işinde diplomadan daha önemli olan tecrube tecrube edinene kadar resmen amelelik yapıyosun(bu yıl yaptım ordan biliyorum:) meslek lisesi mezunları lisede pek çok şeyi öğrendikleri için her konuda bir adım önde oluyolar özelliklede derslerde.ben bir konuda şanslıyım bu forum sayesinde iyi arkadaşlar kazandım bölümümden şimdi onlarla aynı evde kalıyorum okumuşsundur ztn yazdıklarımızı.bi kötü tarafıda yazın antalya çekilmiyo çok sıcak.yinede işin zevkli tarafları var yükselmek kendi elinde mesela.bu çok önemli bişe kendini geliştirdiğin oranda yükseliyosun.bide eğer burayı kazanırsan ing. sınavınıda geçersen sakın fransızcayı seçiym deme biz yaptık öle bi hata çok pişmanız şimdi.sen yinede iyi düşün eksilerini artılarını fln kazanırsanda hbr ver
haha=)) niye herkes fransızcadan bu kadar dertli anlamıyorum benimde yabancı dilim fransızca zaten o kadar zorlancağımı sanmıyorum=)galiba en zor kısmı staj olayı ama atlatırız ya her genç turizmcinin başına gelir=)zaten artık tercihleri verdim geri dönüşüm yok ya seve seve ya seve seve yane=)
selam arkadaslar ben liseye basladıktan beri hep aklımda turizm bölümü vardı ama ticaret meslek lisesini bitirince biraz zorlastı ama vazgecmedım bi cok neden var puan kırılıcak ama ılk hedefım akdenız unıversitesi bu hafta dersane baslıo ins imkansızı basarırım gırerım su unı ye
slm arkadaşlar.ya bu forumm benim çok hoşuma gitti.detay, epru, pinarr, çagrı...hikayeleriniz gerçekten çok güzel.ALLAH inşallah banada nasip eder antalya akdeniz üniversitesini.ama benim bazı korkularım var arkadaşlar .siz benden önce bu tür sorunlarla karşılaşmışsınızdır banada yardım ederseniz sevinirim.ben düz lise mezunuyum.biliyorumki turizm-otelcilikte meslek liseliler öncelikli.ama benim son 1 yıldır tek hayalim antalyada okumak. gündüzlerim ders çalışmak gecelerimde dua etmekle geçiyor.EA1 den yaklaşık 300 puan alıyorum(okul puanı dahil) bu puanla bende sizin yanınıza gelebilirmiyim meslek liselileri kötülemek için söylemiyorum ama ben bu puanla meslekilerin arasından sıyrılıp bu ünive. girebilirmiyim. lütfen yardım edin bana.
şimdiden çok TEŞEKKÜRLER...