Mesaj Panosu

Antalyada gidebilecegim resim ve ingilizce kursu arıyorum
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

bende arıyorum 2007-11-12 (00:35)
anaroptik
Bayan
anaroptik
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
haftalardır iyi bi resim kursu arıyorum bende antalyada siz bulabildinizmi bulabildiyseniz banada bilgi verirmisiniz antalyalı değilim bilmiyorum ama burada yaşıyorum yardımcı olursanız sewinirim ama belediyenin verdiği kurslara gitmek istemiyorum belirteyim
2007-12-02 (04:53)
deveci
Bay
deveci
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
bildiğim kadarıyla güllük caddesinde berlitz var ingilizce için postahanenin çaprazında.resim kursu içinde yat limanına inerken (yivli minarenin oradan)sanatçılar kahvesi var ustaları genelde oradadır zaten geniş bilgi verirler orada sana.
Bir Numara 2008-03-11 (22:43)
UzmanXXXX
Bay
UzmanXXXX
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
Çok mutlu Ben de Haluk Hocam' dan ders alan şanşlı insanlardan biriyim. Haluk Hocam sayesinde lanetler oluduğum İngilizce'yi sever oldum. Artık filmleri orjinal alt yazıları ile izliyorum (henüz % 60'ını anlıyorum). Biri benle İngilizce konuştuğunda elim ayağım birbirine dolanmıyor. Hala öğrenmem gereken çok şey var ama artık umudum da var. Haluk hocam sen gerçek bir LİDERSİN.
Bu arada kurs düşünen arkadaşlara Haluk Hocamın bir lafını hatırlatmak isterim: ' TÖMER ya da Ame. Kültür diye bir hoca yok. Oradaki öğretmenler de Hasan, Ayşe vs. Bu nedenle bir gün mutlaka herkes kursuma gelecek.' Kur ya da sınav herkes Haluk Demirtaş Dil kursuna. Gitmeyene şaşarım. Hocama sevgiler. Herşeyin en iyisini hak ediyor:)))))))))))
2008-04-19 (00:17)
darkishgirl
Bayan
darkishgirl
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
bende haluk hocaya gittim dil için gercekten adam cok ii bu konuda ama bıraz fazla calısman lazım verılen egıtım karsılını alabılmen için Çok mutlu yada ben cok tembeldım bılmıyorum bana bıraz agır gelmıstı ama ben arastırdım haluk hoca gercekten en iiyisi bu konuda antalyada tavsıye ederım .
ingilizce 2008-04-25 (19:05)
osman07
Bay
osman07
Türkiye, Sivas
Cumhuriyet Üniversitesi
rewsim kursu için bir şeyler söyleyemem ama ingilizceye gideceksen bosuna para verme asmek tarafından kurs veriliyor . benim phtoshop sertifikam var oradan.eğitimi de cok iyi

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol