1- dedigin gibi elektrik muh. yok.
2_ hala cocukca konusosun.cocukken bizde bole yapardık gidemedi yaa gidemedi yaaa
ha bide 3-yıldız teknikde okuorum ve halimaden cok memnunum
dur senini yerine de cvp veriyim.
yıldız teknik bizden kotu bikere diceksin.bende sana gulneye devam edicem onunicin konuş sen
en ii bilgisayar ,odtü
ama en ii elektrik-elektronik, bilkent
bence en iyisi
Bilkent Elektrik elektronik

selam ben ezgi.arkadaşlar kızacaksınız ama ben hacettepe ingilizce iktisattayım ve hacettpe boğaziçi odtü mülkiye gibi üni.lerimiz varken sadece maddi olanaklarına bakıp bilkenti savunmanıza şaşırdım.kendi ailem bilkentin hukuğuna paralı yollamak istiordu ama ben tercihimi devletten yana kullanmak isedim bu kadar ii bi puan almışken.bilkentin finansal durumu tabi tartışılmaz ,eğtim kalitesi de güzel fakat öğrenci kalitesi hakkında öyle düşünmüyorum bilkente giden arkdaşlarıma bakarak(istisnalar hariç).bana cevap yazarsanız sevinirim.şimdiden tşk ederim
aslında ben de senin gibi düşünüyordum ezgi.ama cevremin de etkisinde kalarak bilkent bursluyu yazdım.hatta üniversiteye ilk gittiğim gün cevremdeki tipleri görünce ne işim var burda dedim.ama sonucta amacımız en ii şekilde eğitim almak ve bilkenti de sırf paralı ünw. die dışlamak yanlış olur.gerek eğitim kadrosu gerek sosyal aktiviteleriyle bnce bilkent insana kendini geliştirebileceği bir ortam sağlıyor.yine de en ii ünw. şudur budur diye tartışmak yersiz,hersey kişinin kendisinde bitiyor sonucta.
litleist
Türkiye, İstanbul
İstanbul Bilgi Üniversitesi
en iyi bolumden kastin nedir seni. bu kadar sacma yorum mu olur.kime gore ve ne icin en iyi bolum.
arkadaslar bilkentten herkes nefret ediyor artık. sebebi de tum zuppeler orda diye adının cıkması. olanakları iyi tamam ama orayı bence sadece aklı basındakilerin gitmesi gerek. bide baskent'ten nefret etmeye basladılar.
niyese ted koleJindekiler cıkınca direk bu iki universiteye gidiyor. sadece parayda guvenmesinler ileride bizim gibilere cok takılırlar. zaten ezmeye basladık bile. oh be rahatladım.
BU YAZI HERKES İCİN DEGİL. USTUNE ALINMASI GEREKENLER İCİN Bİ YAZI. HER PARALI GİDENE DEMİYORUM SADECE AKLI BASINDA OLMAYAN ZUPPELER İCİN DİYORUM. DİGER ARKADASLARIN ANLAYISLA KARSILAYACAGINI UMUYORUM........
Betcile
Türkiye, Ankara
Bilkent Üniversitesi
ben sunu anlayamiyorum... bi kere bir insan akli basinda degilse, zaten oss sinavinda da Bilkent'in istedigi kadar bi puan yapamaz, cunku sorumsuzdur, dediginiz gibi akli basinda degildir ve sorumluluklarini yerine getirip ders calismadigi icin zaten o universiteye giremez ki.... ben anlayamiyorum yani bu sekilde tavir takinmanizi. benim ablam da Robert Koleji'nde okumustu liseyi. Robert Koleji de istanbulda sizin dediginz gibi, zengin zuppelerin gittigi bir okul diye bilinir. halbuki alakasi yoktur. cunku herkes "akli basindadir" dersler agirdir. herkes sorumluluklarinin bilincindedir ve bunlari yerine getirir. bahsettiginz zengin zuppeler de iki elinin parmagini gecmez, ve onlar da kendi hallerine birakilir. kaldi ki bu sayi devlet universitelerinde de vardir. sonucta her yerde, her tipten adam vardir nihayetinde. bilkent vea robert gibi belli puan isteyen okullarda bu sayi cok da farkli degildir. robertteki insanlarin cogunu bende taniyordum, ama dediginiz gibi degil bu insanlar. bence biraz fazla on yargili oldugunuzu dusunuyorum ben....
1 defa değiştirildi
En Son: 2007-08-18 00:19:34
hazalbck
Türkiye, Ankara
Bilkent Üniversitesi
bılkent paralı bı unı olabılır ama sıze sunu solıyım paralı bolumlerınden bırı hatta solıyım elektrık-elekronık bolumu burslu kısmı dııl dıkkat edın 333 le kapattı ayrıca ogrencı kalıtesının de dusuk oldugunu nerden cıkardınız bılgı sevıyelerını nerden bılıosunuz karakterlerı ayrı havalı olabılırler yada sıze ters gelen davranısları olabılır ama o okulun %90 ı derse gırdıgınde bambaska ınsanlar oluyor
yanı ben bunu baska bı msj panosunda daha solemıstım ama burda da solemek ıstıorum ınsanlarınbılkent hakkındakı bu onyargılarını olusturan sebep ıns kedı ve cıger diildir gercekten arastırıp bişeylerı bılıp de konusuolardır eger ole diilse gercekten yazık yanı.......