Mesaj Panosu

Türkiyenin En İYi Üniversitesi ve En İyi Bölümü
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-09-24 (20:47)
voyel
Bay
voyel
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
yeditepe üniversitesi işletme tabiki en iyisi Çok mutlu Şaka yapıyor

bilkent hakkında yaptığınız olumlu yorumlara katılıyorum.
tesk 2007-09-25 (15:15)
hazalbck
Bayan
hazalbck
Türkiye, Ankara
Bilkent Üniversitesi
tesekkur ederım ınsanın okudugu okul hakkında yalan yanlıs sozler duyması gercekten kotu bişiy .........
2007-09-25 (15:39)
cekirgeeee
Bayan
cekirgeeee
Avusturya, Wien
bu "en iyi üniversite benimki" kavgasi cok sacma bence...komplexe girmeden birbirnizi komplekse sokmamaya,okulunuzu basariyla bitirmeye bakin bence...pppeeeaace eyy Mr. Green
ay iyki ben türkiyede degilim,bizim burda sadece bitane secenek var zaten Mr. Green
neyse geyige devam,kimin ünisi en iysi söyleyin bakim Şaka yapıyor
2007-09-29 (11:41)
bbmlib
Bay
bbmlib
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Bilkent bilgisayar diyen arkadaslar;
Bilgisayar Mühendisliğinde sıralama şöyledir(Öss değil):

Boğaziçi
İtü
Hacettepe
Odtü...

ben hacettepe'de bilgisayar 2. sınıfta okuyorum bu kadar zor bi bölüm beklemiyordum.Pratik yapma açısından bize verilen lab. ödevleri sizi piyasadaki çoğu bilgisayar mühendisinden iyi hale getiriyor.
2007-10-09 (00:48)
ZXCV1234ASDF
Bay
ZXCV1234ASDF
Almanya, Kassel
TURKIYEDE BIRCOK UNIYI GEZDIM GORDUM, calısanları akademısyenlerı ıle ıletısımde bulundum mezun oldugum ıcın soylemıyorum en ıyı unı bilkent bolumu ise hepsini okumadan bilemem. Bilkent'de okumak ayrıcalıktır
2007-10-25 (23:38)
pakize
Bayan
pakize
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
devlette en iyisi hacettepe

vakıfta yeditepe Soğukkanlı
2007-10-28 (22:13)
zealous
Bayan
zealous
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
Gülüyor Çok mutlu katılıyorum bılkent unıversıtesı en ıı bolum
2007-11-01 (18:49)
cankayaiecakademikisler
Bay
cankayaiecakademikisler
Türkiye, Ankara
Çankaya Üniversitesi
ya amaaan ne kadar saf konular tartısıonuz yaa alla alla yani gerçekten inanamıorum abi bende özel okul ögrencisiyim kimse züppe yok demesin hele bilkentte yani geçin bunları arabayla parayla hava atmaya çalısan arabası olanla sadece cıkarımgezerim arkadaş olurum die beyni sökük kızlar yapmayın alla aşkına ki sonuna kadar savunuorum paralı egitim sacmalık adamla aynı puandasın sen mühendis olucan o ne olcagı belli diil ya böyle sacmalık olmaz abi bi ögrenci fakir dogduysa onun sucu diil o dierinin ne farkı var ondan yok ama gelecekte fark olucak biri muhtemelen zar zor geçincek dier yine krallar gibi işte böyle devam ettikce sosyal sınıf ayrılıkları olucak yine olan ülkemize olucak bir orda bi blimb mi ne var o bi tamsacmalamıs kimse görmeden yasamadan incelemedn konusmasın bilkentin egitimi gerçekten iyi bi egitim ve iş garantileri oluo keza odtüde öyle odtü türkienin en iyi devlet okulu bana bogaz içi sacmalıklarını geçin ya puanla al egitim yok itü bile daha mantıklı bi tercihtir ya o kadar yani egitim mi diosunuz ac abi bizimcankayanın ögretimelemanlarına bak egitimine bak adımızı duyan yok ama hocalarımızın hepsi türkie capında tanınan hocalar süper de egitim verilio kampusu yok sadece yani gelip görmeden bilinmio hiçbişiy öyle ötmelere benzemio imkan olarak da bilkent ve odtüden iyisi de yoktur. bilkent yavas yavas nurcu gençlik de dolmakta ama gerçekten züppeler asırı hala yok diyen de züppedir abi bütün özel okullarda züppeler var abi bunu kimse yok demesin yani geçin artık bunları ya valla ordan itü yıldız hacettepe ötmeyin bana bosuna odtü ve bilkentle yarısamazsınız denemeyin de hatta hade görüsürük itü lülerle görüsecez emös te zaten hade hayırlısı
2007-11-01 (19:08)
baha3458
Bay
baha3458
Türkiye, İstanbul
tabikide en iiiii si cumhurıyet işletme GülümsüyorGülümsüyor
kararsız... 2007-11-01 (19:21)
gisssem
Bayan
gisssem
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
ben onu bunu bılmem ama en kıyak bolum benım bolumum ıs garantısı var btırınce ısısm kesın gıbı bişiy:) ama unıversıte konusuna gelınce........bence ole adı var dıe bı unı ye gıtmek cok ama cok yanıs onemlı olan verlen egıtım ben bsım unının egıtımınden memnunum ama emınımkı daha ıılerı mutlaka vardr!tabe bole bı konu acılınca herkes kendı unısını ovuyo dogru ama sanırım duyduguma gore ODTÜ ve İTÜ iiymiş aama bu sadece duydugum gercegı ne bılemem orda okuyan daha ıı blır tabı kı de:)GülümsüyorGülümsüyor

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol