Mesaj Panosu

ev arkadaşı..
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

selam 2007-08-20 (17:47)
burak56
Bay
burak56
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
arkadaş bende ev arıyorum bana e mail çek burak_kivanc@hotmail.com
2007-08-26 (01:44)
Mojo
Bay
Mojo
Türkiye, Çanakkale
ark terzıoglu kampüsünde ev arayanlar bana ulassınlar ev tam merkezde bız tuttuk ve 1 kac arkadas daha arıyoruz kafa dengı olursak ev paylasa bılırız bu arada kız erkek farketmez odalarımız gayet buyuk Gülümsüyor unsalparlar@hotmail.com ulasmak ısteyenler eklesın tsk..
2007-11-29 (17:09)
Reha274
Bay
Reha274
Türkiye, Çanakkale
Artık ev arayan kalmadı heralde pek görmez oldum arkadaş ve ev ilanları herkez buldu çıktı heralde burak buldu onu biliyorum iyi muhabbetli evleriniz olsun bende buldum ev gibisi yok tekrardan anladım bunu Gülümsüyor bu arada başlıkta başa çıksın dimi Gülümsüyor seneye kayıt zamanı mesajlar hepinize gelmeye başlayacak
çanakkale ye gelicek arkadaşların dikkatine 2008-03-05 (21:15)
apriliarsv
Bay
apriliarsv
Türkiye, Çanakkale
burada okuyan arkadaşlar bilir ama bilmeyenlere birde ben anlatıyım arkadaşlar ben bigadayım ama merkezide ii biliyorum ve evlerle ilgili genel sıkıntılar var daha doğrusu ev sahipleri ile kira fiatları çok yüksek ilk bakışta ama emin olunki çok uygunada bulabiliyorsunuz bu yüzden aceleci davranmayın ben o hatayı yaptım ve baya bi zarara uğradım evinizi aman nolıcakki deipte merkez dışında bulmayın yürümeyi seven ben bile bu durumdan rahatsızdım ve ev sahiplerine sudan çıkmış balık gibi sarılmayın ilk başta iyi gözükürler sonradan en ufak bi seste veya arkadaş gelmesinde arıza çıkartırlar bu civarla ilgili sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum birde çanakkale merkez biraz daha iyi ama bulunduğum çevresinin insanları hepsi olmasada büyük bi kısmı üçkağıtçıdır buna dikkat......
:) koptum ya. 2008-03-22 (03:39)
Metropolboy86
Bay
Metropolboy86
Türkiye, Çanakkale
Selender bi haritaya bak istersen. Gülümsüyor
& 135 km bayramiç üzerinden
& 174 km çanakkale üzerinden

Arkadaşlar bu ne saçma bi konudur. Siz bu ev işlerini oyun sandınız galiba. ::::::::

A: Merhaba eve çıkalıım mı?
B: sen kimsin?
A: Ahmet
B: Ahmetsen sorun yok o zmn hadi çıkalım. Gülümsüyor

Eve anlaşamayacağınız arkadaşlarla çıkarsanız. O ev size huzur getirmez, olanıda götürür. Şekil 1-A . (Yurda girin 1 sene kalın. Orda insan tanıyın ve kadronuzu kurup çıkın)

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol