kardes bende düzcede okudum bır yıl 2003-2004 te
sımdı konyadayım ama senede bır ıkı defa gıdıom
bence cok gusel
ama yanında orayı gusel yapan bırısı varsa tabıkıııııııııııııııı
Ben Boluyu beğenmeyen arkadaşlara söyleycek söz bulamıyorum..ben Düzcede okuyorum 2. senem burayı sırf mecbur olduğum için seviyorum..yoksa sevilcek bi yer değil ne şehir ne de fakülte..boludaki merkez kampüse bi kere gitmiştim bence imkanları buraya göre çok iyi yaşamasını bilene tabi siz şikaye edenleri bi de buraya getirmek lazım...dağın başında bi yer doğru düzgün kantinimiz bile yok yurt desen onu hiç sormayın...kısacası bolu gibi bi yerden şikayet edenleri düzceyi göstermek lazımmm!!!!

2000 2002 arasında üç dönem bende okudum boluda...ve de giresunluyum (tirebolu)kökez zuyundanda çok içtim ama tez ayrıldık nedense (kökez suyunu hatırlayınca mutlu oldum sudeye teşekkür)o lafı fizikte okuyan bir eleman çok söylüyodu kendini avutmak için yedinci sene okudu fizikte.
öğrenciyken orada yaşadıklarımı lanet bir zaman aşımı gibi hissediyordum ama daha sonra çok da güzel anılarım olduğunun farkına vardım ..daha doğrusu yaşadığım kötü olayların komik yanlarını görebilmeye başladım bundan dolayı oradan ayrıldıktan sonra hiç gelmesemde boluya.çok da kin duymuyorum soba sorduğum esnafın gir içerde bak bana ne soruyon demesine...neyse güzeldi li geçmiş zamanları düşünürken kıbrısta okuyorum şimdi ve burada ufak ufak gelenek farkı değil yerli halkla aramızdaki koskocaman bir kültür..edindiğim tecrübe sonunda türkiyenin neresi olursa olsun öğrenci hep daha fazlasını isteyecek ve daha fazlasını bekliyecektir.biz genede yaşadığımız yeri sevmeye çalışalım.güzel yanlarını görüp mutlu olalım.bi cumartesi git abantta eşşeğe bin mesela .turu bi liraydı ben ordayken.ha şimdi kızak vardır çok hoş oluyo walla yukarı çıkarması zor biraz ama inerken keyifli olmalı baya ...saygı ve sevgiyle...
LYCRa demiş ki...
"kardeş bu bolulular kendini ne sanıo? kökez denen haltlardan sidik gibi ılık su akıo bi de övünüolar onla! bu adamlar memleketlerinden başka bi yer görmemişler ki!! yok kökezden su içen gidemezmiş kalırmış bilmem ne! ondan nüfusunuz 50 000! öğrenci olmasa acaba ekstradan 30 000 nüfusu nerden bulacaktınız? izzet baysal ı bile küstürmüşsünüz! walla aklı olan gelmesin.. gidin van da okuyun hic deil kıro der gecersiniz.. ama bolu dakilere sölicek küfür bulamıosunuz.."
Ben de diyorum ki...
Şehrin içine tıkılıp kaldığınız belli. Yazın bile soğuk akar Bolu Dağları'nın suları. Haziran ayında bile kar vardır dağlarında. Nüfus 50.000 miş. Öğrenci 30.000 miş... Yesinler bu rakamları. Nüfus sayımında öğrencileri ikamet ettikleri yerde (tabiri caizse babalarının evlerinde) sayıyorlar. Siz nasıl eğitim görüyorsunuz. Bolu'da 30.000 öğrenci yok. Düzce ve diğer okullar dahil 20.000 öğrenci var. Ve Bolu'nun nüfusu da 50.000 değil... Otobüsle şehre girerken "şehrin nüfus ve rakım" bilgisinin yazılı olduğu tabloya bakmayı deneyin.
Siz okuyup, bu ülke için faydalı olmaya çalışmalısınız. Bu ülkenin öğrenci ve vatandaşlarını abartılı ve yanlış bilgilerle kandırmaya değil!..
---------------------------------------------------
Ben Boluluyum BOLULU oluşumdan da gurur duyuyorum.. GÜLÜ BİRGÜN BOLU'YU ÖLÜME KADAR SEVECEĞİZ..
arkadaşım gelmeseydinis ya seven sever sevmeyen..... Allah Allah ya bennce çok güsel bi yer karalamaya çalışmayın şimdi
özelikle boluda ünveristenin yukarısında bolu gölçük gölü var.oraya gidin ormanda mangal yapın.konakta resim çekilin bu da yetmezse yüksek dağlara tırmanın.