şu sıtede eskıden adam gıbı ınsanlar vardı hala yokmu var ama bos konusan herbıseye muhalefet olmayan calısan gerızekalı tıpler arasında kayboluyorlar baslıklara sızene zartzurt yazarak yada kendınce ukalaca davranan tıplere sınır oluyorum yanı dangalaklıga bak buraya gelenıon yarısı cıdden egıtım ogretım hakkında bılgı aryr yada dalgasına zaman gecırmeye gelmıs madem acmıyor ne cevap yazarsın hayır olmaz ama 2 cıns cevap verırse(kendınce!) bası goğe ercek ! cocukca salaklıklar ıste sınır oluyoprum bunlara!
"niyazi99" demiş ki:
ha bide elinde tesbih sallayıp bağrı açık dolaşanlara, takım elbise gibi bi resmiyeti kendi saçmalık düşüncelerine alet edenlere tav oluorum. sizin yüzünüzden ileride mesleğimden ötürü giymek zorunda olduğum ve uzun bi süre giyeceğim kıyafetten tiksindirttiniz.
baba süper haklısın aynen takım elbiseden bende nefret ettim zaten sevmezdim iice ayar oldum giyince takımları babalar gibi hissediyorum kendimi yaw
sabahın 8 inde fakülte kapısında kimlik kontrolu yapıp ama 4 yıldır beni bu kapıda goren ve bi gun kimliğim olmadıgım için dersi kaçırmama neden olan gerzeq güvenliklere acayip uyuz oluyorum (aynı şahıslar 15 dakika sonra ortadan kaybolmaktadır) ayrıca sabah 8 den once gelindiğinde ise içeriye girilememektedir çünkü kapılar kilitlidir. ayar oluyorum bu durumlara + sabahın 8 inde bizi imam efendiyle uyandırıp derse sokan zihniyeti kınıyorum (bu olaylar mesleki eğitim fakultesinde ceryan etmektedir.)

"filters" demiş ki:
sabahın 8 inde fakülte kapısında kimlik kontrolu yapıp ama 4 yıldır beni bu kapıda goren ve bi gun kimliğim olmadıgım için dersi kaçırmama neden olan gerzeq güvenliklere acayip uyuz oluyorum (aynı şahıslar 15 dakika sonra ortadan kaybolmaktadır) ayrıca sabah 8 den once gelindiğinde ise içeriye girilememektedir çünkü kapılar kilitlidir. ayar oluyorum bu durumlara + sabahın 8 inde bizi imam efendiyle uyandırıp derse sokan zihniyeti kınıyorum (bu olaylar mesleki eğitim fakultesinde ceryan etmektedir.)

Valla abi haklısın diom da bişey demiom. Bu okula bombayla girsen kimse sallamıcak valla dingonun ahırı gibi atını alan gelio geçio anasını satiim. tüm güvenliklere gıcıım
"niyazi99" demiş ki:
"filters" demiş ki:

Valla abi haklısın diom da bişey demiom. Bu okula bombayla girsen kimse sallamıcak valla dingonun ahırı gibi atını alan gelio geçio anasını satiim. tüm güvenliklere gıcıım
aynen hafızlar sabah sabah arama tarama yapıyolar lem adam bi dalgayla gelse zaten oglen vakti gelir okulun yogun oldugu zaman hesabı neyse filters da mantıklı kardeşlerimdendir zaten

ikinci öğretim olmamıza rağmen sabahın körüne ders koyanlara
akşamın dördünden sonraya 4 saat uyglamalı mat dersini koyanlara
5 milyonu bozamayan kantin göervlilerine .
BİDE YANMAYAN ÇAKMAKLARA UYUZ OLUYORUM....
VALLA YA...
bende özgeye....
günlerce pesine takılıp sana takılan adamın onu tersleyince ben sana mı takılıorum abla ama istersen tanısabiliriz demesine SİNİR OLUYORUMMMM
bu tip adamların konyada daha fazla olmasına daha da sinir oluyorum...
baiser
Türkiye, İstanbul
İstanbul Bilim Üniversitesi
bilmeden konuşanlara, oha falan olan kızlara, yolda yürürken ıssız adada 10 sene yalnız kalmış gibi laf atan insan dışı erkeklere, feministlere gıccıkkkkk oluyorummm