Mesaj Panosu

Fransaya Gelecek Arkadaslara Tavsiyeler
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

ÇOK ÖNEMLİ LÜFEN.. 2007-01-09 (13:08)
ShockeD
Bay
ShockeD
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
arkadaşlar ben fransaya gitmek istiyorum şu an burda bi üniversitede dördüncü senem fakat bırakıyorum ve fransaya gitmeyi düşünüyorum ama fransızca bilmiorum az önce fransız kültürü aradım ve fransızca olmadan vize alamassın dolayısıyla kayıt yaptıramassın dedi.. Amerikan üniversitelerini sordum onlara başwuruyu kendin yapıcaksın dedi..

bunun yanında benim şöyle bi şansım daha war orda bi şirkete ortak olabilirim ve işveren vizesi alabilirim fakat bu seferde orda üniversite kaydı yaptırabilirmiyim bilmiyorum.. bi bilginiz warsa yardımcı olursanız çok sewinirim.. eğer orada çalışıo görünürsem askerliide paralı olarak yapmayı düşünüyorum böle bi imkanım warmı bilen birileri lütfen yardımcı olsun.. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
2008-03-18 (17:55)
capitan
Bay
capitan
Türkiye, Ankara
Polatlı Atatürk Lisesi
ben dil kursuna gidicem yazılıcam da peki nasl vize alıcam yardım edersen sevinirim
2008-03-27 (23:32)
babayes
Bayan
babayes
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
DİL EĞİTİMİ İÇİN NE YAPMAM LAZIM. PASAPORT VİZE OLAYLARI TAMAM. Y.LİSANS ÖNCESİ ÜNİ. DİL EĞİTİMİ ALMAK İSTİYORUM BAŞVURU ÜCRET ZAMAN?
2008-05-10 (15:10)
arpil
Bay
arpil
Türkiye, Sivas
Şarkışla Anadolu Lisesi
selam verdiginiz bilgiler için teşekkürler.Benim bir sorum olacaktı:benim babam albi civarında oturyor bizde bu yaz gidecegiz ben orda siyaset bilimi ve uluslar arası ilişkiler okumak istiyorum bunun için ne yapmam gerekli biligisi olan birisi varsa lütfen cevap versin tşk..

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol