Mesaj Panosu

dostlar sızce vakıfa o kadar para vermek dogru mu?????
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
dostlar sızce vakıfa o kadar para vermek dogru mu????? 2005-09-27 (15:06)
ımoteph87
Bay
ımoteph87
Türkiye, İstanbul
slm dostlar,
dostlarım herkese sllmlar yaa allah askına sıze bısey demek ıstıorum burda bellı baslı nuıversıteler var dımı yok bogazıcı ıtu ıstanbul unı...bunu gıbı....devlete lafım yok ama vakıf unıversıtelerıne mılyarlar saymak yerıne yurtdısına devlet unıversıtelerınde okumak sızce daha karlı degıl mı????
mıllet yıne bu sene vakıf unıversıtelerıne para sayıyor 4 senelıgın 50-70 mılyar tabı bu hazırlıkla braber.....yaa soylermısınız sızce bu mu gelecek ıcın daha ıyı yoksa yurtdısına gıdıp cok ıyı bı karıyerle turkıyeye dnmek yada orda kalmak mı????ben sunu demek ıstıorum vakıf unıversıtelerı sadece bence burslu kazanıldıysa gıdılmelı...paralı gıdıorsanız cook buyuk bı hata bence sızce?????
arkadaslar yorumlarınızı beklıorum belkıde tartısacagımız bı konu dıger arkdaslarımıza yol gosterır

herkese egıtım hayatında basarılar dılerım
ve sunu demek ıstıorum:UNIVERSITEYE KAPAGI ATAYIM DIE DUSUNMEYIN GELECEGINIZI DUSUNUN.......
2006-01-30 (20:24)
1-sen oyle kolay mı sanıyorsun yurtdısına gıtmeyı
ben 5 ay kabul belgesı bekledim.
2-Burda vakıf unısıne vercegın paranın belkı bıraz daha fazlasını yurt dısında harcıyorsun.
3-Yurt dısına gıttın dılın yetersızse baslıycan hemen kurslara yeterlılık sınavını verınce sanacaksın kı bu dıl bana yeter sınavlara gırceksın arka arkaya fıyasko sonra dıyeceksın kı keske turkıyede bır vakıf unısıne gırsedyım ama ıs ısten gececek.
4-yurt dısında burdakınden daha cok harab edeceksın kendını(yabancı ulke-yabancı ınsanlar)
Bılkent ten aldıgın dıploma yurt dısındakı unılerden asagı kalır bı dıploma degıl.
Kısacası Sen napacan yurt dısında ya otur pasa pasa oku burda.
2006-08-18 (09:43)
tanto-angel-como-diablo
Bay
tanto-angel-como-diablo
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Çok sığ düşünceler...Ben kendi alanım için konuşuyorum.Yabancı dil.Bilkent'e yılda 10 milyardan fazla vereceğime ve iki dilin çeyreğini bile öğrenemeyeceğime giderim İsviçre'ye Fransızca, İtalyanca ve Almanca öğrenirim.Bilkent'e toplam yaklaşık 50 milyar para vereceğime.Giderim İsviçre'de hem çalışıp hem dil öğrenirim.Dili bildikten sonra diplomaya çok bakmıyorlar nasıl olsa.Ben İsviçre'den geldikten sonra Bilkent'linin paralı okuyanını mı tercih ederler sence!
2006-08-18 (11:56)
"tanto-angel-como-diablo" demiş ki:
Çok sığ düşünceler...Ben kendi alanım için konuşuyorum.Yabancı dil.Bilkent'e yılda 10 milyardan fazla vereceğime ve iki dilin çeyreğini bile öğrenemeyeceğime giderim İsviçre'ye Fransızca, İtalyanca ve Almanca öğrenirim.Bilkent'e toplam yaklaşık 50 milyar para vereceğime.Giderim İsviçre'de hem çalışıp hem dil öğrenirim.Dili bildikten sonra diplomaya çok bakmıyorlar nasıl olsa.Ben İsviçre'den geldikten sonra Bilkent'linin paralı okuyanını mı tercih ederler sence!

isviçrede 10 milyar yetecenimi sanıyorsun aylık giderim sadece isviçrede en az 2 iel 3 milyar arkadaşım bir de üniversite eklenince sana senelik 40 milyara yakın para gider lütfen bilginiz olmadan insanların aklını bulandırmayın yok oraya giderim yok şuraya giderim diyee öncce bir araştırında ondan sonra gidin gideceniz yere kulakdan dolma bilgilerle hareket etmeyin Üzgün Çok mutlu
Ücretsiz Kayıt Ol