Mesaj Panosu

BİLKENT "İŞLETMEDE" OKUYANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSU
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-02-12 (07:35)
"cadenza88" demiş ki:
mrb...ben başkent üniversitesindeyim we bende bilkent işletmeye geçmek istiyorum...bunun için yapman gereken google a girip yatay geçiş bilkent yazman o zaman gereken şartlar çıkıcak ama işin zor olan kısmı warki o da cope-proficiency i geçmek.........

oncelikle inglizce dilini bir iiicene ogren, sonra 4 saat oturursun, tualete falan gidersin, COPE sinavi bence pek zor degil... ama eger gechmessin 1 yil hazirlikta okursun, university life die bir dersini alirsin, sonrasi daha biji sanirim... hazirlik sinifini bitirirsen sanirim ikinci sinifa yatay olarak gechebilirsin ki ders farkina bagli.. ne derslerini aldigina...
2007-02-12 (17:02)
MHMT1905
Bay
MHMT1905
St.Barthelemy
"DarKhAn" demiş ki:
"cadenza88" demiş ki:
mrb...ben başkent üniversitesindeyim we bende bilkent işletmeye geçmek istiyorum...bunun için yapman gereken google a girip yatay geçiş bilkent yazman o zaman gereken şartlar çıkıcak ama işin zor olan kısmı warki o da cope-proficiency i geçmek.........

oncelikle inglizce dilini bir iiicene ogren, sonra 4 saat oturursun, tualete falan gidersin, COPE sinavi bence pek zor degil... ama eger gechmessin 1 yil hazirlikta okursun, university life die bir dersini alirsin, sonrasi daha biji sanirim... hazirlik sinifini bitirirsen sanirim ikinci sinifa yatay olarak gechebilirsin ki ders farkina bagli.. ne derslerini aldigina...

arkadaşım dört başlıktır yazdıklarını okuyorum ve bu akdar kötü Türkçe kullandıgın için hiç kendinile utanmıyomusun.. resmen İngiliz özentisi olmuşsun kusura bakma.. Ş diye harfimizi alfabeden atmak istiyorsun herhalde.. Çağdaşlık dediğin kendi benliğini korumakla başlar.. Bilkent'in verdiği o dandik ingilizceyi hava atmak için kullanman inan bana çok acı verdi.. utandım resmen.. Y harfi yerine J, Ç yerine ch kullanıyosun bunlar da ne oluyor.. Atatürk'ün verdiği emanete hıyanet etmek çok mu hoşuna gidiyor.. Bilge KAğan'ın dediği öğütler hiç mi kulağınızda çınlamıyor.. Fatih Sultan Mehmet'in 7 dili bilip de sadece kendi dilini konuşmasını hiç mi örnek almıyorsun.. Bu vatana hainliktir.. Umarım hatanı görürsün..
bu ülkeyi YA SEV YA TERKET Soğukkanlı Soğukkanlı Soğukkanlı Soğukkanlı
2007-02-14 (07:58)
Alıntı:
arkadaşım dört başlıktır yazdıklarını okuyorum ve bu akdar kötü Türkçe kullandıgın için hiç kendinile utanmıyomusun.. resmen İngiliz özentisi olmuşsun kusura bakma.. Ş diye harfimizi alfabeden atmak istiyorsun herhalde.. Çağdaşlık dediğin kendi benliğini korumakla başlar.. Bilkent'in verdiği o dandik ingilizceyi hava atmak için kullanman inan bana çok acı verdi.. utandım resmen.. Y harfi yerine J, Ç yerine ch kullanıyosun bunlar da ne oluyor.. Atatürk'ün verdiği emanete hıyanet etmek çok mu hoşuna gidiyor.. Bilge KAğan'ın dediği öğütler hiç mi kulağınızda çınlamıyor.. Fatih Sultan Mehmet'in 7 dili bilip de sadece kendi dilini konuşmasını hiç mi örnek almıyorsun.. Bu vatana hainliktir.. Umarım hatanı görürsün..
bu ülkeyi YA SEV YA TERKET Cool Cool Cool Cool

Bilseydin benim turk oldmadigimi oyle soylemezdin sanirim, ama kusura bakma c yerine ch yazdigima, turk klavyem yok, virtual klavye olsaydi da kullanmak istemezdim, ben Turkieyede 9 sene okudum, kolejden bashliyarak, sonrasi YOS (yabanci ogrenci sinavi) girerek Bilkenti kazandim, memnunum Turkieyede okuduguma, ama ne yazziki oradan gitmek zorunda kaldim... hemide Turkiyede bi suru yabanci ogrenci okudugunu da biliorsun zati, ne diiim.. benim hatam, bashtan soyleseydim... ama sonuchta ben arkadasha yardim etmek istedim, sense gayet iicene cevabini verdin, neden cunku benim Turkcem demmek iyi derecede 5 yil Turk dilini kullanmadigima gore, hich kimseylen konushmadigima gore, bir bakishtan sana tsk ederim diger achidan neden o derecede tepki gosterdigine shashiriorum... ne var adam belkimde yurt dishinda dir... eeeh Gülümsüyor
neysem... ozledim laaa Ankarayi Istanbulu... sende boyle cevabini verince, Turkiye degishmedi, Gülümsüyor ve ayni derecede guzel ulke kalio...
2007-02-14 (17:44)
MHMT1905
Bay
MHMT1905
St.Barthelemy
Hrant Dink'de sözde yanlış Türkçe kullandıgını ifade ettiginden yargılandı..onun için Türkçe'yi iyi bilmesen bile kurallarını bilirsin.. ş harfin yoksa s yi koy yine iyidir.. ama sh olmaz.. bu dile hakarete girer..

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol