arkadaşlar bu burslar ne zaman açıklanacak yavvv acil yardım
daısssy
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
arkadaşlar ya,bu başbakanlık bursu ,yurtkurdan başvururken işaretlencekmiş die duydum!ben orda işaretlememiştim hiç birini.şimdi başbakanlık bursuna ben başwuramıcak mıyım ya?

: bilen warsa yardımcı olsun nolur

mrb ben yeni üye oldum sayılır çok bilgim yok umarım yardımcı olursun banada kredi ve yurtlar kurumuna başvuru hangi yolla yada yollarla yapılıyo.cvp verrirsen çok memnun olurum.teşekkürler

zararlı
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
daisssy: kyk başvurusunda öle seçenek yoktu ve başbakanlık bursuna başvuru halen başlamadı..
lazgülü :
www.osym.gov.tr sitesinden yapılıyor ama tarih çooktan bitti ve sonuçlar bilem açıklanıyor artık geçmiş olsun demek en hayırlısı
başbakanlık ve diger bursları araştırmak gerek..
EczMcGebo
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
başbakanlık bursu veya öğrenim kredisi için tercih formunda yer alan seçenekleri işaretlemek yetiyordu. hangisinin çıkmış olduğu da okul dönemi içinde panolara asılır.
burdan başvurmayanlar için nerden ve nasıl başvuru yapılıo bilmiyorum.
ama yeni üniye başlıcak arkadaşlara tavsiyem sürekli okul panolarını takip edin.. herkese başarılar...
ben yabancı uyrukluyum acaba nerelerden burs alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Başbakanlık bursu başvurusu ne zaman başlıyor bilen var mı?
pogila
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
arkadaşlar aranızda yüksek lisans öğrencisi yok mu hiç yüksek lisans öğrencilerine başbakanlık bursu çıkıomu?normalde öğrenim 2 katı çıkıo ve ben üniversitede öğrenim yatıodu bilen var mı hiç?
bır arkadasım formasyon alıyor..tessız yuksek lısans...ona burs verılıyormus acaba ne zamana kadar alabılır suresı nedır dıye dusunuyoruz...cunku egıtım 1.5 yıl suruyormus ne kadar surecek bılgısı olan var mı?normalde master 2 yıllık gorunuyorda....
nesem
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
Arkadaşlar ben iki yıl önce bir meslek yüksekokulunu kazandım ve ordayken öğrenim ve harç kredisi aldım mezun olduktan 2 yıl sonra da dikey geçiş sınavıyla bir lisans programına yerleştirildim Su an intibak döneminde gözüküyorum başbakanlık bursuna başvurmak istiyorum Ancak şartları taşıyıp taşımadığımı bilmiyorum kyk sitesine girdim telefon açtım işi bilen yok bu konuda bilgisi olan varmı Başvursam çıkma ihtimali nedir