sevgili cyber
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
sevgili cyber 2005-10-20 (22:41)
Zeypey (ZEYPEY)
Zeypey (ZEYPEY)
İtalyaDa tiyatro okumak istiyorum. Belki biliyorsundur prontoitaliano da dil kusuna gidiyorum ve bana milano şehrini önerdiler. Ancak ben diğer şehirler hakkında da bilgi almak isterim. Buna eşgüdümlü olarak bir master programına da başvurdum. Tiyatro eğitimini şu anda okuduğum kimya bölümünü bitirdikten sonra yapmak istiyorum. bunun için inşallah 1 sene daha okumalıyım. bana önerilen master programı Milano'da MDS master in strategic design adı altında firmaların hareket politikjalarını belirliyormuş.Bu masterı yapmak isteyişimin bir sebebi de bana bu vesileyle burs ayarlanabilecek ve diğer yıllarda bir şirkette çalışmaya başlarsam para kazanabileceğim. Para kazanmak oradaki hayatımı idame ettirebilmem açısından da çok önemli çünkü. Bana bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim. Şİmdiden teşekkürler
(NOT:Bana cevabını alwaysstage@yahoo.com adresinden de yazabilrsin. Bir de kendin ve öğrenimin hakkında bilgi verirsen sevinirim)
2005-11-01 (10:42)
Veysi Kocaman (cyber)
Veysi Kocaman (cyber)
selam zeypey sanirirm sen hangi universitede okumak konususnda ve de ekonomik alanlarda kafana takilan sorular var? Oncelikle arkadasim italya bir tur turkiye dusun ne kadar batiya gidersen yasamda o kadar pahali ama ne kadar doguya gidersen o kadar yasam ucuzluyor..Buraya hemen gelip is bulman oldukca zorrrr.Bunun icicin buraya gelmeden once en az bir senelik ogrenci harcamasi elinin altinda bulunmasi sart.iKiinci olarak senin bolumun hakkinda bilgi sahibi deilim ama milanodaki universiteler bencede daha iyi..Bolumumu sormussun ben eczacilik fak.sevgiler..
2006-02-08 (07:27)
Byyturk (byyturk)
Byyturk (byyturk)
meraba ben belirli nedenlerden dolayı eğitimimi italyada devam ettirmek istiyorum.fakat devlet üniversitesinde okumak istiyorum maddi imkanlarımdan dolayı. şu anda odtü de lisans ögrencisiyim.2. sınıfta okuyorum fakat bu bölümde okumak istemiyorum.tek secenegim yurtdışı çünkü tekrar üniversite sınavına girmek istemiyorum 2003 de öss ye girdim 345 almıstım .bunları yazıyorum çünkü araştıtırken okulların ve puanların denkligini gördüm bu önemli mi ve italya da endüstriyel tasarım okuyabilecegim devlet üniversiteleri hangileri yani iyi olanlar ve yılda ne kadar harcamammız gerekiyo. yardımcı olursanız sevinirim.
mail adresim byturk@hotmail.com
toprak 2006-11-07 (14:16)
Avrupalı (avrupalı)
Avrupalı (avrupalı)
merhaba benım ailem italyada yasıyor..bende turkıyedeyımm..super lise inglizce bolumu mezunuyum..yds sınavına çalısıyorum..ama sınavı kazanamazsam italyada okumak isterim ama ben aileme yuk olmak istemıyorum..bologna kentinde evimiz var..bu benım için avantac olurmu..yada ne kadar masrafı bulur devlet unversıtesınde okumak isterim.farklı bolum okuma imkanım varmı?onerınız nedir..unuversıte okumayı çok istiyorum..ailemın yuzunu kara çıkartmak istemıyorum..gerkirse çalışacam unuversıte paramı kazanırım..super lisenın bısenesı hazırlıktı bu bir sorun olurmu?..benım yonlendırecegınız bır yer varmı..yardımcı olursanız sevinirim