Mesaj Panosu

SİNGAPUR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ARKADAŞLAR
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2006-05-21 (12:28)
Singapur ile ilgilenen arkadaşlar.. Singapur'Da NTU universitesi ile mailleştim..Türk liselerini değerlendiriyoruz dediler..Ama sınavlardan bahsettiler bana...Oraya gidenlerin girmesi gereken bazı sınavlar var...İngilizce için TOEFL falan sormuyolar ama Sınavlar zaten ingilizce..Örneğin ben bilgisayar muhendisliği okudugumu ve orada da "computer science" okumak istediğimi söyledim söyledim....Sınavları verebilirim dedim..Bide bu işin mulakatı var...Büyük ihtimal mulakatta okdumak istediğiniz bölüm ile bilgiler sorucaklar..Yani Türkiye'Deki gibi bam güm girmek imkansız...Onlara dedim ki sınavları verirsem ne mulakatı ben zaten herşeyi tehlikeye atıyorum dedim...Bi şey yapamayız dediler..

Birde Singapur'dan bir Türk işadamı ile bağlantıya geçtim..Aylık ne kadar lazım dedim okumak için...3.500 $ dolar falan dedi.. Bende MSN'Den hemen engelledim onu Gülümsüyor

Alttakiler sayısal bölümlere yerleşicek olan arkadaşlara soulacak matematik ve fizik konularını içeren döküman...Bunu da onlar gönderdi..NAnyang Teknoloji uni..

http://rapidshare.de/files/20999448/A_Maths_Syllabus_2006.doc.html

http://rapidshare.de/files/20999772/Phy_Syllabus_2006.doc.html
2006-06-03 (12:15)
tanto-angel-como-diablo
Bay
tanto-angel-como-diablo
Türkiye, Çankırı
Kurşunlu Anadolu Lisesi
Ben onceleri avrupa universitelerini dusunuyordum, fakat sonra uzakdogu univeristelerini dusunmeye basladim.Henuz kapsamli olarak arastirmadim zaten benim icin en basta gelen soru oralardaki egitimin fiyatlari.Eger cok fazlaysa zaten hic dusunmeyecegim bile.Fakat senin o soyledigin fiyat cok ucuk geldi.3.500 avro mu ne biraz fazla geldi.Hem de aylik.Onun yerine ukraynada ben 30 sene egitim gorurum Göz kırpıyor msn selcuktastan1@hotmail.com eklersen sevinirim.
acil 2007-07-16 (02:17)
masalsiz
Bay
masalsiz
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
ya arkadaşlar benim bi sorum var. singapurda eğitim görmek için lise düzeyine kadar olan durumumuz yani diploma notumuz ne kadar etkili?

cevap verirseniz sevinirim
mrb 2008-01-08 (02:08)
rikocan85
Bay
rikocan85
Türkiye, Erzurum
Atatürk Üniversitesi
mrb tolga 06 benim singapur egitimi hakkında bir kac sorum olacak bu yıl biyoloji bolumunden mezun olacagım singapur master programına katılamk istiyorum ne gibi işlemlere gerekmekte kişisel basvurumu yapıyoruzz yoksa agenta aracılıgı ile oradaki universitelerde master prog ucretli i universiteler burs veriyorlar mı ve ingilizce ne kadar gerekli simdiden tesekkurler

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol