vatandaşa sorduk! gazi nedir??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 28
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2425262728

2008-05-29 (23:31)
Kgjl Hjgvkhb (mvsmlr)
Kgjl Hjgvkhb (mvsmlr)
monacodoom demiş ki:
mvsmlr demiş ki:
imaj bozucu yan etkenlerden bende rahatsızım ama yinede memnunum üniversitemden..lüzümsuz insan sayısı lüks düşkünü tikisi metalcisi cartı curtu az ve biçok ünv den daha sakin huzurlu...kastım eğitim fakültesidir.. Göz kırpıyor

tikinin, metalcinin ne zararı var ki size...herkes aynı tip olunca mı huzur oluyor...

tikiden metalciden rahatsız olmam herkesin aynı tip olmasını istemem almaına gelmiyor bu mümkün değil zaten..benim yaşam tarzım bu acaip şekilde giyinen insanlardan,özentilerden,farklılığı kendine görev bilenlerden hoşlanmıyorum.çünkü giyinişlerinin kısmen iç dünyalarını yansıttığını biliyorum..usturublu mütevazi giyinen insanlar olsa çevremizde daha hoş olmazmı..
2008-05-29 (23:33)
Kgjl Hjgvkhb (mvsmlr)
Kgjl Hjgvkhb (mvsmlr)
2kol3bacak demiş ki:
mvsmlr demiş ki:
imaj bozucu yan etkenlerden bende rahatsızım ama yinede memnunum üniversitemden..lüzümsuz insan sayısı lüks düşkünü tikisi metalcisi cartı curtu az ve biçok ünv den daha sakin huzurlu...kastım eğitim fakültesidir.. Göz kırpıyor

c bloka uğra istersen arada bir Mr. Green

ben f bloktan öteye pek uğramıyorum..c bloğun önünden geçiyorum arasıra ama pek farklı bi tipe rastlamadım..
Sayfa / 28
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 2425262728