DİDİM'DE ALIŞMANIZ GEREKEN ŞEYLER LİSTESİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

BUNLARA İYİ ALISIN ÇÖMESLER 2006-01-08 (22:55)
Suzuki Hayabusa (SUZUKİ HAYABUSA)
Suzuki Hayabusa (SUZUKİ HAYABUSA)
--İLTİŞİMDEN DERSTEN ATILMAYA
--DAVRANISTAN KALMAYA
--HADEME BİLO'YA(YENİ NESİL AJAN (xXx)
--TUĞRUL DENEN ÖĞRENCİ DÜŞMANINA(ANCA TEPEGÖS TASIRSIN)
--YILDA 1-2 KES GÖRUNEN ESRARNGİS MÜDÜR(100 KİŞİLİK OKULDA KİMLİKSİS ÖĞRENCİLERİ SINAWDAN ATAR)
--BAHATTİN HOCANIN MADEN ÇIKARMA ÇALISMALARINA
--BUYUK UMUTLARLA BEKLYİP FOS ÇIKAN HAZIRLIK KISLARINA
--TUVALETTEKİ BOK KOKUSUNA
--DÜNYADA KİMSENİN OKUMADİĞİ KİTAPLARDAN WİZE OLMAYA
--KENDİNİ RUS İBRAHİM SANAN EDEBİYAT HOCASINA
--DEWRİMCİ(SN KİMSİN YAHU) Şaşkın Gözlerini yuvarlıyor Göz kırpıyor Çok üzgün, ağlıyor Gülüyor
--
2006-01-09 (17:38)
Galdor (_Galdor_)
Galdor (_Galdor_)
aklıma bi kaç şey dha geldi.sanırım bunlarada alışmamız lazım
* Okuduğu yeri universite zannedenlere.
* Kişi başı kira vermeye
* Yurt görevi gören otellere
* 1 saat masa tenisi oynamak için 2lira 50 kurş vermeye.
* Binlerce konut ve kışın bo konutlarda oturan kimse olmamasına rağmen kiralık ev bulamamaya.
*(buna özellikle 1 sınıfların alışması lazım) Havasından geçilmeyen çömezlere(sanki biz yeni geldik onlar 2 senedir burdalar:D)
* Atilla Hocanın resmen kalmak için tasarlanmış ödevlerine.
2006-01-09 (17:56)
Brkl (brkl)
Brkl (brkl)
benden bir kaç ekleme daha;

* Yaratıcı forum yazarlarına:D
* MP3 çaları eline yapışmış olan brkl'ye Göz kırpıyor
* 30 Gün tatil yapamayıp finallere çalışmak için didim'de mahsur kalan 1. sınıf öğrencilerine
* Ödevin verilemsine 1 hafta kalmasına rağmen hala bana '' baba ödev neydi'' diye soran sorumsuz 1. sınıf öğrencilerine
* Halı saha maçları esnasında kavga çıkmasına
* Okul önünde kızlara artistlik aypıcam diye çıkış saati motorla minibüsün önünde yere yuvarlanan Akbüklü cengaverlere Çok mutluÇok mutlu ( based on a true story)
* Atila hocanın bi daha ki sınavında acaba cevapları arka sayfada tersten yazıp yazmayacağını tahmin etmeye calışan zavallı 1. sınıf öğrencilerine
* Sabahları kapıların yumruklanmasına (akbüklüler için)
* Ağzında ''literatür taraması, araştırma önerisi, araştırma raporu, fizibilite etüdü, kara geçiş analizi vb'' akedemik terimleri gayet normal bir şeymiş gibi kullanan kültürlü 1. sınıf öğrencilerine Göz kırpıyor

şimdilik bu kadar hadi sizde bişey yazın okumakla olmuyor
2006-01-09 (18:33)
Monoece (monoece)
Monoece (monoece)
Didimde alışmamız gereken çok şey var.Mesela
-Sineması olmamasına
-Chatcafelerdeki öğrencilere
-Bahar şenliğinde gelen DİMDER grubuna
-Didim gibi bir yer için kavga eden forumdakilere (herkes haklı ama..)
-Ödev yapmak için uğraşan 1. sınıf öğrencilerine
-75le finale girmeyecek olan ama 75 alamayan öğrencilere (yani 7 tane final sınavına girecem)
-İletişimden geçemeyen öğrencilere (80 kişi arasında sadece 2 kişi geçti ayıptır yaw)
-Kopya çektirtmeyen hocalara (aman haa arkadaşlar kopya çekmeyin 6 ay uzaklaştırması var. Bir kaç arkadaşımızın başına geldi biliyorsunuz)
Daha alışmamız gereken çok şey var gibi ve kolay değil. (Bu da Tong Fu'dan AMA yerine VE kullandım dikkatinizi çekerim!) Gülümsüyor
2006-01-09 (21:13)
53_53
(53_53)
bu konu hakkında bısey soylemıyorum cunku ben alıstım ve dıdımı cok sevıyorum
bögghh 2006-01-09 (21:25)
Veskap (veskap)
Veskap (veskap)
fazla alışmayın medusanın laneti tutarsa bırakamazsınız burayı... bırakmayı düşünmeyenide benim lanetim tutsun tüghhh boyunuz devrile...
2006-01-11 (01:27)
Cadas Gul (saskin6)
Cadas Gul (saskin6)
oldu olacak bi kullanma klavuzu çıkaralım bu didim için. beyler bayanlar didimin laneti bizimle bakın biz hala burdayız konustuklarımız atmosferi aşsada biz hep bu lanet yerdeiz. YETKİLİLERE DUYRULUR YAZIK BİZE YAZIK
kendime hiç bukadar zaman ayırmamıştım sofu oldum. keşke turizm yerine felsefe klubü acsalarmış (FSB deil yanlış anlamayın Gülüyor ) buraya alışmanın iiçin bi üniversite kursalarmış olsaymış daha iyi olurmuş.......
2006-01-11 (01:29)
Cadas Gul (saskin6)
Cadas Gul (saskin6)
son yazılan lar klavye hatası tekrar ediyorum gene buraya alışmak için bi üniversite kursalarmış daha ii olurmuş Yüzü kızarıyor Yüzü kızarıyor Göz kırpıyor
2006-01-11 (19:24)
Burhan Tepeli (sleepless55)
Burhan Tepeli (sleepless55)
Didim Kullanma Kılavuzu haa!!! Gülüyor kulaga hos geliyo walla ii fikir.sen ne kadar akıllı şeysin öle ŞAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞKIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN!
2006-01-21 (12:32)
Dewrimci (^^dewrimci85^^)
Dewrimci (^^dewrimci85^^)
OSYM'NİN KARARIYLA İŞLEDİİ SUÇ(sınawa hazırlanmak) GÖZ ÖNÜNE ALINARAK 5 SENE BOYUNCA DİDİME MAHKUM EDİLEN KENDİNDEN GEÇMİŞ ÖĞRENCİDEN DEMEÇLER;
en büyük hobilerim arasında öğrencilerin buluşma noktası olan gima da ve tansaşta raflar arasında piskoya bağlayana kadar gezmek,pizza pizzaya cebimdeki son kuruşu wermek,internet cafeler de beynim sulanana kadar bilgisayar başında durmak,ew gezmeleri,tv deki banu alkan-murat taşdemir aşkını yakından takip etmek,iletişim finalinden kalmak,bahonun derslerine girmek ve de maden çalışmalarna birebir şahit olmak,tabbi ki parti yapmak bla bla bla blaa...... daha ck şe war BİR SABAH UYANDIIN DA GERÇEKLERİN FARKINA WARAN ÖÖRENCİ TANRIYA BUNLARIN RÜYA OLMASI İÇİN YALWARIR AMA NAFİLE KAFASINA YAN TARAFA ÇEWİREN ÖÖÖRENCİ Bİ DE NE GÖRSÜÜNNN.....................
AZZZ SONNRAAAAAA
YETER LAN YETEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ALLAHIN Bİ SEWGİLİ KULU ya da SİHİRLİ LAMBASIYLA ALAADDİN ya da SİHİRLERİYLE PERİHAN TEYZE çıksa da bizi kurtarsa...........[/b]
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa