Mesaj Panosu

DİDİM'DE ALIŞMANIZ GEREKEN ŞEYLER LİSTESİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2006-02-08 (17:37)
ben bir kaç şey daha ekliyorum listeye:
* anlam verilemeyen minübüs saatleri
* atın üstünde tombalak atan EFE ( EFE denilen bir amca var bana bunu dedi atın üstünde tombalak atıyormuş hem karete biliyormuş hem boks Akbük-didim minibüslerinde denk gelirseniz muhabbet etmeden geçmeyin derim ben fakat o size laf atacaktır illaki)
* memlektine gidip geri gelmeyen 1. sınıf konaklamalar
* telefon direği olmayan sokaklar ve bu sokaklarda yaşayıpta evlerine adsl bağlayamayan zavallıcıklar ( bu ev aynı zamanda dubex olup kiracıları tarafından şato diye tabir ediliyor fakat her yagmurda su basıyor)
* kafasında ilginç bir çıkıntı olan kuşlar ( istanbulda hiç böyle kuş türü yok)
* ziraat bankasının yanındaki su birikintisi ( hiç kurumuyor)
* '' gözümsün enişte '' yazısı ( bu yazıyı özellikle didimde oturanlar bilir fakat nerede sabahları okula giderken duvarlara iyi bakın kesin dikkatinizi çekmiştir)

neyse şimdilik bu kadar burayada benden başka bi şey ekleyen yok başlığı ben açtımya nasıl döktürüyorum ama?? Göz kırpıyor
2006-02-10 (20:22)
[/b]brkl'den
Alıntı:
* telefon direği olmayan sokaklar ve bu sokaklarda yaşayıpta evlerine adsl bağlayamayan zavallıcıklar ( bu ev aynı zamanda dubex olup kiracıları tarafından şato diye tabir ediliyor fakat her yagmurda su basıyor)

sanırım taş burda bana ve ew arkadaşlarıma atılmış...
adsl olayına gelince ewler çok yeni bu sene içinde bağlanacak...
ew su alıyor diyolar doğrudur pimapenlerde bi sorun war ama biz hallettik artık girmio rahatol arkadaşım Göz kırpıyor
şimdi siz werin ewin şato olup olmadığına:
*ew 350 m.kare
*2 banyo tuvalet(büyük banyoda 3 kişi aynı anda duş alabilecek küvet)
*ew isterseniz 3+1 isterseniz 2+2 oluyor
*amerikan mutfak
*1000 kanal çeken uydu, klima, tüm camlarda panjurve yalıtım sistemi
*ve en önemlisi bizim içinde yaşıyor olmamız
*NOT:aklıma gelenler şindilik bunlareğer isterseniz araştırıp eklerim
2006-02-11 (10:32)
banane lan sizin evinizden gecen sene evden kovulan ben değildim ama hem madem evin bu kadar iy niye bizden çıkmıuyorsun ulan üç kağıtçı ne zaman gelsem bizdesin 5 gündür bizde kalıyon Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor

neyse konuyu saptırma zeki insanlardan güzel analizler bekliyorum bu listeye ekleyiniz lütfen... Fikir
2006-02-17 (20:15)
sleepless55
Bay
sleepless55
Türkiye, Aydın
vaktiniz çoğunu evde geçireceğiniz için öncelikle Mehmet Ali nin programını ve bir kaç saçma diziyi seyretmeye alışmanız lazım hee bide film kiralamak için verilen yüzlerce liraya....

-şaşlarına bakçekle
-patikürleree bakçeklee
-kulag memelerine bakçekleeee Gülüyor
2006-02-23 (21:52)
listeye bir kaç şey daha ekliyorum yine ve biliyorumki benden başka okuyan ve cevap yazan da yok:(
* okulda varlığı ile yokluğu bir olan sleepless a alışın
* güneşin '' merhaba '' demesiyle okulun ortasında oynan ''veleybol'' maçlarına ( bir gün top kafama gelicek o zaman asıl sımaçı ben vurcam kafalarına)
* şu sıralar yaşanan sosyalleşme faaliyetlerine ( parti,gezi.sinema falan..)
* bizim okulda olduğunu daha yeni farkettiğim ilginç ADÜ öğrencileri
* ödevlerden araştırmalardan bıkmış olan brkl ye
*
*
*
*
*
*
boşluklarıda siz doldurun artık
2007-04-02 (14:43)
arzucumcum
arzucumcum
Türkiye, Eskişehir
siz niye bukadar kötülüyosunuz didimi eminimki o bahsettıgınız seylerın hepsini birer birer yapıyosunuz didim kadar güzel yer mi var yanlıs düsünüyosunuz Kızmış Niyeti kötü
2007-04-03 (15:03)
timur
Bay
timur
Türkiye, İstanbul
İstanbul Aydın Üniversitesi - Anadolu Bil M.Y.O
"arzucumcum" demiş ki:
siz niye bukadar kötülüyosunuz didimi eminimki o bahsettıgınız seylerın hepsini birer birer yapıyosunuz didim kadar güzel yer mi var yanlıs düsünüyosunuz Kızmış Niyeti kötü

Didim gelişmekte olan çok güzel bir ilçemiz. Altın kum gibi çok güzel sahili olan bir ilçeyi fazla eleştirmemek lazım.
2008-01-22 (17:05)
eyypiiooo
Bay
eyypiiooo
Türkiye, Aydın
Adnan Menderes Üniversitesi
ne didimmiş be =)
bn de adadym we sewmedm burayı yaf Üzgün

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol