Sadece 1 Uçak Bileti ve 3 Günlük yemek parasıyla Amerika...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2007-06-26 (10:39)
Hasan Kerim (efikra)
Hasan Kerim (efikra)
ardakaş 10 yaşında heralde cevap vermeyin
america hiii 2007-08-22 (23:27)
Ozan Tekin (ozantekin)
Ozan Tekin (ozantekin)
ben 3 senedir yaşıyorum o kulelerin sokakların da newyork ta

ama okuyorum...

sana ben söyliyim.....

america da ölsen kimse ekmek vermez.....
dilencilik mi? yok öyle bir sey....

anca harlemde....zenci sokaklarında var...
orayada seni sokmaz lar zaten.....

sen sen ol böyle işe hiç girme....

kaçaga düşersen alır imigration...
atar seni hapis haneye...

hadi kurtul kurtula biliyorsan osaatten sonra...

türkiye de hiçbir zaman aç kalmaz sın ...
ama
america da......
kimse 1bardak su vermez...

herkes kendi işine bakar...

maceraya atıl ma bence.....
2007-09-17 (09:59)
Mehmet Gerekyok (eengineer)
Mehmet Gerekyok (eengineer)
ya kusura bakma ama soyledigin sey akli basinda bir insan tarafindan soylenecek bisey degil.burda insanlar canini sevdigimin turkiyesindeki gibi degil arkadasin dedigi gibi sana bir bardak su veren cikmaz. burasi ozgurluk ulkesi felan degil burasi hapishane asil ozgurluk turkiyede burda gidip yardim istersin ki cooook turk gordum dusmus durumda sana yardim edeceklerin yarisi homoseksueldir cinsel iliskiye girmek ister diger yarisida hirsizdir elinde avucunda ne varsa onu ister Gülümsüyor ilk geldigimde bir polise adres sormustum cebimden telefonu cikarttim adresi okumak icin adam nerdeyse silahina davranip kafama dayicakti boyle polisleri var. dunyanin en guzel arabalarini uygun fiyata alabilirsin ama vatandasi bile olmadigin bi ulkenin devletine her ay bu araba icin en az 200 dolar tax oduyorsun.o super arabalarla sokaklarda yapabilecegin max hiz 45 mile bir domatesi neredeyse 1 dolar 1 sogan ayni fiyat. insanlarin yarisindan cogu obez hastasi kulturlu olan amerikalilar turkiyeyi arapca konusuyor saniyo digerleri turkiye dediginde duymustum diyor... sayisal zekalari sifir denecek kadar az soyut zeka bir otistikteki kadar muhendislere prof. gibi davraniyorlar eger vizen expired sa social security number alamadiysan florida eyaletinde acliktan olursun ve kendini yollara atarsin bi araba sana carpsada tazminat alsam diye Gülümsüyor) (bunu yapan turklerin oldugunu duydum)yemek kulturleri olmadigi icin cebinde paran olsa dahi sana en tanidik gelen yer olan mc donaldsa gidersin kiytirik hamburgerlere katlanmak zorunda kalirsin ama buffe ler genelde amerikan veya italyan buffelerini tercih sebebidir Gülümsüyor cunku nisbeten temiz ve cesit acisindan cokdur. gerci ben sana bunlari anlattim ama zaten konsolosluga gittiginde buyuk ihtimalle banka hesap dokumunu istediklerinde 3 gunluk yemek param var dediginde vize reddi alacaksin ama yinede anlatmis oldum Gülümsüyor
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123