hayaTınızda en çok utaNdığınız,utaNma ne keLime yerin dibine girmenize vesiLe oLan bi anınızı anLatın derim..!!:anLattıkLarınız kaFa buLma amaçLı koz oLarak kuLLanıLmayacaKtır şimdi siz diyeceKsiniz başLığı sen açtın sen nie anLatmıon,siz bi başLayın katıLacam beN size
şimdi burda anlatsak olmazki olur ya matkoyu görsem yolda bu aklına gelir yada over kendi kendimizi ele vermemk gerek yinede inceden bişiler yazarız bi ara
yoK yoK biŞi oLmas onLar da anLatır bööLece bu soRun ortaDan kaLkar ama maDem onLar duymasıN diosun anLat seN,beN kamufLe ederim,başLığı ööLe bi saptırırım ki arada seNin yazdıkLarını okumaLarına fırSat bıraKmam nihueheuheuhe
filters doru demişin vesselam :p neyse geçen sene 4. caddedeki madonun onunde düşmüştüm kaldırıma yağışmıştım mekandan çıkanlar delirircesine gulduler benle alay ettiler ben koşmaya başladım onlarda koşmaya başladı hala gülüyolardı sonra aştide yollarımız ayrıldı. gidiş o gidiş .
nihuheheheheh,ii hoŞ da nie insanLar bu düŞme mevzuuNa bu kadar güLerLer annaMamMm ha baNa mizaHi açıdaNn çoKk kayda değer geLmio,ama reziLLik taBi :)bense küçükkeN istanbuLda sandaLetimin teKini deNize düŞürüP teK ayaK üstüNde zıpLamıŞtım uzuN süre..LaKin çoCuk oLduğumuzDan kurtaRdıKk iŞte,üstü kapaNdı bu oLayın zamaNLa
anti sen 4000 kişinin içinde kafasını fazla yüksek olmayan bi tabelaya vuran birini tanıyomusun..? o benim işte. kafaı vurmamla tabelenın çıkardığı o ses ( zın zın zın) ve o kadar kişinin ki hepsi benim yaşıtım bana bakıp gülmesi allah kimsenin başına vermesin.. neyse mam filters deli düşer ayrı konu özellikle bilkent civarlarında