Ben tayvani okadar mukemmel yaptigim yok.
Hatta gelenlerin cogu bana neden bu kadar guzel gelismis oldugunu hic bahsetmedin biz bukadar beklemiyorduk dediler.
Gelin ve gorun ben baska birsey demiyorum.
Ayriyeten Cine gitmek icin bir yolu yorgani yok direk giriyorsunuz Bizim turklerden bir kacina bakmis guvenmemislerdir ondan almamislardir.
Japonya, Korede oldugu gibi nekaadr vize istemeselerde cogu turku geri ceviriyorlarmis demekki bir sebebi var.
Cin neden yabancilara boyle bir yasak getirsin akliniz aliyormu sonucta adam para kazanacak bu isten.
Tayvani cok iyi bilir gibi konusuyorsun ama sanirim hep kulaktan duyma bilgilerle yetinmisin. Madem bu iddalari etmiyorsun soyle diyebilirsin duyduguma gore tayvan vizesi olanlari cine almiyorlarmis diye bilirsin sanki denemis yasanimizin gibi yazmisinki bu asilsiz bir haberdir.
Ve hic zor olmuyor gidiyorsunuz honk konga vize istiyorsunuz aksama dogru 1 gun icerisinde vizenizi veriyorlar.
Vize islemleriyle ilgilenen sitelerdeki bilgilerin neredeyse tamami copy paste ile konulmus bir kisinin basina gelmis almamis cin sebebi olarakta Tayvan Cin arasindaki politik kotu iliskilere baglamistir.
**** cokmis yazilarim odada ise sunu demek istiyordum Tayvanda yasayan bir cok kisi **** **** cine gitmektedirler.
Cin ile Tayvanin arasinda nedakar politik olarak gosterme kotu iliskileri olsada Ticari bakimdan birbirlerine cok bagimlilar en basta Cin Tayvanin teknolojisine ihtiyaci yatirima ihtiyaci var.
Boyle basit seyler icin vize vermiyormus soyle olmuyormus boyle olmuyormus bunlar asilsiz seyler inanmayin.
madem o dediginiz eskidendi

)) neden simdi soyleme gereksiniminde kaldiniz