Tayvan
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2006-10-18 (11:46)
Ebubekir Biskinler (scar-tissue)
Bu tayvan vizesi olanlar cine giremezler haberi tamamen asilsiz bir yalandir.

Bunu lutfen bana kanitlayiniz.

Tayvanda bir demisin diplomada artik sorunlar cikmiyor taniniyormus diye bir diger forumdada demisin diploamada denklikte sorun cikabilir diye.

boyle bilip bilmeden rast gele kulaktan duyma seyler yazip insanlarin akillarini karistiryan.

Tayvanda yasayan bir cok kisi **** **** cine gitmektedirler.
cinde yasayan kisilerde tayvana gelebilmektedirler vize almada hic bir sorun yoktur.

Cindeki fabrikalarin %70 tayvanlilara ait oldugunu herkes bilir. eger boyle bir **** olsaydi tayvanlilar cine nasil fabrika acacaklardi soylermisinizi?
boyle asli olmayan sacma sapan seylere inanmayin.
2006-10-18 (11:49)
2006-10-19 (15:19)
İmran (imran268)
İmran (imran268)
dostum ben bunu idda etmiyorum. bana söylendi. ve internetten araştırdım buldum.
elbette tayvan halkı çine gidebilir. bunda sakınca yok.
ama biz yabancılara böyle bi yasak var. ha bi yolu yordanı var. bi şekilde girenler var. ama çok zor oluyor
istersen şuna bir bak. istersen vizeişlemleri ile ilgilenen internet sitelerini araştır.
orda bu tip uyarıları bulabilirsin.

sağlıcakla
2006-10-19 (15:21)
İmran (imran268)
İmran (imran268)
o dediğimde skiden di.

diploma denklişklerinde sorun çıkardı. ama şimdi öle bir sorun yok. ama herşeye rahmen yinexe dikakt edinmeli..

insanlara gerektiği giib bilgi verin lütfen. çümkü bende tayvana gelecem. çok az kaldı. ve ben yaşadıklarımı yazıyorum...

sizde tayvanı o kdar mükemmel hale getirmeyiniz.......
neyse o dur.
2006-10-20 (10:46)
Ben tayvani okadar mukemmel yaptigim yok.
Hatta gelenlerin cogu bana neden bu kadar guzel gelismis oldugunu hic bahsetmedin biz bukadar beklemiyorduk dediler.

Gelin ve gorun ben baska birsey demiyorum.

Ayriyeten Cine gitmek icin bir yolu yorgani yok direk giriyorsunuz Bizim turklerden bir kacina bakmis guvenmemislerdir ondan almamislardir.

Japonya, Korede oldugu gibi nekaadr vize istemeselerde cogu turku geri ceviriyorlarmis demekki bir sebebi var.

Cin neden yabancilara boyle bir yasak getirsin akliniz aliyormu sonucta adam para kazanacak bu isten.

Tayvani cok iyi bilir gibi konusuyorsun ama sanirim hep kulaktan duyma bilgilerle yetinmisin. Madem bu iddalari etmiyorsun soyle diyebilirsin duyduguma gore tayvan vizesi olanlari cine almiyorlarmis diye bilirsin sanki denemis yasanimizin gibi yazmisinki bu asilsiz bir haberdir.

Ve hic zor olmuyor gidiyorsunuz honk konga vize istiyorsunuz aksama dogru 1 gun icerisinde vizenizi veriyorlar.

Vize islemleriyle ilgilenen sitelerdeki bilgilerin neredeyse tamami copy paste ile konulmus bir kisinin basina gelmis almamis cin sebebi olarakta Tayvan Cin arasindaki politik kotu iliskilere baglamistir.

**** cokmis yazilarim odada ise sunu demek istiyordum Tayvanda yasayan bir cok kisi **** **** cine gitmektedirler.

Cin ile Tayvanin arasinda nedakar politik olarak gosterme kotu iliskileri olsada Ticari bakimdan birbirlerine cok bagimlilar en basta Cin Tayvanin teknolojisine ihtiyaci yatirima ihtiyaci var.
Boyle basit seyler icin vize vermiyormus soyle olmuyormus boyle olmuyormus bunlar asilsiz seyler inanmayin.

madem o dediginiz eskidendi Gülümsüyor)) neden simdi soyleme gereksiniminde kaldiniz
2006-10-20 (10:48)
yine cikmamis
**** cokmis yazilarim odada ise sunu demek istiyordum Tayvanda yasayan bir cok kisi (S I K S I K) cine gitmektedirler.
2006-10-20 (15:58)
İmran (imran268)
İmran (imran268)
"scar-tissue" demiş ki:
Ben tayvani okadar mukemmel yaptigim yok.
Hatta gelenlerin cogu bana neden bu kadar guzel gelismis oldugunu hic bahsetmedin biz bukadar beklemiyorduk dediler.

Gelin ve gorun ben baska birsey demiyorum.

Ayriyeten Cine gitmek icin bir yolu yorgani yok direk giriyorsunuz Bizim turklerden bir kacina bakmis guvenmemislerdir ondan almamislardir.

Japonya, Korede oldugu gibi nekaadr vize istemeselerde cogu turku geri ceviriyorlarmis demekki bir sebebi var.

Cin neden yabancilara boyle bir yasak getirsin akliniz aliyormu sonucta adam para kazanacak bu isten.

Tayvani cok iyi bilir gibi konusuyorsun ama sanirim hep kulaktan duyma bilgilerle yetinmisin. Madem bu iddalari etmiyorsun soyle diyebilirsin duyduguma gore tayvan vizesi olanlari cine almiyorlarmis diye bilirsin sanki denemis yasanimizin gibi yazmisinki bu asilsiz bir haberdir.

Ve hic zor olmuyor gidiyorsunuz honk konga vize istiyorsunuz aksama dogru 1 gun icerisinde vizenizi veriyorlar.

Vize islemleriyle ilgilenen sitelerdeki bilgilerin neredeyse tamami copy paste ile konulmus bir kisinin basina gelmis almamis cin sebebi olarakta Tayvan Cin arasindaki politik kotu iliskilere baglamistir.

**** cokmis yazilarim odada ise sunu demek istiyordum Tayvanda yasayan bir cok kisi **** **** cine gitmektedirler.

Cin ile Tayvanin arasinda nedakar politik olarak gosterme kotu iliskileri olsada Ticari bakimdan birbirlerine cok bagimlilar en basta Cin Tayvanin teknolojisine ihtiyaci yatirima ihtiyaci var.
Boyle basit seyler icin vize vermiyormus soyle olmuyormus boyle olmuyormus bunlar asilsiz seyler inanmayin.

madem o dediginiz eskidendi Gülümsüyor)) neden simdi soyleme gereksiniminde kaldiniz

evet haklısın. ama

dostum ben kulaktan duyma şeylerin yanında gerçekleride yazıyorum. çümkü bende gelmeye çalışıyorum. herşeyi göze alarak. iuan uğraşıyorum zaten...

ayrıca tayvan ile tam 5 yıl oldu. daha öncede orda bulundum ben. iann senin gidemdiğin bir çok yere ben gitim. ve orda işlerin nasıl yürtüldüğüjnü ben senden daha iyi biliyorum. orda bulunmamma rahmen çok arkadaşım var. ve bağlantımda var.

çin ve tayvan ın bir problemi var.. bu gerçek. ama bu vize konusunda tam bi bilgi veremme. yalanda olabilr. ama yalan olabilecek şeylerer de lkulak asmamk gerek.bunu da gerçek yapan tayvan ve çin arasındaki sorundur.
şimdi soarrsın. madem öyle neden tayvan a gel mek itiyorsun diye.
bende şunu derim
yıllardır içinde bulunduğum bu ortam. ve tayvan ın güzel olmasıdır..

tayvan kesinlikle güzel bi ülke buna hiç kimse bişey demez...

ama türkler ve müslümanlar biraz sorun yaşayabilir orda. örneğin helal et i ancak cuma günleri orda bulunan 6 camiden alabilşyorsun. ve
bana yapılan bi uyarı daha

miden kaldırmıyorsa skesinlikle yanında konserve getir.
bunu kimse yalanlayamaz.

çünkü yemek küştürü bi raz daha değişik.
ve ben una şahidim

kızmnana da gerek yok

sağlıcakla
2006-10-21 (13:58)
Bora Atakan (Bora-Atakan)
Bora Atakan (Bora-Atakan)
Hahaha Imran268 nickli arkadasima sadece guluyorum:)

Bende Tayvana cok gittim Cinede hic sorunsuz sekilde kac defa giris cikis yaptim hatta hic evrak filan hazirlamadan.

Ve su cok komigime gitti senin gitmedigin yerlere ben gittim senin bilmedigin islerin cogunu ben senden daha iyi biliyorum demisin:) kardes nasil emin oldun scar-tissue arkadasin cogu seyi bilmedigine ve gidip gormedigine Gülümsüyor

Yemek konusundada musluman restaurantlar var helal et satan kasaplar var sadece camiden almak zorunda degilsiniz, budistlerin guvenip yiyebileceginiz veceteryan restaurantlarinada gidebilirsiniz.

Ama size tavsiyem kendi evinizde yapmanizdir daha ucuza maal edersiniz.
Bu arada bence scar-tissue Tayvani mukemmestirmemis.Gülümsüyor
2006-10-21 (16:18)
Kardes
Ben burada islerin nasil yurudugune dair birsey demiyorum.
Madem benden daha iyi bildigini iddia ediyorsun ozaman buyur gel.

Bugun emaillerimi kontrol ettim ve bana email atmisin Tayvan hukumeti lise son ve mezunlarina yonelik burs imkanlari varmi diye.

Ilk once bu sorunu cevapladirayim.
Universiteye basladiktan sonra basari burslari var eger basarin iyi ise burs kazanma ihtimalin var.

Buraya universitelerin istedigi belgeleri hazirlamadan gelip basvurmaya calisirsan kabul etmezler evraklarin hepsini versen bile kabul etmeye bilirler universitenin kendisine kalmis birsey.

Cogu universite en az 1 sene cince egitimi istiyor.

Heryerini gezmisin herseyi cok iyi biliyormusun bunlari bana sorman garibime gitti dogrusu madem buradaki islerin nasil yurudugunu benden daha iyi biliyorsun iddia ediyorsun bunlari hic sormamaliydin.
2006-10-21 (16:40)
İmran (imran268)
İmran (imran268)
iyiy

inşallah sorun çıkmaz.

acba endne bana öyle diyorlar. belkide siizn geldiğinz zamn şartlar başkaydı. maulm her geçen yıl bi şeyler oluor.

inşallah gelecm. bi kaç ay zonra.
orda görüşmeyi umarım..
klaın sağlıcakla 2
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa