Eveet gelelim kuru fasulyenin faydalarına. Ben şahsen BURADAN AYRILMAK İSTEMİYORUM!!!

evet üstünü basa basa söylüyorum ben buradan ayrılmak istemiyorum

bu benim aklım salim bir şekilde verdiğim bir cevaptır nedenlerine gelinece...
Bizim burada kurulu bir düzenimizvar herkes Allah'a çok şükür kafasını sokacak bi yer bulmuş eğer adaya gidersek herşeye baştan başlamak zorunda kalacağız buraya ilk geldiğimiz günleri hatırlayın kimse ne yapacağını bilimiyor herkes bi konut bulma telaşesi içerisinde bunları tekrardan yaşamak kim ister ki? Burda hepimiz az çok bir çevre edindik başımıza bir şey gelse koşturacak insanlar vardır adaya gidip tekrardan bir adaptasyon dönemi neden yaşamak isteyeyim ki? Oraya gidince sudan çıkmış balığa döncek bir çoğumuz çünkü bizim için yabancı bir ortam, Herşeyden öte arkadaşlıklarımız kopucak çünkü adaya gidince herkes farklı bir yere dağılacak inanın bana bizim okuldaki özellikle 1. sınıflardaki arkadaşlık çok güzel oraya gidince bu kaybolacaktır. Oraya gittiğimizde Çömez sıfatına da nail olacağız ben bu yaştan sonra çekemem şahsen orda artizz lavuklar falan olacak. İnanın bana oraya gitmek herşeyimiz değiştirecek. Hem biz bu okuln ilk öğrencileri olarak ayrı bir yerimiz var ben geçen sene buranın tüm sıkıntılarını çektim sizin gibi o kadar çabaladık bazı şeyler için hepsini bırakıp gidecekmiyiz bundan sonra bizim okula öğrenci gelmesin ben yinede burda okumaya razıyım.İnanın bana bu okulun oraya taşınması benim hayatım en kötü olaylarından biri olur.
Tamam biliyorum Eğere adaya gidersek imkanlarımız çoğalacak adanın buradan daha yaşanabilir bir yer olduğunu ben de kabul ediyorum ama nedense hiçte oraya gidesim yok güneşin doğup battığı her yere yeminler olsun ki ben buradan çok memnunum eğer sizde benim gibi düşünürseniz buradan alıcağınız zevk katsayısı artacaktır eğere buraya her daim b.k atarsanız ve lanet okursanız 3,5 seneniz mal mal geçer gider öyle
Yukarıda söylediklerim benim en samimi düşüncelerim bu konu hakkında herhangi bir kuşkusu olan varsa reel hayattta da beklerim kendisini mekanım belli ya 202 ya havuz başı
Hadi bakalım şimdi sıra sizde siz de düşüncelerinizi enjekte edin buraya ben şimdi gidiyorum işletme vizesine çalışcam fizibilte etüdü falan....
sizde yazın birşeyler