Didim mi? Kuşadası mı?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Didim mi? Kuşadası mı? 2006-01-03 (21:29)
Brkl (brkl)
Brkl (brkl)
Hepinizin bildiği gibi bizim Kuşadası'na taşınıcağımıza dair söylentiler aldı başını gidiyor her kafadan farklı bir ses çıkıyor yok biz gidecekmişiz meslek yüksek okulu kalıcakmış yok kuşadası kapanacak onlar buraya gelicekmiş yok yabancı dil fakültesi açılacakmış gibi şu anda ne olucağı belli değil ama bildiğim bir şey varsa o da eğer eğitime biz burda başladıysak burda bitmek zorunda yani yönetmeliğe göre bu böyle yanlış bilmiyorsam.Ama asıl merak ettiğim biz gitmek istiyormuyuz burda herkes kendi fikrini söylesin ve açıklamasını yapsın neden gitmek istiyor neden gitmek istemiyor diye samimi bir şekilde yazın bakalım şuraya

ilkinide ben yazıyorum nah şu aşağıya
2006-01-03 (21:51)
Brkl (brkl)
Brkl (brkl)
Eveet gelelim kuru fasulyenin faydalarına. Ben şahsen BURADAN AYRILMAK İSTEMİYORUM!!! Niyeti kötü evet üstünü basa basa söylüyorum ben buradan ayrılmak istemiyorum ! bu benim aklım salim bir şekilde verdiğim bir cevaptır nedenlerine gelinece...
Bizim burada kurulu bir düzenimizvar herkes Allah'a çok şükür kafasını sokacak bi yer bulmuş eğer adaya gidersek herşeye baştan başlamak zorunda kalacağız buraya ilk geldiğimiz günleri hatırlayın kimse ne yapacağını bilimiyor herkes bi konut bulma telaşesi içerisinde bunları tekrardan yaşamak kim ister ki? Burda hepimiz az çok bir çevre edindik başımıza bir şey gelse koşturacak insanlar vardır adaya gidip tekrardan bir adaptasyon dönemi neden yaşamak isteyeyim ki? Oraya gidince sudan çıkmış balığa döncek bir çoğumuz çünkü bizim için yabancı bir ortam, Herşeyden öte arkadaşlıklarımız kopucak çünkü adaya gidince herkes farklı bir yere dağılacak inanın bana bizim okuldaki özellikle 1. sınıflardaki arkadaşlık çok güzel oraya gidince bu kaybolacaktır. Oraya gittiğimizde Çömez sıfatına da nail olacağız ben bu yaştan sonra çekemem şahsen orda artizz lavuklar falan olacak. İnanın bana oraya gitmek herşeyimiz değiştirecek. Hem biz bu okuln ilk öğrencileri olarak ayrı bir yerimiz var ben geçen sene buranın tüm sıkıntılarını çektim sizin gibi o kadar çabaladık bazı şeyler için hepsini bırakıp gidecekmiyiz bundan sonra bizim okula öğrenci gelmesin ben yinede burda okumaya razıyım.İnanın bana bu okulun oraya taşınması benim hayatım en kötü olaylarından biri olur.
Tamam biliyorum Eğere adaya gidersek imkanlarımız çoğalacak adanın buradan daha yaşanabilir bir yer olduğunu ben de kabul ediyorum ama nedense hiçte oraya gidesim yok güneşin doğup battığı her yere yeminler olsun ki ben buradan çok memnunum eğer sizde benim gibi düşünürseniz buradan alıcağınız zevk katsayısı artacaktır eğere buraya her daim b.k atarsanız ve lanet okursanız 3,5 seneniz mal mal geçer gider öyle
Yukarıda söylediklerim benim en samimi düşüncelerim bu konu hakkında herhangi bir kuşkusu olan varsa reel hayattta da beklerim kendisini mekanım belli ya 202 ya havuz başı Çok mutlu
Hadi bakalım şimdi sıra sizde siz de düşüncelerinizi enjekte edin buraya ben şimdi gidiyorum işletme vizesine çalışcam fizibilte etüdü falan....
sizde yazın birşeyler Fikir
2006-01-03 (21:58)
Monoece (monoece)
Monoece (monoece)
burak arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. insanın kurmuş olduğu belli bir düzeni tekrardan bozması çok zor ve burdaki arkadaşlıklarımız bence hiçbir şeyin yerini tutmayacak. Sonuna kadar Didimde kalmalıyız; partyler,arkadaşlıklar burada güzel.. Hadi vizelere çalışmaya.. Gülümsüyor
2006-01-04 (22:01)
arkadaşlar size katılıyorum kurulan duzen bozulmamalı,
biz kuşadasında sene basından beri sizin orda duyduğunuz muhabbetleri duyuyoruz,yok didime gidiyoruz yok kalıyoruz... eeeeee noolllllduuuu

eesiiiiii kuşadası limanının ihalesini alıp şahane liman ve alışveriş merkezi yapan şirket bizim bölum için çok büyük bir kampüs yapıyor kuşadasına ve de seneye orada ders başı yapacağız...

öğretmenlerden gelen bilgi bu şekilde...
darısı sizin başınıza ama istemesenizde buraya gelmenızde fayda var diye düşünüyorum. Şaka yapıyor
2006-01-04 (22:53)
Galdor (_Galdor_)
Galdor (_Galdor_)
http://home.comcast.net/~k_laster/orly.jpeg
Bu güsel bi haber bence. Didim mi? Kuşadası mı? demişsinz sky arkadaşımızın bu haberinden sora Kuşadası derim Çok mutlu Sky geliyorum yanına:D bak oraya gelince tanımamazlıktan gelme sahip çık bana Mr. Green
2006-01-05 (19:33)
Burhan Tepeli (sleepless55)
Burhan Tepeli (sleepless55)
tamam kurulmuş düzen olabilir bis o düsen kelimesinin anlamını pek bilmios ama neyse bu konuyu tartışmak çok yersiz bence didimde de kusadasındada olsak bu hocalar dersimise girecek ve bisi hayattan besdirecekler yine bence hocaları komple degistirsinler isyannnn! Soğukkanlı
lan mal 2006-01-06 (16:51)
Cubalibre (cuba_libre)
Cubalibre (cuba_libre)
olm kurulu düzeniniz olmaz tabi allah askına gidin bir gün kendi ewinizde kalın neyse kusadası didim olayına gelince farketmez ama bado olmayan bi yer olsun lütfen....
2006-01-06 (21:17)
Brkl (brkl)
Brkl (brkl)
ulan ben şimdi oraya gitsem varya kendimi iki senelik universite okuyormuş gibi hissederim. Sanki universiteye yeniden başlıyormuşuz gibi olur bence. Umarım gitmeyiz oralara !
YUH BE ALLAH KAHRETSIN,BU NASIL Bİ ZİHNİYET 2006-01-08 (23:09)
Suzuki Hayabusa (SUZUKİ HAYABUSA)
Suzuki Hayabusa (SUZUKİ HAYABUSA)
BURAK,ECEE BİLMEEM KİM;SANIRIM SENİN AKLIN YERİNDE DEĞİL.O PEMBE GÖZLÜKLERİ ÇIKAR.SİS İLERDE DİDİME DE YERLESİRSİNİS ALLAH BİLİR.KUSADASIYLA BURAYI NASIL BİR TUTARSIN.PTT BİLE KÖY TUVALETİ GİBİ
ÇAMUR DERYASI.HAYIRSEWER BİRİNİN YAPTIĞI KAMPUSE ANCAK BİSİM TORUNLAR GİDER.BU ARALAR PEK NORMAL DEĞİLSİN SATEN.BANA DA ASIRI TEPKİ GÖSTERMENDEN BELLİ.NORMALE DÖN HEMEN.SMS ATMAK AYIP ETMEK DEEMEKMİŞ HA??????????
2006-01-09 (18:52)
Brkl (brkl)
Brkl (brkl)
bak ŞAKİRT kardeşim biliyorsun herşey HİZMET için. Gülüyor Gülüyor
sen beni yanlış anladın ben burayla k.adasını karşılaştırtmıyorum ki karşılaştırsam k.adası döver zaten benim dediğim şey şu saatten sonra oraya gidersek her şey b.ka sarıcaktır. en kaba tabiri ile olay bu eğer ayrıntı istersen yukarıda yazdım orayı oku.
hee şunuda ekliyeyim sms çekmek kötü bir şey değil ama arkadşından farklı bir yoldan başka birisisn numarasını alıp da o kişi ye sms çekersen (yarı alkollü halde) orada sorun var demektir
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa