yeeaaaahhhhh!!!!!!!
demek partiii haaaaaa
parti furyasını başlatan ve partilerin vazgeçilmez eğlencesi ve üyesi olarak orada olmaya çalışaçaaımm.......
hayabuso we doan kardeş bilet satışları için tecrübelerimi sewe sewe paylaşırım[/b]
aldığım duyumlara göre cuba libre hollandadan dj tiesto diye birini getiriyormuş olm adam akıllı birini çağırın ne öyle tiesto falan ege çubukçu varken hem ablamız izmir coast hesabı takılıyor ortamlarda daha yakın bize. bide cube libre hani o gittiğimiz adadaki partide hatunlar vardıya hani dans ediyorlardı onlardan da lazım bir kaç tane sen ayarlarsın
bi de o akşam senin yapmış olduğun B52 yi içmek istiyorum bak yazdan sözün vardı yapıcan diye ama yapmadın fakat şimide de ben alkol kullanmıyom kim kurataracak bizi b.ktan çelişkiden???? neyse sen yap ben içer gibi yaparım
bu da kim diyeceksiniz sevgili arkadaşlar?
aranıza yeni geldim.
merak etmeyin beni çok yakında tanıyacaksınız...
özellikle 2. dönemin başında n joy da düzenlenecek parti var ya
işte o zaman benim kim olduğumu öğreneceksiniz.......
arkadaşlar bu parti bilindiği üzere didimin en lüx mekanlarından biri olan n_joy'da yapılacaktır. dolayısıyla lütfen şık kıyafetlerinizle aramızda olacağınızdan bi şüphemiz yoktur. ayrıca sizede küçük bir süpriz hazırladım. bayanların gelirken yanlarında lütfen bi basörtüsü vb. gibi şeyleri yanında getirmeleri rica olunur. mekan şehirmerkezine uzak olmasından dolayı didim altınkum yenihisar dan da serwisimiz olacaktır. zaten sehiriçi minibüsleride oraya kadar gitmektedir. partiye kusadasından arkadaşlar da dawet edilecektir. giriş ücreti ve konseptle ilgili bilgiler önüzdeki günlerde bilginize sunulacaktır
----------------organized by <do@n>&<eros>----------------------
evet doğan çok güzel bi surpriz hazırlamış kızlar siz baş örtünüzle erkekler sizde takkelerinizle gelin herkes abdestli gelsin partiden önce iki rekat namaz kılacaz doğan istanbuldan imam getirmiş aynı zamanda djlik yapıyor önce namaz kılcaz sonra parti sonra herkes bağırcak''kopaaar bizi imaaam kopar bizi imammm''
sleepless55 Türkiye, Aydın Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi
abi gözlerim yaşardı ultra sosyal olacaz artık arkadaşlar bunlar için yaptıgınız fedakarlıklar için hepinize sonsuz teşekkür umarım ii bir parti olur burak sende başka bir başlık açsaydın kardeş iyi olurdu walla